Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
Evo kako fondovi kupuju[smiley2] mali se preskaču na dole
u ovom slučaju nisu mali nego blentavi kad prodaju đuru [smiley2]
To što se Rončević voli slikovito izražavati, baš i nije neki argument.
Osim toga, danas je on ministar obrane, a uskoro možda netko drugi.
Kad sam ulazio u Đuru (prosjek 120 kn), doživljavao sam ga kao svoju špekulaciju. “Garancija” su mi bili
sklopljeni ugovori s HŽ-om. Sve ostalo više nadanja i očekivanja. Zanima me koliko su spremni čekati
oni koji ulaze blizu 300, u slučaju odgode ili neostvarenja očekivanih poslova.
Offset je manje više izgledno da će biti odgođen. Pa ljudi moji, izbori su…
ilijaivka: ” Plonker: ” Uskoro kreće izdavanje POVLAŠTENIH dionica za zaposlenike, cijena 70-tak kn ” Zdrav razum mi govori da ne posjeduješ Đurine dionice, a drage su ti, zar ne ? [smiley1] ” u njima 40% portfelja
dakle, dokupljuješ…
Al sheik je i danas i sutra i ne sklapa ugovor s Roncevicem nego sa ddjh..
Offset je manje više izgledno da će biti odgođen. Pa ljudi moji, izbori su…
ja bi rekao 50-50%.. iako je Sanader rekao prije izbora a i rok je takav..
Plonker:
”
ilijaivka: ” Plonker: ” Uskoro kreće izdavanje POVLAŠTENIH dionica za zaposlenike, cijena 70-tak kn ” Zdrav razum mi govori da ne posjeduješ Đurine dionice, a drage su ti, zar ne ? [smiley1] ” u njima 40% portfelja
”
dakle, dokupljuješ…
iskreno ne još, mislim da će još dolje.
Pa svaki dan pada od 2-3% i mislim da će minimum do 260 doći kroz tjedan dana.
S kime će, kada i pod kojim uvjetima “sheik” sklopiti ugovor zna samo on.
Ja se nadam da će odabrati DDJH, ali nada je katkad vrlo pokvarljiva roba.
Sheik će pokupovati Đuru sad kada je jeftin, onda sklopit ugovor za tenkove kada nakon toga bude skup, prodat ga i ispast će da su mu Hrvati poklonili tenkove hehheh [smiley1][smiley2]
Radić: Gradnja Pelješkog mosta zanimljiva i stranim kompanijama
…Prema njegovim riječima, premda će natječaj biti međunarodni i sigurno zanimljiv stranim građevinskim tvrtkama, domaća poduzeća poput Konstruktora, Vijadukta, Đure Đakovića i Hidroelektre mogu izvesti zahtjevan projekt dužine 2,3 kilometra, 55 metara visine i 200 metara širine u središnjem luku…
sta vec smo zaboravili kako je maloprije adut bio da nece Roncevic uvijek biti ministar.. sad je problem u seiku[smiley2]… problema koliko hoces, a fondovi podebljavaju.. jos malo pa nece djuro ni vagone vise raditi.. pred bankrotom firma..