Ako radnici i dobiju dionice ne vjerujem da će ih prodavati za bagatelu.Nisu ni oni više naivni.Dionice više nisu takav misterij za narod, ljudi su se zagrijali nakon odvrćenih scenarija kod Plive,Ine… i tko je ustvari do sad ispao pušiona kod nas?Bar u medijima,vezano uz dionice.Druga je priča što su opterećeni kreditima
za aute,stanove i sve ostalo.Po meni radnici mogu biti pozitivan subjekt u vlasničkoj strukturi,možda bolji od kojekakvih igrača.Glavno da znaju šta s dionicom drže u rukama i da se ne daju zaje….t
Milijarditi put kažem: prije mjesec dana Polančec se u kontraplanu nasmijao na pitanje da li će radnici ĐĐ dobiti dionice, odnosno dobiti povoljno i kratko rekao da nema šanse
Polančec se “nasmijao”, a HFP “prije više od pet mjeseci pozitivno odgovorio na njihov zahtjev” -www.vecernji.hr/home/manager/823557/index.do
Lud zbunjenoga !?
Meni je ovo malo smiješno da kad god na ovom forumu netko napiše nešto negativno da ga se napada da hoće nadokupiti. Pa dobro jel može čovjek pitati nešto što ga zanima – danas je izašao izvještaj i vidio je to po prvi put. A ako stvarno mislite da ovaj forum odnosno jedan ili dva posta na njemu kreiraju to gdje idu cijene na našoj burzi jadni mi onda…
ma ne kreiraju sigurno ova razglabanja cijenu dionice…..ali ni meni nije jasno zasto cim neka dionica krene di joj je i mjesto odmah neki pocnu sa “cuo sam tu i tu losu vijest”, pa daj covjece uzivaj, vlak je krenuo i to je to…dobro izvjesce i nema tu se sta razglabat…budi sretan….ja dokupio danas đuru i sretan covjek…usao u zadnji vagon ispod 300kn [smiley11]
Lanjski snijeg, dušo draga i ništa službeno potpisano na taj način da se nebi moglo odustati. Ja sam dionice svog poduzeća otplaćivao po 400 kn a cijena na tržištu im je bila 55 kn??? A isto sam bio na frontu. A ni poduzeće nije sanirala država. Da vam još kažem tko mi je rekao da od toga neće biti ništa. Nećete vjerovati pa vam neću reći a nema ni potrebe. Dovoljno je uključiti samo malo logike.
Mnogi bi radije slušali kako će Đuro servisirat Klingonske brodove u prolazu galaksijom.Držim ga već dugo, i čekam kao poljoprivrednik da naraste.
Dionicu sam poceo pratiti u 9 mjesecu ,tada se mogla kupiti na 150 pa nekoliko dana i po 138 ili 140 kn bas radi vjesti o podjele dionice radnicima ,ali kako vidimo od toga nista.
Do dan danas postoje te špekulacije oko radnickih dionica , ako moraju dobiti neka dobiju i nek ase stavi tocka na i , ali ocito nista od toga ,a dionica je odradila Izvrsno i da se vise i ne pomakne sve super.
Svi znamo koji se poslovni ugovori ocekuju tako da ne sumljam u daljnji rast ali tek kada se stavi crno na bjelo.
Po mom skromnom misljenju jedna od perspektivnijih dionica ,ali sta vam ja tu solim pamet kada i tako svi znamo.
Sretno i veselo svima
[smiley2]
Koliko znam, za jednokratno plaćanje do maksimuma od 75 tisuća dobit će dodatni popust od 50%
Bolje da im banke konačno daju pametnu kredu nego da ih neko istorbari[smiley2][smiley2][smiley2]
Mnogi bi radije slušali kako će Đuro servisirat Klingonske brodove u prolazu galaksijom.
haha [smiley2][smiley2] ova je jaka[smiley1]
alan_poh
zare: ” Meni je ovo malo smiješno da kad god na ovom forumu netko napiše nešto negativno da ga se napada da hoće nadokupiti. Pa dobro jel može čovjek pitati nešto što ga zanima – danas je izašao izvještaj i vidio je to po prvi put. A ako stvarno mislite da ovaj forum odnosno jedan ili dva posta na njemu kreiraju to gdje idu cijene na našoj burzi jadni mi onda… ” ma ne kreiraju sigurno ova razglabanja cijenu dionice…..ali ni meni nije jasno zasto cim neka dionica krene di joj je i mjesto odmah neki pocnu sa “cuo sam tu i tu losu vijest”, pa daj covjece uzivaj, vlak je krenuo i to je to…dobro izvjesce i nema tu se sta razglabat…budi sretan….ja dokupio danas đuru i sretan covjek…usao u zadnji vagon ispod 300kn [smiley11]
Ako si dokupio danas po 290 jel bi ti bilo krivo da sutra dokupiš po 250?Il letaš od cvijeta do cvjijeta?
Milijarditi put kažem: prije mjesec dana Polančec se u kontraplanu nasmijao na pitanje da li će radnici ĐĐ dobiti dionice, odnosno dobiti povoljno i kratko rekao da nema šanse. Jer onda bi cijela hrvatska trebala dobiti prije ĐĐ jer su ĐĐ i još 3 poduzeća bila sanirana od države i zbog toga nemaju pravo na dionice. Mirno spavajte. laku noć!
iz tvojih ustiju u Božje uši. [smiley11]Nadam se da će se sutra oglasiti netko od odgovornih i reagirati na izjave radnika.
alan_poh zare: ” Meni je ovo malo smiješno da kad god na ovom forumu netko napiše nešto negativno da ga se napada da hoće nadokupiti. Pa dobro jel može čovjek pitati nešto što ga zanima – danas je izašao izvještaj i vidio je to po prvi put. A ako stvarno mislite da ovaj forum odnosno jedan ili dva posta na njemu kreiraju to gdje idu cijene na našoj burzi jadni mi onda… ” ma ne kreiraju sigurno ova razglabanja cijenu dionice…..ali ni meni nije jasno zasto cim neka dionica krene di joj je i mjesto odmah neki pocnu sa “cuo sam tu i tu losu vijest”, pa daj covjece uzivaj, vlak je krenuo i to je to…dobro izvjesce i nema tu se sta razglabat…budi sretan….ja dokupio danas đuru i sretan covjek…usao u zadnji vagon ispod 300kn [smiley11] Ako si dokupio danas po 290 jel bi ti bilo krivo da sutra dokupiš po 250?Il letaš od cvijeta do cvjijeta?
dokupio bi….ali vise nemam gotovine, tako da nis….a đuru ne prodajem….dokupio danas na vise od 290….tako da…..tko ne riskira ne profitira….to svi znamo…đuro ostaje samnom [smiley2]