DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 14:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sync: ” Sjetite se PTKM ! i to je tvrtka koja još uvijek posluje sa strašnim gubitcima, sa 290 je otišla na 170 pa se opet oporavila, a sad usporedite DDJH koja je perspektivna tvrtka u perspektivnoj industriji i PTKM gubitaš na kvadrat ?! …eto, samo mi je žao da se netko sutra obogati na imateljima ovih dionica koji će ih sutra radi panike dati u bescijenje ! A, ako taj članak nije istinit – slažem se da bi mali dioničari DDJH-a trebali dići grupnu tužbu protiv VJESNIKA i dotičnog novinara ! [smiley3] ” Molim moderatora da sankcionira ovakvo bezočno iznošenje laži i neistina. PTKM nikad nije pala s 290 na 170, a pogovotu više nije gubitaš. Nevjerojatno kako neki pojedinci iznose totalne neistine

Ja se ispričavam nije 290 nego 270 ! pardon,lapsus, no bit je u tome da je pad bio ogroman ! Mojim postom htio sam spriječiti paraonike da prodajom dionica unovče svoj gubitak umjesto da pričekaju..no dobro…

A ti nemoj histerizirat ovdje nego si lijepo pogledaj financijski izvještaj od PTKM za prošlu godinu kad već braniš tu dionicu, mora da si unutra, a sramota je da ne znaš onda da je gubitak u 2006. -84.380 milijuna. Toliko o ‘ozbiljnim’ investitorima na ovom forumu.
[smiley13]

sve je lako kad si mlad :)

A zbog čega se ovo desilo sa našim Đurom? Nisam ga zadnjih mjeseca dana baš pozorno pratio.

SDP održao predizborni skup u Brodu!

I love the Smell of Profits in the Morning

Kolege, tu nešto ne štima. Ako je istina ovo o čemu razglabate zadnjih 20-tak sati (članak u Vjesniku) onda pojedini dioničari nisu baš najinteligentniji. Naime, ako očekujem pad cijene onda ni u ludilu neću pridonositi panici i tvrditi : “Sutra ujutro odmah sve prodajem” i sl. već ću šutiti i ujutro probati prodati po što većoj cijeni. Dakle, većinu postova su načinili ljudi koji su ili neinteligentni investitori ili mutikaše koji žele jeftino dokupiti Đuru. Ispričavam se, stvarno ne želim nikoga vrijeđati, ali ovo sam morao napisati.

POTPISUJEM
[smiley1]

sve je lako kad si mlad :)

Ima koja prognoza..Na koliko nakon blokade???

Kad ddjh padne i kad se svi radnici i branitelji iskrcaju, ulazim sa cijelim portfeljem unutra…..hehe….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

DDJH je u roku tjedan dana pao preko 20%.Izašao mali članak u vjesniku i to je to!
Moj Samodol ako ne bude netko u zatvoru zbog burzovnih igrica onda smo totalna banana!

Novac je kisik burze!

Gledano sa pozitivne strane ovo će biti dobra prilika za dokup, a nakon što se i fondovi dokrcaju (+odluka o BOV-u ,dolazak šeika i poslovi za koje đuro konkurira) idemo opet UP…

Bilo bi zanimljivo da netko iz Đure demantira ovaj članak iz vijesnika o braniteljima… mislim da bi se omjer k/p drastično promjenio kao i cijena a nije nemoguće da se ovaj rasplet i dogodi…

DDJH je u roku tjedan dana pao preko 20%.Izašao mali članak u vjesniku i to je to! Moj Samodol ako ne bude netko u zatvoru zbog burzovnih igrica onda smo totalna banana!

A slušaj, ti stalno drukaš na gore, pa bi se Samodol mogao i tobom pozabaviti. Ovaj forum je sigurno čitaniji od Vjesnika.

Ljudska glupost nema granica!…
Po ne znam koji put ponavlja se ista priča…
Zašto bi šljaker prodao po 200?
Paničari opet puše, ni prvi ni zadnji put.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

U Fimi trljaju ruke!Napravit će oni shopping opet!

Novac je kisik burze!

Zašto bi šljaker prodao po 200?

…..zato jer mu treba za režije i hranu i za obući i nahraniti ženu i djecu….pa iz koje si ti države…..!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ljudska glupost nema granica!… Po ne znam koji put ponavlja se ista priča… Zašto bi šljaker prodao po 200? Paničari opet puše, ni prvi ni zadnji put.

Zato što je neiskusan, doći će kod brokera i ovaj će ga smotati.

New Report

Close