Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
Može li netko u ovim napetim trenucima baciti k/p?
Ma dajte ljudi pa na temelju čega je u tjedan dana đuro otišo sa 249 na 314 i zbog čega se ne bi vratio na 260??
hoce
!sretno s čekanjem i nalozima na 260,00[smiley2]
kp
Ma dajte ljudi pa na temelju čega je u tjedan dana đuro otišo sa 249 na 314 i zbog čega se ne bi vratio na 260??
Na temelju što je podcijenjena dionica i ide prema svojoj pravoj cijeni
”
”
Zato da ju ti ne bi kupio po 260 …. možda bi mogao po 290 [smiley7]
očito je iz ovog današnjeg da si netko priprema teren,,,izvještaji su dobri, godišnji i kvartal, poslovi su tu,,,očito je da su danas i neki fondovi ušli,, a naravno oni ne žele kupovat a ATH…dečki samo strpljivo , pa nemožemo za deset dana imat 1000% prinosa,,,,da je tako danas bi otišo u mirovinu
Vidim da ste se gospodo zapjenili, ali kao što vidite potražnja je pala, a s njom i cjena, stručnjaci cu kupili po 310 i sad uredno đuro ide u korekciju tj prema 260.
Pozdrav migu 29 – nema do miga-21
Pametno čovjek pita??
Vidim da ste se gospodo zapjenili, ali kao što vidite potražnja je pala, a s njom i cjena, stručnjaci cu kupili po 310 i sad uredno đuro ide u korekciju tj prema 260. Pozdrav migu 29 – nema do miga-21
ja sam danas izasao po 290 i jaaaako bi volio da se ostavri to sto govoris..odmah bi se ponovo vratio,to bi bilo moje prvo dej-trejdanje
[smiley2]
imam se ionako namjeru vratiti uskoro,ali nazalost sumnjam da ce biti ispod 300kn.
pozdrav od su-47 berkuta[smiley2]
jedna još dobra vijest za Đuricu….ubrzo će mirovinci moći ulagat u Đuricu i JDD…tako da je danas Đurica uistinu jeftin…
Još jednom ću ponovit ono što sam na početku napisao: “Đuro je perspektivna tvrtka velikog potencijala”.
A sad ide “ALI”:
1. predizborna godina – potpisivanje posla za BOV pod velikim upitnikom,
2. svi ovi sitmi poslovi koji se nagovještaju su krasni ali nedovoljni za veći skok
3. imam dionice Đure s tim da sam danas djelom izašao iznad 300 i razmišljam o stagnaciji koja se sprema pred ljeto
Onaj koji je kupio Đuru po 140 prošle godine ako uspije ne razmišljat i ne gledat burzu par godina sigurno će se jako ugodno iznenaditi sa zaradom na istoj.