DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 22:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pokusat cu objasnit zasto HPB kupuje, dok se sve ostale banke i fondovi iskrcavaju. znam da ce me vecina popljuvat, ali pokusat cu, mozda nekom pomogne. dakle. masa ljudi je navuceno na DDJH. kad kazem masa mislim MASA, DDJH je imao takvu propagandu zadnjih mjeseci da svatko ko je dosao na forum prvo sta je uocio je optimizam oko DDJHa, i tako su svi masovno poceli kupovat DDJH, i onda se veselili kad je poceo rast. dokaz te tvrdnje je broj dionicara, koj se samo u 3 mjeseca, od 1.1.2007 do 31.3.2007 popeo sa 1000 na 1600. sad je, ovo je moja osobna procjena, oko 2500. i tako su ljudi kupovali, i divili se kako cjena raste dok kupuju, nesto slicno dvogodisnjem djetetu, koje se divi pljuskanju vode kad skace u lokvu vode, dok u jednom trenutku nije doslo do zasicenja. oni koji su se mogli navuc su se navukli, i pokupovali, i jednostavno je prifalilo svjezeg mesa. sad bi ljudi rekli padat ce cjena, ali tu ja ubacujem faktor margin kredita. kako je prifalilo novca, a svi se pomamili za dionicom koja citiram, ‘suprotno svim ocekivanjima nastavlja nekontrolirano rasti’! i tako su mase kad je prifalilo casha za kupnju DDJHa pocele podizat margin kredite. nesvjesni da im HPB odobrava i daje te kredite, cijim novcem oni onda kupuju dionice, i nesvjesni da se te dionice knjize na HPB kod SDA, a ne na njih, poceli su se svi veselit kako HPB nadokupljuje jer je konacno prepoznala potencijal dionice, i jos vise kupovat. evo, ako sam nekome pomogao ne treba mi zahvaljivat. ako netko misli da moje skrabanje po forumu moze nastetiti dionici, neka se zapita u kakvu to dionicu ulaze 🙂

Ovo nema veze s vezom
Nego ti si jedan o tih koji je tako kupovao pa misliš da su svi tako postupili.
Ubuduće govori u svoje ime

Evo čitam baš Globus….u prilogu Ruža vjetrova….
Berislav Rončević je dobio negativnu ocijenu jer je navodno MORH poslao OESS-u
lažne podatke o opremi i modernizaciji hrvatske vojske u 2006., što Hrvatsku teško može
komprimitirati pred OSCE-om NATO-om i europskom unijom

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Otkad Hpb daje margin na DDJH!!!!
http://www.hpb.hr/Home.aspx?PageID=181
Koliko ja vidim ne daje, a ida daje nebi dopuštala velike količene u kratkom periodu!!

Daje ( ova lista na webu im nije up to date) …. nedavno je DDJH iz druge kategorije prebačen u prvu kategoriju dionica na listi kod HPB-a . I to je dobar pokazatelj o kvaliteti ove dionice. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Jedno pitanje, za nas malo manje upucene…

Sto je to margin kredit, tko ga moze dignuti, koje su prednosti i nedostaci?

P.s. markotros je nesto pisao za margin kredit kod HPB-a…
pa kaze:”…. i tako su mase kad je prifalilo casha za kupnju DDJHa pocele podizat margin kredite. nesvjesni da im HPB odobrava i daje te kredite, cijim novcem oni onda kupuju dionice, i nesvjesni da se te dionice knjize na HPB kod SDA….”
Koja svrha onda takvog kredita???

Jedno pitanje, za nas malo manje upucene…

Sto je to margin kredit, tko ga moze dignuti, koje su prednosti i nedostaci?

P.s. markotros je nesto pisao za margin kredit kod HPB-a…
pa kaze:”…. i tako su mase kad je prifalilo casha za kupnju DDJHa pocele podizat margin kredite. nesvjesni da im HPB odobrava i daje te kredite, cijim novcem oni onda kupuju dionice, i nesvjesni da se te dionice knjize na HPB kod SDA….”
Koja svrha onda takvog kredita???

Imaš temu margin krediti pa malo pogledaj, a imaš i na stranicama banaka npr. HPB kad se već njega spominje…. ukratko svrha kredtia je ako imaš svojih recimo 50 000 kn uloženih u neke dionice – možeš dobiti još toliko s tim da daješ kao garanciju svojih 50 k vrijednosti – sve skupa se prebacuje kod njih na skrb – plaćaš samo kamatu svaki kvartal – glavnicu vraćaš nakon jedne ili više godina i nakon toga se dionice ponovo vraćaju na tvoje ime.

Na ovaj način poduplavaš potencijalnu dobit – ali i gubitak , ko voli nek izvoli – obično se ne preporučuje početnicima.

Sve o margin kreditima je detaljno objašnjeno sa primjerima na stranici :

http://www.zaba.hr/info/brokeri/margin.htm

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Kako je ovdje zanimljivo ,kad đuro stagnira i ide dolje svi šute a kad krene gore onda ga svi pljuju i koče.

Kako nekim ljudima smeta što Đuro ima porast

nit stagnira niti ide dolje..

narastao je 12-13% u zadnjih tjedan dva

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nit stagnira niti ide dolje.. narastao je 12-13% u zadnjih tjedan dva

Mislio sam danas

Dok je index u minusu ,Đuro se drži i pomalo ide prema gore ,stvarno je žilava dionica

Gospodo, lovac & evogaopet, zahvaljujem na odgovorima, i imam jos jedno pitanjce…
ODAKLE Vam sve te silne informacije koje se mogu procitati po forumu?
Sumnjam da ste to ucili na faxu [smiley2][smiley2][smiley2]

P.s. Moze neko nabaciti k/p?

Gospodo, lovac & evogaopet, zahvaljujem na odgovorima, i imam jos jedno pitanjce…
ODAKLE Vam sve te silne informacije koje se mogu procitati po forumu?
Sumnjam da ste to ucili na faxu [smiley2][smiley2][smiley2]

P.s. Moze neko nabaciti k/p?

koje to informacije? [smiley11]

New Report

Close