DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 00:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zanimljivo viđenje.

tvoj post nema veze s vezom
– ako ti misliš da su ljudi zbog propagande protrgovali sa skoro četiri milijuna kuna u srijedu, onda ti svaka čast. Ovdje ima dosta nerealnih postova, ali da ću baš radi njih ići trošiti stotine tisuća kuna na đuru, onda stvarno moram biti naivac. I ti “navučeni” ljudi su skoro četiri milijuna kuna protrgovali na cijeni između 287 i 314.
– Nekontroliran rast cijene? Pa Đuro je u zadnja dva mjeseca otišao gore za oko 30%. Ja sam na HDEL-u zaradio više od duplo u zadnja dva i pol mjeseca, a na Ingri još i više. Pa od početka godine je bilo dosta dionica koje su skočile još i više od toga. I onda ti kažeš da su se svi divili kako cijena raste na Đuri kao dvogodišnjem djetetu. Šta su radili dioničari Ingre onda?
– Ljudi ne uzimaju margin kredit da bi kupovali samo Đuru. Ljudi kupuju svašta na margin, ja imam nekoliko dionica na njemu.
– Đuro doista ima mnogo malih dioničara i zbog toga cijena tako varira u danu, jer je dosta plašljivaca i daytradera. Ali unatoč tome cijena ide gore i to vrlo sigurno.
– Suprotno svim očekivanjima cijena ide gore? Pa valjda je svima jasno zbog čega DDJH treba imati u portfelju za (skoru) budućnost. Tebi izgleda ne…

pokusat cu objasnit zasto HPB kupuje, dok se sve ostale banke i fondovi iskrcavaju. znam da ce me vecina popljuvat, ali pokusat cu, mozda nekom pomogne.

Otkad Hpb daje margin na DDJH!!!!
http://www.hpb.hr/Home.aspx?PageID=181
Koliko ja vidim ne daje, a ida daje nebi dopuštala velike količene u kratkom periodu!!

Uhljebe na ulicu!!!!!

pokusat cu objasnit zasto HPB kupuje, dok se sve ostale banke i fondovi iskrcavaju. znam da ce me vecina popljuvat, ali pokusat cu, mozda nekom pomogne. dakle. masa ljudi je navuceno na DDJH. kad kazem masa mislim MASA, DDJH je imao takvu propagandu zadnjih mjeseci da svatko ko je dosao na forum prvo sta je uocio je optimizam oko DDJHa, i tako su svi masovno poceli kupovat DDJH, i onda se veselili kad je poceo rast. dokaz te tvrdnje je broj dionicara, koj se samo u 3 mjeseca, od 1.1.2007 do 31.3.2007 popeo sa 1000 na 1600. sad je, ovo je moja osobna procjena, oko 2500. i tako su ljudi kupovali, i divili se kako cjena raste dok kupuju, nesto slicno dvogodisnjem djetetu, koje se divi pljuskanju vode kad skace u lokvu vode, dok u jednom trenutku nije doslo do zasicenja. oni koji su se mogli navuc su se navukli, i pokupovali, i jednostavno je prifalilo svjezeg mesa. sad bi ljudi rekli padat ce cjena, ali tu ja ubacujem faktor margin kredita. kako je prifalilo novca, a svi se pomamili za dionicom koja citiram, ‘suprotno svim ocekivanjima nastavlja nekontrolirano rasti’! i tako su mase kad je prifalilo casha za kupnju DDJHa pocele podizat margin kredite. nesvjesni da im HPB odobrava i daje te kredite, cijim novcem oni onda kupuju dionice, i nesvjesni da se te dionice knjize na HPB kod SDA, a ne na njih, poceli su se svi veselit kako HPB nadokupljuje jer je konacno prepoznala potencijal dionice, i jos vise kupovat. evo, ako sam nekome pomogao ne treba mi zahvaljivat. ako netko misli da moje skrabanje po forumu moze nastetiti dionici, neka se zapita u kakvu to dionicu ulaze 🙂

lijepo ti to napisao….ma sve 5…ali, znas sta mi nije jasno? vidim da pod margin kredite koje HPB odobrava nema Đuro Đaković DDJH na listi…….mislim da onda cijela ova tvoja prica pada u vodu…..ili ja ne vidim bas najbolje u ovim sitnim satima? [smiley9]

DOKUP!

pokusat cu objasnit zasto HPB kupuje, dok se sve ostale banke i fondovi iskrcavaju. znam da ce me vecina popljuvat, ali pokusat cu, mozda nekom pomogne. dakle. masa ljudi je navuceno na DDJH. kad kazem masa mislim MASA, DDJH je imao takvu propagandu zadnjih mjeseci da svatko ko je dosao na forum prvo sta je uocio je optimizam oko DDJHa, i tako su svi masovno poceli kupovat DDJH, i onda se veselili kad je poceo rast. dokaz te tvrdnje je broj dionicara, koj se samo u 3 mjeseca, od 1.1.2007 do 31.3.2007 popeo sa 1000 na 1600. sad je, ovo je moja osobna procjena, oko 2500. i tako su ljudi kupovali, i divili se kako cjena raste dok kupuju, nesto slicno dvogodisnjem djetetu, koje se divi pljuskanju vode kad skace u lokvu vode, dok u jednom trenutku nije doslo do zasicenja. oni koji su se mogli navuc su se navukli, i pokupovali, i jednostavno je prifalilo svjezeg mesa. sad bi ljudi rekli padat ce cjena, ali tu ja ubacujem faktor margin kredita. kako je prifalilo novca, a svi se pomamili za dionicom koja citiram, ‘suprotno svim ocekivanjima nastavlja nekontrolirano rasti’! i tako su mase kad je prifalilo casha za kupnju DDJHa pocele podizat margin kredite. nesvjesni da im HPB odobrava i daje te kredite, cijim novcem oni onda kupuju dionice, i nesvjesni da se te dionice knjize na HPB kod SDA, a ne na njih, poceli su se svi veselit kako HPB nadokupljuje jer je konacno prepoznala potencijal dionice, i jos vise kupovat. evo, ako sam nekome pomogao ne treba mi zahvaljivat. ako netko misli da moje skrabanje po forumu moze nastetiti dionici, neka se zapita u kakvu to dionicu ulaze 🙂

ti si zato prodao svoje već jel da? na koliko?250?ili 270? ili 230?
greška jel da?a mogao si na 314.[smiley1]

pokusat cu objasnit zasto HPB kupuje, dok se sve ostale banke i fondovi iskrcavaju.

markotros… svaka čast! u cijeloj priči meni nedostaje još jedino par sitnica… povezao sam to nakon Dimićevih izjava (način kako razmišljaju fondovi)…

FIMA ima brdo love unutra ali ono najbitnije sva trif ‘fonda’ imaju prosjek ulaza manji od 200… razlika od 200 – 300 cijenom je velikih 50% i ukoliko dođe do neke ozbiljnije korekcije FIMA u DDJH-u je sigurna kao što je sigurno da će HDZ dobiti izbore [smiley2]

zašto nijedan drugi fond ne kupuje? zato jer je trenutna i zadnjih dana cijena preskupa za njihov ulazak s obzirom na MASU ljudi koja ne pita za cijenu… moje procjene oko snage MASE se pokazale točnima i zbog toga sam zarađivao dodatno na valovima… no nisam mogao procjeniti ovakvu žilavost i toliki optimizam

svaka čast!

nema mi druge nego se zae..ti

To je zato što se zna ko je bio Đuka.

U Drezdenu je 1928. održan Četvrti kongres Partije. Od 2.122 člana Partiju su predstavljala 26 delegata. Izvršena je kritika oportunizma desnice, ali je ukazano i na greške u organizacionom radu levice. Odlučeno je da rukovodstvo Partije popune radnici i da se vodi računa o nacionalnom sastavu. Za sekretara Partije je izabran Đuro Đaković.

Tako je markotros al kaj ćeš, mi svi koji imamo ddjh smo glupi i ne vidimo pravo stanje ko i ti. Jedini je problem što hpb nema margin na ddjh al dobro to nije ni bitno jel da? evo pošto si mi otvori oči ja ti prodam ddjh po 100 kn. Molim te kupi

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Tako je markotros al kaj ćeš, mi svi koji imamo ddjh smo glupi i ne vidimo pravo stanje ko i ti. Jedini je problem što hpb nema margin na ddjh al dobro to nije ni bitno jel da? evo pošto si mi otvori oči ja ti prodam ddjh po 100 kn. Molim te kupi

Nemoj se sekirati i slušat zlobnike kojima je sad Đuro skup da ga kupe, a žao im je što ga nemaju.
Meni je isto žao što sam slušao kojekakve “znalce” i navlakače jer sam ga imao po 150 kn i prodao na 188, ali želim poštenim investitorima da zarade na Đuki. Da ga sad imam držao bih ga i smatrao pametnom investicijom.
Muka mi je tzv. daytradera koji ništa drugo ne rade nego vise pred ekranom cijeli božji dan i cjepidlače, dezinformiraju ljude i zapravo su vrlo, vrlo pokvareni. Izvucite pouke.

ja ti dam 200[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

hahahaha

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

RH će osposobiti 4100 vojnika za NATO

ZAGREB – Deset mjeseci preostalo je do summita NATO saveza u Bukureštu, na kojem bi Hrvatska trebala dobiti pozivnicu za članstvo. To vrijeme civilne i vojne strukture trebaju iskoristiti kako bi Bruxelles uvjerili da je Hrvatska spremna ispuniti sve vojne obveze koje je preuzela i donijeti potrebne zakone.

Dugoročni plan razvoja Oružanih snaga i druge dokumente Hrvatska se do 2015., obvezala ispuniti više projekata koji su usko vezani uz buduće članstvo u Savezu. Obveze se odnose na ljudstvo, tehniku, novac i objekte.

Prema dugoročnom planu razvoja, Hrvatska se obvezala strukturirati i opremiti do 40 posto djelatnih kopnenih i dio ostalih snaga za njihovo upućivanje u operacije izvan Hrvatske.

Riječ o otprilike 4100 djelatnih vojnih osoba koje će se opremati i uvježbavati za NATO, UN i EU misije. Iz tog sastava će se rotirati vojnici u misijama.

Od tog broja do osam posto pripadnika kopnenih snaga, odnosno 700 vojnika od 2011. sudjelovat će stalno u UN i NATO misijama u inozemstvu.

DPR-om je također predviđeno da do 1600 vojnika budu u sastavu snaga za brzi odgovor. Iz tog sastava će se obavljati rotacije za potrebe NATO snaga brzog odgovora (NRF) i borbene skupine EU. Te rotacije će biti spremne otići u inozemstvo u roku od pet dana. Hrvatska će osposobiti postrojbe koje će u svakom trenutku biti spremne za sudjelovanje u NATO operacijama. Do 2012. trebala bi biti ustrojena i opremljena ojačana motorizirana pješačka bojna.

Riječ je o postrojbi 800 do 1000 vojnika sa 63 nova borbena oklopna vozila. Prema DPR-u, u sastavu Oružanih snaga trebala bi biti 73 oklopna vozila. Bez tih vozila Hrvatska ne može sudjelovati u nekoj ozbiljnoj međunarodnoj operaciji, kao što je, primjeriece, ona u Libanonu.

Hrvatska je nadalje kao partnerski cilj navela vod vojne policije, satniju za specijalna djelovanja, inžinjerijsku satniju za razminiranje, inžinjerijsku satniju za horizontalne konstrukcije, dva transportna helikoptera i ABK vod za dekontaminaciju. Osim novim oklopnim vozilima, snage za međunarodne operacije opremit će se i novim osobnim naoružanjem te opremom.

Za potrebe tranzita, vježbi, okupljanja te u slučaju izvanrednih situacija, Hrvatska će do 2015. osposobiti ukupno devet objekata za potrebe NATO snaga. Riječ je o vojarnama u Gašincima, Benkovcu, Delnicama i Vinkovcima te aerodromima u Puli, Zagrebu i Zadru te pomorskoj luci Lora u Splitu.

To neće biti NATO vojne baze, nego će se ti objekti modernizirati i koristit će ih HV. Prema sadašnjim proračunima, Hrvatska će godišnje u zajedničku NATO blagajnu uplaćivati oko tri milijuna eura, a još dodatnih 10 milijuna eura godišnje bit će trošak hrvatskih časnika koji će u strukturama NATO-a. Proračun za sudjelovanje u misijama UN-a i NATO-a podići će se s 25 milijuna eura na oko 70 milijuna eura 2011. godine.

Jutarnji.hr
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan…_nato,77627.jl

New Report

Close