bas me zanima tko će u ponedjeljak potpisati ugovore kad je fond za privatizaciju ukinut. slijede mjeseci istrage, rada raznih povjerenstva i sl. mislim da je dioničarima đure pala sjekira u med…
Svima koji su prodali u petak bit će žao već u ponedjelak, onima koji još neznaju zašo nek gledaju dnevnik .
Opet neka patka???
Nemoj da izgubim pola sata za nista. O kakvoj se vijesti radi?
Opet neka patka??? Nemoj da izgubim pola sata za nista. O kakvoj se vijesti radi?
[/quote]
Vidi u temi Javna dražba dionica i udjela HFP-a.
BUMBAR5:
”
Svima koji su prodali u petak bit će žao već u ponedjelak, onima koji još neznaju zašo nek gledaju dnevnik .
”
Opet neka patka???
Nemoj da izgubim pola sata za nista. O kakvoj se vijesti radi?
Uhičeni čelnici Hrvatskog fonda za privatizaciju… Sada bilo na RTLu. A što nama sitnima to može puno pomoći…
Mislis zbog onih uhicenja ljudi iz HFP-a i Sanaderove objave da se fond ukida? Znaci li to da ce prodaja dionica braniteljima biti ponistena? I kamo ce sve te dionice kojima fond raspolaze?
bas me zanima tko će u ponedjeljak potpisati ugovore kad je fond za
privatizaciju ukinut. slijede mjeseci istrage, rada raznih povjerenstva
i sl. mislim da je dioničarima đure pala sjekira u med…
Nema tko potpisati ugovore kada nema čelnih ljudi. To znači ode Đuro gore u visineeeee.
bas me zanima tko će u ponedjeljak potpisati ugovore kad je fond za privatizaciju ukinut. slijede mjeseci istrage, rada raznih povjerenstva i sl. mislim da je dioničarima đure pala sjekira u med…
Pa umjesto njih osnovat će se nova agencija, nema mjeseci istrage, istraga se vodi već godinu dana i ona je s današnjim danom okončana….
Branjitelji ne gube pravo na svoje dionice i oni će ih dobiti na ovaj ili onaj način, za dva dana ili za tjedan dana, sasvim svjejedno – IPAK ĆE IH DOBITI ! [smiley10]
Iz članka:
“Umjesto Fonda osnovat će se neko drugo tijelo, koje bi se prema jednom od prijedloga, moglo zvati agencijom za imovinu, rekao je Sanader”
http://www.poslovni.hr/45832.aspx
rockster: ” bas me zanima tko će u ponedjeljak potpisati ugovore kad je fond za privatizaciju ukinut. slijede mjeseci istrage, rada raznih povjerenstva i sl. mislim da je dioničarima đure pala sjekira u med… ” Nema tko potpisati ugovore kada nema čelnih ljudi. To znači ode Đuro gore u visineeeee.
Pa jasna stvar ne radi se o par uhićenja nego hrvatski fond ua privatizaciju više ne postoji.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8a782f1d-766c-4003-a57b-524775c2914e
rockster: ” bas me zanima tko će u ponedjeljak potpisati ugovore kad je fond za privatizaciju ukinut. slijede mjeseci istrage, rada raznih povjerenstva i sl. mislim da je dioničarima đure pala sjekira u med… ” Pa umjesto njih osnovat će se nova agencija, nema mjeseci istrage, istraga se vodi već godinu dana i ona je s današnjim danom okončana…. Branjitelji ne gube pravo na svoje dionice i oni će ih dobiti na ovaj ili onaj način, za dva dana ili za tjedan dana, sasvim svjejedno – IPAK ĆE IH DOBITI ! [smiley10]
Ovako će reć onaj ko je svoje dionice prodao u petak.
A kako će stvarno bit znat će se nakon istrage .
Ovako će reć onaj ko je svoje dionice prodao u petak.
A kako će stvarno bit znat će se nakon istrage .
Naravno da sada možemo samo nagađati kolega , ali teško da će sada reći braniteljima da ipak neće dobiti dionice…. to bi tek bio skandal , razmisli malo što bi to sve pokrenulo. Oni će dionice dobiti , samo od agencije pod drugim imenom.
Ne znam bas da ce ih dobiti, rekli su da obustavljaju provedbu svih ugovora koje su celnici potpisali. Takodjer su rekli da upravo pretrazuju svu dokumentaciju, i da ce to trajati najmanje mjesec-dva. Cak i da nakon svega toga braniteljima kojim slucajem na kraju i daju dionice, to ce biti tek za dugo dugo vremena dok se uspostavi je li ta ponuda bila protuzakonita ili nije. Drugim rijecima – ko je ostao u Djuri, dobro je prosao, ko je jucer daytradeao, taj je prosao jos bolje, a ko je prodavao, eh, taj sad lupa glavom o zid. Ja sam svoje zadrzao, htio sam daytradeati ali sam zbog obaveza koje su se protegle kasno u noc prespavao otvaranje burze tako da ih nisam stigao prodati na iznad 260 pa sam odustao 🙂