Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Lejzer, ova Berluskonnijeva razmišljanja o ponašanju u korekciji su dobar potsjetnik kako bi se trebali
ponašati u ovoj situaciji. Ja sam jučer vjerojatno prvi sa ovog foruma koji je pročitao članak u Vjesniku.
U prvom momentu me je uhvatila panika i htio sam rasprodati sve dionice ĐĐ. Nako par minuta sam se
smirio i shvatio da je ovo ustvari izvrsna prilika za jeftini dokup ĐĐ. Danas sam prodao nešto INE i ostatak
KOEI i sada čekam dno da izvršim dokup za sav prikupljeni novac.
Zašto svi spominju samo Vjesnik? Zar niste još davno čitali o tome? Ako niste, probajte na Google ukucat
recimo Đuro -Branitelji, pa pogledajte što će vam se otvoriti. Tko je lijen za to evo mu link na jednu od starih
vijesti:
http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=19474
Zasad vidim špekulanti ruše cijenu . Možda će radnici ispasti pametniji.
Možda će Fima braniti cijenu na određenoj razini.
….zašto bi branila, pa u interesu joj je da čim jeftinije kupi…..[smiley1]
Lejzer, ova Berluskonnijeva razmišljanja o ponašanju u korekciji su dobar potsjetnik kako bi se trebali ponašati u ovoj situaciji. Ja sam jučer vjerojatno prvi sa ovog foruma koji je pročitao članak u Vjesniku. U prvom momentu me je uhvatila panika i htio sam rasprodati sve dionice ĐĐ. Nako par minuta sam se smirio i shvatio da je ovo ustvari izvrsna prilika za jeftini dokup ĐĐ. Danas sam prodao nešto INE i ostatak KOEI i sada čekam dno da izvršim dokup za sav prikupljeni novac.
pa da si bio pametan jučer bi sve prodao i danas kupio DDJH, ovako si u gubitku
[smiley8]
senior: ” Lejzer, ova Berluskonnijeva razmišljanja o ponašanju u korekciji su dobar potsjetnik kako bi se trebali ponašati u ovoj situaciji. Ja sam jučer vjerojatno prvi sa ovog foruma koji je pročitao članak u Vjesniku. U prvom momentu me je uhvatila panika i htio sam rasprodati sve dionice ĐĐ. Nako par minuta sam se smirio i shvatio da je ovo ustvari izvrsna prilika za jeftini dokup ĐĐ. Danas sam prodao nešto INE i ostatak KOEI i sada čekam dno da izvršim dokup za sav prikupljeni novac. ” pa da si bio pametan jučer bi sve prodao i danas kupio DDJH, ovako si u gubitku [smiley8]
potpisujem…
Tipičan primjer panike na potencijalno lošu vijest ,kratkoročnih ulagača, pa se onda uključe i neki koji ne žele izgubiti kapitalizaciju, pa uskoče u vlak.
Cijena će se korigirati prema gore već vrlo uskoro, ćim se ispucaju ovi s nalozima na prodaju.Dobra situacija za špekulante i dokup.
Moje mišljenje.
Ja sam sigurno budala što nisam prodao da dokupim ali loše bih se osjećao da sam to napravio. [smiley6]
malo sam se potrudio da dodjem do informacija vezanih za ddjh. situacija je slijedeca:
gos. polancec nije govorio istinu rekavsi da firme koje je drzava sanirala nece imati pravo dodjelivati dionice radnicima pod posebnim pogodnostima.
istina je sto je vjesnik objavio. zavao sam ddjh, a tamo je gos. Baric (035 218 229) nadlezan za to pitanje.
ja sam debelo u ddjh, a danas koristim priliku kad krdo prodaje da jeftino dokupim.
pozdrav dionicarima ddjh
znači panika oko branitelja… [smiley2] vrijeme za dokup [smiley1]
Ma jasno, kolega… ne mogu se načuditi gluposti… zadnji put se nešto ovakvo dogodilo jesenas, cijena je samo taj dan pala sa 150 i nešto na 140 i to je bilo to. A paničari su se poslije češkali po glavi i nije im bilo jasno kak sad to… [smiley1]
Ma jasno, kolega… ne mogu se načuditi gluposti… zadnji put se nešto ovakvo dogodilo jesenas, cijena je samo taj dan pala sa 150 i nešto na 140 i to je bilo to. A paničari su se poslije češkali po glavi i nije im bilo jasno kak sad to… [smiley1]
LJETNA AKCIJA ! ĐURO ĐAKOVIĆ 11 % POPUSTA U 20minuta TRGOVINE ! NAVALI NARODE
[smiley1]