super24:
”
o sporu ne znam nista i ne mislim da je bitan.. najavljena dobit bila je 14 miliona.. ne da mi se vise raspravljati, vidimo se na 400[smiley2]
”
Ajd onda se javi na 400kn pa opet iznesi nešto kontra Đuke
kad bude na 400 drukati cu kao i ti barem do 500[smiley1]
Ajde se sad lijepo ispričajte, Danica će da skuva kafu, a Đura će da oprosti što vas je tukao [smiley2]
[smiley2][smiley2][smiley2]
knish: ” Ajde se sad lijepo ispričajte, Danica će da skuva kafu, a Đura će da oprosti što vas je tukao [smiley2] ” [smiley2][smiley2][smiley2]
[smiley2][smiley2][smiley2]
Neki su kupovali danas po 298 i normalno da žele rast a i u pravu su. Već sutra će bit u debelom plusu. Samo da ovi naši tromi fondovi krenu u kupovinu.[smiley1]
Neki dan su na radiju rekli da se fondovima proširuju mogućnosti kupnje dionica , jer mirovincima treba veći rast , budući da mirovinski stupovi nisu donijeli veselje penzionerima , a izbori se bliže . Treba djelovati brzo .
A kad bi ti ja rekao da je posjet šeika odgođen, bi li onda bio tako samouvjeren?[smiley1]
Đuro neće rast ni padati zbog posjeta šeika, FIME ili mojih i tvojih postova nego jedino zbog potpisanih ugovora koji su nažalost još kibidabi
A kad bi ti ja rekao da je posjet šeika odgođen, bi li onda bio tako samouvjeren?[smiley1] Đuro neće rast ni padati zbog posjeta šeika, FIME ili mojih i tvojih postova nego jedino zbog potpisanih ugovora koji su nažalost još kibidabi
Cini mi se Cadilac da nisi izdrzao u DDJH i da sad lupas glavom od zid tj.prosipas patke po forumu!Napokon se vidi i sluzbeno ono o cemu smo dugo pricali(mislim na izvjesca) a ti odmah ulijeces kao neki “glas razuma” i ukazaujes na potencijalne opasnosti.Kupuj danas po 295kn!!!!Nadao si se da ces u sveopcem crvenilu uspjeti kupiti jeftinije e pa ne ide!Burza je prevrtljiva prijatelju!
pitao sam za spor pri sudistu HGK jer sam danas o njemu procitao u FI za 1Q.
50 posto sam u djuri i ne pada mi na pamet rusti cijenu, ali taj podatak nisam znao.
u cemu je moj grijeh ako sam samo trazio da mi neko objasni o cemu se tu radi?
ne smiješ pitati… i gotovo
tu nema pomoći – tome se moraš prilagoditi i to je to (slično kao i sa HANFA blokadama)
Opet netko mlati po kupnji.S mokrom krpom