Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
Vidjet ćete kad se počnu slagat nalozi od 748 komada jedan iza drugog na prodaji a oni neće pitat za cijenu po kojoj će ići. Njima je bitno samo da se proda i to što prije. [smiley3]
Ma nema ništa o tome u Vjesniku, nemojte lupati…
Nema u vijesniku jer je nekome jako stalo da ova vijest ne procuri tako brzo. A ako te stvarno zanima i ako ne vjerujes ima nacina da se to provjeri. Ali ne brini docekat ces vijest.
Ma nema ništa o tome u Vjesniku, nemojte lupati…
“Svih 682 branitelja do ponedjeljka će dobiti ugovore iz Hrvatskog fonda za privatizaciju za kupnju dionica Đuro Đaković Holdinga po povlaštenim uvjetima«, rekao je u srijedu Vjesniku predsjednik Kluba veterana Domovinskog rata Specijalnih vozila Đuro Đaković Ivan Barić. Svi branitelji upisali su maksimalan broj, 748 dionica, a najveći dio će ih platiti odjednom čime ostvaruju još 50 posto popusta. Tako će radnik s 20 godina staža maksimalni paket dionica platiti oko 23.000 kuna, a kako je cijena dionica na burzi premašila 270 kuna dobit je više od deset puta veća od uloženog. ”
Ovo je s početne strane u desnoj koloni pri dnu.. ili sam sve izmislio [smiley4]
kaj nije idealno za dokupit prije odluke o BOV-ovima i prije šeika ako dođe?! onaj tko ima cash njemu je ovo došlo kao naručeno![smiley2]
*** obrisano *** Tko hoče da se uvjeri u ovo što sam napisao neka u Google upiše
Vjesnik i na naslovnoj stranici elektronskog izdanja nači če kompletan članak. Članak se nalazi uz desnu
marginu. Knish i ja sam u ĐĐ do grla pa me glava boli što da učinim.
kaj nije idealno za dokupit prije odluke o BOV-ovima i prije šeika ako dođe?! onaj tko ima cash njemu je ovo došlo kao naručeno![smiley2]
Vjerojatno ce neki dokupljivati, ali prije toga ce se i oni pobrinuti da cijenu jos vise tiskaju na dole. Pa i ti bi tako napravio, pogotovo ako se zna da je raspoloziva kolicina 510136 komada dionica. Ne kazem da ce svi odjednom prodavati, ali ti ljudi jos nikada nisu imali dionice i jos sto sam prije rekao, oni ih uzimaju na kredit ( a lihvara ima i brodu, samo 10% mjesecne kamate).
*** obrisano *** Tko hoče da se uvjeri u ovo što sam napisao neka u Google upiše
Vjesnik i na naslovnoj stranici elektronskog izdanja nači če kompletan članak. Članak se nalazi uz desnu
marginu. Knish i ja sam u ĐĐ do grla pa me glava boli što da učinim.
Pa zar neće dobiti neki uvjet da ne prodaju dionice godinu-dvije,slično kao sa Inom?[smiley15][smiley15][smiley15]
Istina, nisam vidio, tražio sam po PDF arhivi.
A pitanje je ako je naslov tu cijeli dan, zašto je tek pred kraj cijena pala?
Zna li netko o koliko se branitelja radi? Da nisu dvojica-trojica?[smiley2]
Ode Djuro 5% na dole nakon objave vijesti. Sa +4.22 na -0.74…Steta, a bas je trebao biti lijep dan…
nekima je dan baš lijep, jer je napokon stigao ugovor[smiley2]
Istina, nisam vidio, tražio sam po PDF arhivi. A pitanje je ako je naslov tu cijeli dan, zašto je tek pred kraj cijena pala? Zna li netko o koliko se branitelja radi? Da nisu dvojica-trojica? [smiley2]
Pa jes ti pročito taj članak il si ga samo primjetio.. pa ti se zamračilo? [smiley9]
nekima je dan baš lijep, jer je napokon stigao ugovor[smiley2]
Ugovor?