DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 16:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Blokada prema dolje! Nisam dugo pratio DDJH! Što se zbiva?

Slučaj kao i sa INOM, branitelji i popust na dionice……. Pozdrav[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

kolega…branitelji dobivaju dionice za đabe…panika! imas par stranica prije na ovoj temi o tome…jucer objavljeno u vjesniku…

DOKUP!

Panika ali po meni bez potrebe.

pa i nema baš kupnje,a netko je jučer rekao da neće nestat kupnje
još malo pa nestalo[smiley1]

Vidim sada, malo sam prošamarao zadnjih nekoliko stranica.

U svakom slučaju, iako sam izašao iz DDJH teme, čini mi se kao prilika za dokup da boli glava.

I love the Smell of Profits in the Morning

Blokada prema dolje!

Nisam dugo pratio DDJH! Što se zbiva?

Frka panika

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ima 15 poruka za odobrenje!. Al je negdje nervoza kod kolega zbog toga… [smiley10]

No respect

Vidim sada, malo sam prošamarao zadnjih nekoliko stranica. U svakom slučaju, iako sam izašao iz DDJH teme, čini mi se kao prilika za dokup da boli glava.

tako je… odmah sada da i drugi još mogu malo izaći ne s prevelikim minusom [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

fazan:

Vidim sada, malo sam prošamarao zadnjih nekoliko stranica. U svakom slučaju, iako sam izašao iz DDJH teme, čini mi se kao prilika za dokup da boli glava.

tako je… odmah sada da i drugi još mogu malo izaći ne s prevelikim minusom [smiley2]

Ne ide nitko nikud do iza 12 sati. [smiley11]

No respect

A zbog čega se ovo desilo sa našim Đurom? Nisam ga zadnjih mjeseca dana baš pozorno pratio.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

a poslje 12 sati kuda onda vidim da ima naloga za kupnju po 151 kunu hoće li i njima netko prodavati. Ovo nikome neće donesti dobroga pa čak ni vladi koja misli ako tim braniteljima da dionice prikupiti političke glasove na sljedećim izborima u Sl. Brodu. [smiley12][smiley6]

pa ovo je slobodan pad. ima li tko hrabrosti prognozirati donju letvicu?

New Report

Close