Uračunato u cijenu, zato je cijena manja od 300 kn. A dobit dionice neće, napisali smo već tisuću puta razloge.
Meni je ovo malo smiješno da kad god na ovom forumu netko napiše nešto negativno da ga se napada da hoće nadokupiti. Pa dobro jel može čovjek pitati nešto što ga zanima – danas je izašao izvještaj i vidio je to po prvi put.
A ako stvarno mislite da ovaj forum odnosno jedan ili dva posta na njemu kreiraju to gdje idu cijene na našoj burzi jadni mi onda…
U pravu ste kolega potpuno
haha, pa to je popust od 150% sta oni misle da ga trebaju dobiti.. nek se odluce jel zele kupovati dionice kao branitelji ili kao zaposlenici.. kao branitelji imaju fond a kao zaposlenici nemaju prava jer je djuro sanirana firma od strane drzave.. i kao sto je rekla jedna gospodicna, njen stari je kupovao djuru po cijeni od 100 maraka dionica pred ne znam koliko godina.. tada su to bili povoljniji uvjeti a sad bi se ovi kokosari nabrzaka bogatili..
Prodat ću im ja za 450,nek se strpe malo,al najbolje da zaboravimo tu temu više,Polančec je davno izjavio da od toga nema ništa,žali Bože šta ti branitelji sve hoće,nekima nikad dosta pa imaju svoj fond i svoje udjele,a ako su zaposlenici imaju: burzu – brokere – provizije – pa nek kupuju.Svi bi na državne jasle!!SRAMOTA!!! [smiley16]
Uračunato u cijenu, zato je cijena manja od 300 kn. A dobit dionice neće, napisali smo već tisuću puta razloge.
Milijardu puta.
Da li je uračunato u cijenu i ako da, u kojoj mjeri, ne bih o tome – ali za očekivati je da ako vlada popusti pritiscima (što je gotovo u potpunosti isključeno), da se to kratkoročno odrazi na kretanje cijene. Ali odluku o tako nečemu mislim da ne možemo očekivati u bliskijoj budućnosti.
Jedna stvar koju nitko nije napisao. Građevinari su otišli u nebo, po 200-300 % ove godine. Pošto je Đuro djelomično građevinarska firma( čelične konstrukcije i sl.) on je trebao otići barem 50%, znači na 450 kn, samo radi toga. A on nije otišao ništa, što će reći da je najpodcenjenija firma u Hrvatskoj. Sutra napad na blokadu![smiley1]
Jedna stvar koju nitko nije napisao. Građevinari su otišli u nebo, po 200-300 % ove godine. Pošto je Đuro djelomično građevinarska firma( čelične konstrukcije i sl.) on je trebao otići barem 50%, znači na 450 kn, samo radi toga. A on nije otišao ništa, što će reći da je najpodcenjenija firma u Hrvatskoj. Sutra napad na blokadu![smiley1]
Cijena DDJH je 1.1.2007. iznosila oko 155 HRK. Danas je 290 HRK. Razlika je 135 HRK ili 87%. Ne može se reći da je to ništa.
tenkista:
”
”
Cijena DDJH je 1.1.2007. iznosila oko 155 HRK. Danas je 290 HRK. Razlika je 135 HRK ili 87%. Ne može se reći da je to ništa.
Nisi shvatio. Ništa nije otišla po pitanju građevine, nego samo zbog mnogo drugih lijepih stvari. Super rezultati, bov-i, kuvajćani, itd.itd. A zbog građevine treba još plus 50 % minimum. pozdrav!
eh da da nadodam u vezi branitelja.. na markovom trgu zabranjena su okupljanja i prosvjedi[smiley1]
pa ovo je gore od djece poginulih partizana rodjene ’51[smiley2]
Slušajući polančeca i njegove izjave oko INE, tu bi se mogla primjeniti ista situacija….jednostavno bi HFP mogao svojim odlukama sruštii cijenu na burzi što ovoj vladi s Polančecom nikako nije cilj, smatram da i vlada ne želi jeftin Đuro, da se slučajno ne bi sutra sjetio neki fond i kupio Đuro po 100%diskonta…mislim da taj scenario neće nitko više gledat u Hr…jednostavno ako danas netko želi neku firmu u HR morat će je i platit.
Milijarditi put kažem: prije mjesec dana Polančec se u kontraplanu nasmijao na pitanje da li će radnici ĐĐ dobiti dionice, odnosno dobiti povoljno i kratko rekao da nema šanse. Jer onda bi cijela hrvatska trebala dobiti prije ĐĐ jer su ĐĐ i još 3 poduzeća bila sanirana od države i zbog toga nemaju pravo na dionice. Mirno spavajte. laku noć!
Kolege samo hrabro i bez straha
slažem se.