DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 06:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Može li netko u ovim napetim trenucima baciti k/p?

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Ma dajte ljudi pa na temelju čega je u tjedan dana đuro otišo sa 249 na 314 i zbog čega se ne bi vratio na 260??

hoce
!sretno s čekanjem i nalozima na 260,00[smiley2]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

kp

Čuvajte se poduzaća na čijem su čelu SVETE KRAVE. SVETE KRAVE ne vole promjene: one vole da se posao odvija kako se uvijek odvijao i često su slijepe u krizi. T. E. Deal & A. A. Kennedy

Ma dajte ljudi pa na temelju čega je u tjedan dana đuro otišo sa 249 na 314 i zbog čega se ne bi vratio na 260??

Na temelju što je podcijenjena dionica i ide prema svojoj pravoj cijeni

Zato da ju ti ne bi kupio po 260 …. možda bi mogao po 290 [smiley7]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

meni se čini da će još biti prilke za dokup i ispod 290,00 [smiley11]

očito je iz ovog današnjeg da si netko priprema teren,,,izvještaji su dobri, godišnji i kvartal, poslovi su tu,,,očito je da su danas i neki fondovi ušli,, a naravno oni ne žele kupovat a ATH…dečki samo strpljivo , pa nemožemo za deset dana imat 1000% prinosa,,,,da je tako danas bi otišo u mirovinu

Vidim da ste se gospodo zapjenili, ali kao što vidite potražnja je pala, a s njom i cjena, stručnjaci cu kupili po 310 i sad uredno đuro ide u korekciju tj prema 260.
Pozdrav migu 29 – nema do miga-21

[color=black][/color]

daki, 06.06.2007. u 16:37

Pametno čovjek pita??

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Vidim da ste se gospodo zapjenili, ali kao što vidite potražnja je pala, a s njom i cjena, stručnjaci cu kupili po 310 i sad uredno đuro ide u korekciju tj prema 260. Pozdrav migu 29 – nema do miga-21

ja sam danas izasao po 290 i jaaaako bi volio da se ostavri to sto govoris..odmah bi se ponovo vratio,to bi bilo moje prvo dej-trejdanje
[smiley2]
imam se ionako namjeru vratiti uskoro,ali nazalost sumnjam da ce biti ispod 300kn.

pozdrav od su-47 berkuta[smiley2]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

jedna još dobra vijest za Đuricu….ubrzo će mirovinci moći ulagat u Đuricu i JDD…tako da je danas Đurica uistinu jeftin…

Još jednom ću ponovit ono što sam na početku napisao: “Đuro je perspektivna tvrtka velikog potencijala”.
A sad ide “ALI”:
1. predizborna godina – potpisivanje posla za BOV pod velikim upitnikom,
2. svi ovi sitmi poslovi koji se nagovještaju su krasni ali nedovoljni za veći skok
3. imam dionice Đure s tim da sam danas djelom izašao iznad 300 i razmišljam o stagnaciji koja se sprema pred ljeto

Onaj koji je kupio Đuru po 140 prošle godine ako uspije ne razmišljat i ne gledat burzu par godina sigurno će se jako ugodno iznenaditi sa zaradom na istoj.

[color=black][/color]

New Report

Close