Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Koliko ja vidim , radnicima se isplati prodavati i po 200kn….
To im je zarada ogromna……200:30……[smiley5]
Napokon zrno inteligencije.
Pitajte sami sebe dali biste na sva zvona objavili da cete posto-poto utrpati svoje dionice? Ja ne bih ni u ludilu. Sutio i trpao. To bih napravio.
Ako ste stvarno sigurni u realnu vrijednost dionice, onda nema pro(e)daje. Pa makar držali 10 godina. Svi ovi komentari koje sam pročitao dokazuju špekulativni karakter hrvatskih ulagača.
malo je ulagača na ovom forumu koji nisu špekulanti , a još manje onih koji dionice drže 10 godina.
Situacija uopće nije toliko negativna i kritična što bi se .čitajući zadnjih par stranica, moglo zaključiti. Po svemu sudeći pitanje je dali je cijela ova priča oko branitelja novinarska patka s ciljem jeftinijeg dokupa ili je istinita… za par dana znati ćemo više. U slučaju da je priča istinita i da branitelji dobiju spomenute dionice sigurno svi neće odmah prodavati ,a kupaca(fondova) će biti i lako moguće da se još netko osim FIME upetlja. Fondovi će u tom slučaju pokušati izazvati lažnu paniku s ciljem sniženja cijene radi jeftinijeg dokupa i kratkoročno bi u tom slučaju cijena vjerojatno pala ,ali kad se fondovi nakupuju idemo opet gore.
Ne zaboravite da se približava datum odluke o BOV-u kao i mogući dolazak šeika a kad svemu tome pridodamo i sve poslove za koje đuro konkurira mislim da đuru očekuje svijetla budućnost.
Normalno da će svatko odlučiti za sebe šta će raditi ali kada sve sagledam ja sam odlučio HOLD i u slučaju pada cijene (ako bi se ovo sa braniteljima potvrdilo) pokušao bi dokupiti što je više moguće po cijenama po kojima će i fondovi ulaziti…
Pa kud se tim malima toliko žuri prodati ovo je smješno za gledati 2740 kom ada je u 5 minuta protrgovano
Blokada prema dolje!
Nisam dugo pratio DDJH! Što se zbiva?