Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Blokada prema dolje! Nisam dugo pratio DDJH! Što se zbiva?
Slučaj kao i sa INOM, branitelji i popust na dionice……. Pozdrav[smiley2]
kolega…branitelji dobivaju dionice za đabe…panika! imas par stranica prije na ovoj temi o tome…jucer objavljeno u vjesniku…
Panika ali po meni bez potrebe.
Vidim sada, malo sam prošamarao zadnjih nekoliko stranica.
U svakom slučaju, iako sam izašao iz DDJH teme, čini mi se kao prilika za dokup da boli glava.
Blokada prema dolje!
Nisam dugo pratio DDJH! Što se zbiva?
Frka panika
Vidim sada, malo sam prošamarao zadnjih nekoliko stranica. U svakom slučaju, iako sam izašao iz DDJH teme, čini mi se kao prilika za dokup da boli glava.
tako je… odmah sada da i drugi još mogu malo izaći ne s prevelikim minusom [smiley2]
fazan:
”
Vidim sada, malo sam prošamarao zadnjih nekoliko stranica. U svakom slučaju, iako sam izašao iz DDJH teme, čini mi se kao prilika za dokup da boli glava.
”
tako je… odmah sada da i drugi još mogu malo izaći ne s prevelikim minusom [smiley2]
Ne ide nitko nikud do iza 12 sati. [smiley11]
A zbog čega se ovo desilo sa našim Đurom? Nisam ga zadnjih mjeseca dana baš pozorno pratio.
a poslje 12 sati kuda onda vidim da ima naloga za kupnju po 151 kunu hoće li i njima netko prodavati. Ovo nikome neće donesti dobroga pa čak ni vladi koja misli ako tim braniteljima da dionice prikupiti političke glasove na sljedećim izborima u Sl. Brodu. [smiley12][smiley6]