DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 12:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

čekajte malo…

po čemu netko može i ako je u blokadi na mostichu micati naloge dok traje blokada?
ja nisam mogao… kako to sada?

nema mi druge nego se zae..ti

čekajte malo… po čemu netko može i ako je u blokadi na mostichu micati naloge dok traje blokada? ja nisam mogao… kako to sada?

Mozes makivati naloge, ne i stavljati mislim.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Šta ti je burza danas imaš sutra nemaš

Elvar: ” čekajte malo… po čemu netko može i ako je u blokadi na mostichu micati naloge dok traje blokada? ja nisam mogao… kako to sada? ” Mozes makivati naloge, ne i stavljati mislim.

ne mozes….dok se ne odblokira nista se ne moze

DOKUP!

Paničari s 3000 komada u jednom nalogu?

Hell is Empty and all the Devils are Here

čekajte malo…

po čemu netko može i ako je u blokadi na mostichu micati naloge dok traje blokada?

Ja sam mogao micati ali ne mijenjati.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Šta mislite koliko će cijena ddjh-a skočiti kad se objavi da je potpisan ugovor s kuvajćanima? Pozdrav

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

čekajte malo…

da mogu se samo micati nalozi i to je sve

pa ovo je slobodan pad. ima li tko hrabrosti prognozirati donju letvicu?

a ovo sa slobodnim padom je zaje…a stvar je kad nešto slobodno pada, po zakonima fizike mu se brzina padanja stalno povećava s vremenom

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

koliko traje blokada ??? ajmooo, da jeftino dokupimo od paničara koji prodaju radi neprovjerenog članka u novinama. nadam se da će ih od sada manje biti na burzi !
sutra po tramvajskim stanicama (Vjesnik?dajtemolimvas) lijepim obavijesti kako u razne dionice ulaze branitelji i radnici i onda lijepo u shopping [smiley1]

sve je lako kad si mlad :)

Zašto bi šljaker prodao po 200? …..zato jer mu treba za režije i hranu i za obući i nahraniti ženu i djecu….pa iz koje si ti države…..!

tango: ” Ljudska glupost nema granica!… Po ne znam koji put ponavlja se ista priča… Zašto bi šljaker prodao po 200? Paničari opet puše, ni prvi ni zadnji put. ” Zato što je neiskusan, doći će kod brokera i ovaj će ga smotati.

Pa dajte ljudi nisu ni ti ljudi toliko glupi i sirotinja koliko vi mislite mislite da i njima neće biti u interesu dobiti što više. Znam iz više slučajeva gdje su zaposlenici iz raznih firmi imali dionice ali ih nisu prodali nego strpljivo čekaju daljni porast cijena svojih dionica prateči ako ništa drugo burzovno izvješće na tvu nebili vidjeli kakav je trend. Ima slučajeva koji su Končareve dionice prodali po 500 kn pa kad su vidjeli koliko sada mogu dobiti pukli su i svoj slučaj prepričavaju drugima a takve vijesti se brzo šire pa drugi svoje dionice nedaju tako lako.

Evo dok traje blokada malo razmišljam pa da stvari postavimo drugačije…

Pod pretpostavkom da branitelji dobiju dionice kako je navedeno u članku iz Vijesnika i da negdje 80-90% njih odmah ide prodavati dionice (moja procjena) koliko bi nam trebalo da to kupe ponajviše fondovi i neki sitni investitori…

Hrvatski Fond za Privatizaciju bi u tom slučaju odpustio 510136 dionica. Kupaca će sigurno biti i mislim da će fondovi skupljati u tišini ,po malo ,po već dobro viđeno scenariju… Kakve su prognoze koliko bi to moglo trajati???

Dugoročno gledano Đuro je i meta za privatizaciju i potencijalnom kupcu ovakav scenarij ide na ruku…

mogu se samo micati nalozi i to je sve vremenom

ma znam da sam i ja mogao micati na brokerskom softweru ali da se on ustinu maken sa Mosticha – nisam..

ili sam ipak nešto krivo zapamtio…

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close