DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

super24:

o sporu ne znam nista i ne mislim da je bitan.. najavljena dobit bila je 14 miliona.. ne da mi se vise raspravljati, vidimo se na 400[smiley2]

Ajd onda se javi na 400kn pa opet iznesi nešto kontra Đuke

kad bude na 400 drukati cu kao i ti barem do 500[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ajde se sad lijepo ispričajte, Danica će da skuva kafu, a Đura će da oprosti što vas je tukao [smiley2]

[smiley2][smiley2][smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

knish: ” Ajde se sad lijepo ispričajte, Danica će da skuva kafu, a Đura će da oprosti što vas je tukao [smiley2] ” [smiley2][smiley2][smiley2]

[smiley2][smiley2][smiley2]

Neki su kupovali danas po 298 i normalno da žele rast a i u pravu su. Već sutra će bit u debelom plusu. Samo da ovi naši tromi fondovi krenu u kupovinu.[smiley1]

Neki dan su na radiju rekli da se fondovima proširuju mogućnosti kupnje dionica , jer mirovincima treba veći rast , budući da mirovinski stupovi nisu donijeli veselje penzionerima , a izbori se bliže . Treba djelovati brzo .

A kad bi ti ja rekao da je posjet šeika odgođen, bi li onda bio tako samouvjeren?[smiley1]
Đuro neće rast ni padati zbog posjeta šeika, FIME ili mojih i tvojih postova nego jedino zbog potpisanih ugovora koji su nažalost još kibidabi

A kad bi ti ja rekao da je posjet šeika odgođen, bi li onda bio tako samouvjeren?[smiley1] Đuro neće rast ni padati zbog posjeta šeika, FIME ili mojih i tvojih postova nego jedino zbog potpisanih ugovora koji su nažalost još kibidabi

Cini mi se Cadilac da nisi izdrzao u DDJH i da sad lupas glavom od zid tj.prosipas patke po forumu!Napokon se vidi i sluzbeno ono o cemu smo dugo pricali(mislim na izvjesca) a ti odmah ulijeces kao neki “glas razuma” i ukazaujes na potencijalne opasnosti.Kupuj danas po 295kn!!!!Nadao si se da ces u sveopcem crvenilu uspjeti kupiti jeftinije e pa ne ide!Burza je prevrtljiva prijatelju!

Novac je kisik burze!

pitao sam za spor pri sudistu HGK jer sam danas o njemu procitao u FI za 1Q.
50 posto sam u djuri i ne pada mi na pamet rusti cijenu, ali taj podatak nisam znao.
u cemu je moj grijeh ako sam samo trazio da mi neko objasni o cemu se tu radi?

hate red

I meme to jako zanima jer sam i ja debelo u Đuri.Bar ne brinem previše jer mi je ulaz 120.[smiley2]

ne smiješ pitati… i gotovo

tu nema pomoći – tome se moraš prilagoditi i to je to (slično kao i sa HANFA blokadama)

nema mi druge nego se zae..ti

Nebi ti pisao tako da si u Đuri. To znaju i mala djeca. Ti hoćeš dokupiti.

Opet netko mlati po kupnji.S mokrom krpom

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Sad već i šeik ne dolazi

New Report

Close