DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 04:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ajd ne gluparaj.. jesi zaboravio sheika mozda koji se upravo sprema malo u Hr na more, a ima svoje more doma..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Još jednom ću ponovit ono što sam na početku napisao: “Đuro je perspektivna tvrtka velikog potencijala”. A sad ide “ALI”: 1. predizborna godina – potpisivanje posla za BOV pod velikim upitnikom, 2. svi ovi sitmi poslovi koji se nagovještaju su krasni ali nedovoljni za veći skok 3. imam dionice Đure s tim da sam danas djelom izašao iznad 300 i razmišljam o stagnaciji koja se sprema pred ljeto Onaj koji je kupio Đuru po 140 prošle godine ako uspije ne razmišljat i ne gledat burzu par godina sigurno će se jako ugodno iznenaditi sa zaradom na istoj.

ma pusti ti sad te svoje price i navijanje da dodje sto nize….vrijeme ce pokazat sta ce bit…ni ja ne vjerujem da ce đuro rast ko sparuga kontinuirano…ali vrtit ce se oko 290-300….tvoji halovi da ce ic na 260kn mozes dozivit kad legnes sa glavom na jastuk [smiley9]

DOKUP!

ANRICOM, 06.06.2007. u 18:19
Ma dajte ljudi pa na temelju čega je u tjedan dana đuro otišo sa 249 na 314 i zbog čega se ne bi vratio na 260??
Pametno čovjek pita??
[/quote]

Ja stvarno ne mogu vjerovati kavih ljubomornih tipova ima ovdje ,ljudi ako nemate dionice Đure onda stvarno je nemojte blatiti i pljuvati,jer neznam šta hočete s takvim postupcima .
Jedino ako vam Đuro proletio a sad vam skup pa bi htjeli jeftinije.Ja sam ga kupio po 140 ,150i 225 i držim ga već 11 mjeseci i planiram biti u njemu još 2 godine.

Još jednom ću ponovit ono što sam na početku napisao: “Đuro je perspektivna tvrtka velikog potencijala”. A sad ide “ALI”: 1. predizborna godina – potpisivanje posla za BOV pod velikim upitnikom, 2. svi ovi sitmi poslovi koji se nagovještaju su krasni ali nedovoljni za veći skok 3. imam dionice Đure s tim da sam danas djelom izašao iznad 300 i razmišljam o stagnaciji koja se sprema pred ljeto Onaj koji je kupio Đuru po 140 prošle godine ako uspije ne razmišljat i ne gledat burzu par godina sigurno će se jako ugodno iznenaditi sa zaradom na istoj.

A tebe pitam , jel imaš ti ovu dionicu

Ja stvarno ne mogu vjerovati kavih ljubomornih tipova ima ovdje ,ljudi ako nemate dionice Đure onda stvarno je nemojte blatiti i pljuvati,jer neznam šta hočete s takvim postupcima . Jedino ako vam Đuro proletio a sad vam skup pa bi htjeli jeftinije.Ja sam ga kupio po 140 ,150i 225 i držim ga već 11 mjeseci i planiram biti u njemu još 2 godine.

To su likovi koji su prodali na 250 pa se sad ljute.Naravno da svatko može pogriješit.I ja sam se za***ao 2 puta.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

S Đurom će biti ko i s Končarom, dok je Končar bio ispod 300 prije godinu i pol, bilo je dosta sumnjičavih.
A ako bi mirovinci mogli prije izbora u JDD, – bingo !

[color=black][/color]

kolki je bv koncara?

ja drzim djuru barem do 600 tad ce vec malo usporiti.. a do 600 bi mogao brzo iz jednostavnog razloga da jednom kad dionica krene u nas to ne zna stat.. vidi hdel, viro, ingra, lkri.. a tu su jos kuvajcani i BOV.. po mome nakon to dvoje trebali bi biti na barem 400-500.. a uz nase trzise mogli bi lako biti i na 600, i ja se ne bum bunil [smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

NATO prepoznao napredak Hrvatske

…”Ovim sastankom Hrvatska je završila peti godišnji ciklus Akcijskog plana za članstvo (MAP). Sada ulazi u završnu fazu pred očekivani poziv za članstvo u NATO-u, što bi se trebalo dogoditi na summitu Saveza u proljeće sljedeće godine u Bukureštu. Prema neslužbenoj NATO-voj računici, Hrvatska bi punopravnom članicom mogla postati 2009. godine.”…

http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=27823

koliko treba da se BOV-ovi slože? oko 2 godine? sad je 2007., a ako ulazimo 2009., to je taman 2 godine[smiley1]

Only God, Muammar and Libya!

Samo malo me brine što se u MORH-u ponašaju kao djeca.Čitao sam nekidan ( 5. 6. ) u Jutarnjem da su u godišnjem izvještaju za 2007. poslali podatak OESS-u da je projekt opremanja oklopnjacima već realiziran.
Iznosili su i podatke o količini i opremi istih, uključujući i oružane sustave, za koje još ni nije raspisan natječaj.
Šta bi to trebalo značit? Može li mi neko to malo prokomentirat?[smiley9][smiley9][smiley9]

kolki je bv koncara?

ja drzim djuru barem do 600 tad ce vec malo usporiti.. a do 600 bi mogao brzo iz jednostavnog razloga da jednom kad dionica krene u nas to ne zna stat.. vidi hdel, viro, ingra, lkri.. a tu su jos kuvajcani i BOV.. po mome nakon to dvoje trebali bi biti na barem 400-500.. a uz nase trzise mogli bi lako biti i na 600, i ja se ne bum bunil [smiley2]

tako se i končar nećkao kad je bio na šesto , a to nije bilo tako davno – manje od godinu dana ima od toga – a pogledaj koliko košta danas [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ja sam Končar prodavao po 85 [smiley16]

koei BV 493,11

New Report

Close