DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moze 5 najboljih k/p. hvala

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Preplitki, ocito da mnogi sada svoje zaljenje i frustracije za time sto nisu kupovali u rasponu 250-260 ispoljavaju na ovaj nacin. Kade Šeik krene, a krenit ce vjerovatno uskoro, prema najavama tijekom mjeseca lipnja, a lipanj je vec krenuo,sto znaci da moze svaki dan doc informacija o njegovom dolasku, ova dionica ce takodjer krenuti, ali ne polagano kao sada, nego jako jako brzo na visoke razine.

o sporu ne znam nista i ne mislim da je bitan..
najavljena dobit bila je 14 miliona..
ne da mi se vise raspravljati, vidimo se na 400[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

james, 05.06.2007. u 15:10
vidimo se na 400

Potpisujem.[smiley2]

kako se uvijek pojavljuju katastrofičari kad vide da cijena dionice ide gore, gospodo ko vam je kriv što niste kupovali kad je bilo vrijeme.[smiley7]

o sporu ne znam nista i ne mislim da je bitan.. najavljena dobit bila je 14 miliona.. ne da mi se vise raspravljati, vidimo se na 400[smiley2]

Ajd onda se javi na 400kn pa opet iznesi nešto kontra Đuke

A šta ti nije jasno ANRICOM, ovaj spor će uskoro biti riješen jer je i u izvješću za 2005. bila ova napomena. E sad ti meni odgovori kakav će to utjecaj imati na dionicu DDJH ukoliko Đuro izgubi spor, a šanse su 50:50???? I ovo nije nikakva spekulacija niti drukanje nego činjenica koja je objavljena u godišnjem FI. Ja sam neki dan zvao stalno sudište pri HGK i oni su mi potvrdili da se spor vodi, da će uskoro biti riješen ali naravno nisu rekli kako. Pa nije ovo forum za samo good news, valjda možemo razgovarati i razmjenjivati informacije o svim mogućim scenarijima. Radi se o našim novcima i svaka korisna informacija je dobro došla, pa makar bila i negativna

Najbolje mi je ova jadna ,odustat če se od bovova pa će mo u natikačama u NATO SAVEZ

de nađi nešto bolje npr. izgorio pogon za specijalna vozila

Čuj pak ovog sada ,pa mislim stvarno ste ……

Pa šta niste o Hgk pisali jučer npr. nego sad kad je došlo izvješće ,a čuj ovo još če se i odustati od bovova .

Plitki ste

Sram ih bilo, od BOV-ova se ne odustaje, to je posao siguran k’o smrt.
Odluka se može odgoditi, ali ne odluka o tome da li Đura ili ne, nego Steyr ili Patrija, a što god bude Đura će da sklapa i proizvodi + offset.

Ajde se sad lijepo ispričajte, Danica će da skuva kafu, a Đura će da oprosti što vas je tukao [smiley2]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Evo i ja ti saljem razmjenu informacije o jednom izvjesnom scenariu:Brzinom kojom se bude smanjivala razina kerozina u tankovima šeikovog jet zrakoplova na relaciji Kuvajt-Hrvatska, upravo tom istom brzinom ce i dionice DDJH-R-A rasti prema gore. [smiley2]Meni je taj scenario jako izvjestan.

A šta ti nije jasno ANRICOM, ovaj spor će uskoro biti riješen jer je i u izvješću za 2005. bila ova napomena. E sad ti meni odgovori kakav će to utjecaj imati na dionicu DDJH ukoliko Đuro izgubi spor, a šanse su 50:50???? I ovo nije nikakva spekulacija niti drukanje nego činjenica koja je objavljena u godišnjem FI. Ja sam neki dan zvao stalno sudište pri HGK i oni su mi potvrdili da se spor vodi, da će uskoro biti riješen ali naravno nisu rekli kako. Pa nije ovo forum za samo good news, valjda možemo razgovarati i razmjenjivati informacije o svim mogućim scenarijima. Radi se o našim novcima i svaka korisna informacija je dobro došla, pa makar bila i negativna

Slazem se s kolegom!Ako ekipa iz TOP 10 bude mirna i ne bude prodavala u ogromnim kolicinama idemo mi do 350kn dok kazes “keks”!Ova ekipa sto “liparenje” radi nema nikakav utjecaj!

Novac je kisik burze!

A šta ti nije jasno ANRICOM, ovaj spor će uskoro biti riješen jer je i u izvješću za 2005. bila ova napomena. E sad ti meni odgovori kakav će to utjecaj imati na dionicu DDJH ukoliko Đuro izgubi spor, a šanse su 50:50???? I ovo nije nikakva spekulacija niti drukanje nego činjenica koja je objavljena u godišnjem FI. Ja sam neki dan zvao stalno sudište pri HGK i oni su mi potvrdili da se spor vodi, da će uskoro biti riješen ali naravno nisu rekli kako. Pa nije ovo forum za samo good news, valjda možemo razgovarati i razmjenjivati informacije o svim mogućim scenarijima. Radi se o našim novcima i svaka korisna informacija je dobro došla, pa makar bila i negativna ako je u pravim rukama

Zašto to baš o tome danas pišeš -eto to mi nije jasno.Čekao si pravi trenutak i još nešto spor neće utjecati na dionicu kako god da se završio

New Report

Close