DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a zaboravili smo da još radnici Đure dobijaju dionice po 100 kuna,,
uuuuuuuu e sad će se vratiti cijena na 250 kuna!!!!!!

dežurni dušobriznici se uvijek javljaju kad Đuka ode gore!!!!![smiley2][smiley2][smiley1][smiley1]

Four Star General

Ne, ovo je klasična arbitraža – kao ona čiji prijedlog Slovenci odbijaju kao rješenje granica. Naime, prije arbitraže obje strane se obvezuju da će poštivati odluku arbitra nakon postupka. Odluka naravno nema sudsku snagu.

Nikako niste u pravu. Ovo nema sličnosti sa sporom sa Slovenijom. Ovo je arbitražni postupak pred Stalnim izbranim sudištem u ZG pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Stranke trebaju sklopiti sporazum o arbitraži ili u ugovor staviti klauzulu da će sporove rješavati putem arbitraže. To je pretpostavka da bi taj sud mogao odlučivati. Odluke toga sude izjednačuju se sa sudskim odlukama i mogu se ovršiti. To proizlazi iz Zakona o arbitraži (NN 88/2001). Znači, ovo nije nikakav “sud časti”, niti je arbitražni pravorijek “neka bezvezna odluka koja ništa ne znači”.

dan je prošao , mali milijon poruka razmjenjeno, isto toliko i dionica DDJH prošlo danas kroz burzu….

ja mogu samo reći…..lijepo izvješće…..očekivano.. tražim sada usere koji su govorili da izvješće je koma, da ga ne žele izdati jer je koma i sl. kad na kraju ispadne sve lijepo. ccc….. sada valjda ti isti znaju da priče i pisanje po forumu je više iznošenje mišljenja, a na veliko oružje za dizanje i rušenje cijena….jer nema to takav utjecaj.

a gdje su radnici i njihove dionice, zašto se oni više ne spominju? predlažem onima koji nisu sigurni u đuru da pričekaju rješenje sudskog spora i da se pridruže onima koji čekaju radničke dionice tamo negdje od 140kn [smiley2]

[smiley2][smiley2]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

knish:

Ne, ovo je klasična arbitraža – kao ona čiji prijedlog Slovenci odbijaju kao rješenje granica. Naime, prije arbitraže obje strane se obvezuju da će poštivati odluku arbitra nakon postupka. Odluka naravno nema sudsku snagu.

Nikako niste u pravu. Ovo nema sličnosti sa sporom sa Slovenijom. Ovo je arbitražni postupak pred Stalnim izbranim sudištem u ZG pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Stranke trebaju sklopiti sporazum o arbitraži ili u ugovor staviti klauzulu da će sporove rješavati putem arbitraže. To je pretpostavka da bi taj sud mogao odlučivati. Odluke toga sude izjednačuju se sa sudskim odlukama i mogu se ovršiti. To proizlazi iz Zakona o arbitraži (NN 88/2001). Znači, ovo nije nikakav “sud časti”, niti je arbitražni pravorijek “neka bezvezna odluka koja ništa ne znači”.

Onda kolega, hvala na ispravci.
Odluka arbitra dakle ipak ima sudsku snagu

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

zašto nitko ne komentira izvješće? izašlo je i godišnje za 2006. i prvi kvartal 2007.

komentira, samo ti ne citas..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

zašto nitko ne komentira izvješće? izašlo je i godišnje za 2006. i prvi kvartal 2007.

Pročitaj postove par stranica nazad. Imaš tamo zanimljivu raspravu o tome je li izvješće dobro ili loše.:)

sorry, vidite koliko ste zatrpali temu da se mora listati 5 stranica. ne da mi se tražiti. po meni – odlično.

Meni je ovo malo smiješno da kad god na ovom forumu netko napiše nešto negativno da ga se napada da hoće nadokupiti. Pa dobro jel može čovjek pitati nešto što ga zanima – danas je izašao izvještaj i vidio je to po prvi put.

A ako stvarno mislite da ovaj forum odnosno jedan ili dva posta na njemu kreiraju to gdje idu cijene na našoj burzi jadni mi onda…

Evo malo novosti da se zakuhaju stvari.

Vaš link

haha, pa to je popust od 150% sta oni misle da ga trebaju dobiti.. nek se odluce jel zele kupovati dionice kao branitelji ili kao zaposlenici.. kao branitelji imaju fond a kao zaposlenici nemaju prava jer je djuro sanirana firma od strane drzave.. i kao sto je rekla jedna gospodicna, njen stari je kupovao djuru po cijeni od 100 maraka dionica pred ne znam koliko godina.. tada su to bili povoljniji uvjeti a sad bi se ovi kokosari nabrzaka bogatili..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close