osim belja[smiley1]
ajde ljudi smanjite malo megalomaniju.. djuro je narastao 60% od kad sam ga ja prvi put kupio nema tome ni 3 mjeseca..pa kolko bi trebao rasti da vi budete zadovoljni.. kad dodju kuvjacani ide preko 350, poslije BOVA preko 400 i onda polako naprijed.. to je 300% u godinu dana.. koliko dionica je u zadnje vrijeme odradilo takvo sto?
Čekaj malo šta ti hočeš reći
dragi moji, prodaja na DDJH lagano nestaje… napokon… svega 3.571 komada na prodaji kako bi general Rojs rekao “tko je munio, munio. idemo dalje!” po meni je vrlo izgledno da bi ona cesto spomenuta brojka od 300,00 kn mogla osvanuti do kraja sljedeceg tjedna.
samo da citiram samog sebe od petka [smiley2]
super24:
”
ajde ljudi smanjite malo megalomaniju.. djuro je narastao 60% od kad sam ga ja prvi put kupio nema tome ni 3 mjeseca..pa kolko bi trebao rasti da vi budete zadovoljni.. kad dodju kuvjacani ide preko 350, poslije BOVA preko 400 i onda polako naprijed.. to je 300% u godinu dana.. koliko dionica je u zadnje vrijeme odradilo takvo sto?
”
ja hoĆu reći da ne treba u svakoj oscilaciji cijene gledati zavjeru i da djuro sasvim zadovoljavajuce raste[smiley1]
Neki su kupovali danas po 298 i normalno da žele rast a i u pravu su. Već sutra će bit u debelom plusu. Samo da ovi naši tromi fondovi krenu u kupovinu.[smiley1]
ANRICOM:
”
”
ono što je rekao…
nevjerojatno kako neke ljude smeta zrnce istine u njihovim megalomanskim razmisljanjima.. po meni mozemo biti sretni sta je djuro uopce poceo rasti nakon ovog izvjesca.. ja kad sam ga kupovao sam debelo uracunao tih ocekivanih 14 miliona dobiti u racunicu
Raste Đuro ,onda ga ne moraš špotat sa svojim izjavama .
Raste jer mu je i vrijeme nakon tih silnih godina u minusu i stečaju.
Konačno je u pravim rukama i budući poslovi su pred njim.
Niste u pravu vi koji napadate kolegu super24. Postavio je logično pitanje, a vi ga tu pljujete da ruši cijenu.
Arbitražni spor nije nevažna stvar jer se radi o sporu teškom 62 mil kuna, a kakve posljedice u slučaju da bude negativno riješen po Đuru može imati….. e mislim da je to jako važno za dioničare DDJH. Super24 je također u pravu kad kaže da je uprava najavljivala dobit od 16 mil. tako da je izvješće nažalost lošije od očekivanog. Meni se čini da vi precjenjujete ovaj forum i njegov utjecaj na cijenu dionica. Ukoliko arbitraža HGK presudi kontra Đure odosmo svi lijepo u PM skupa s Đurom, isto tako će biti ukoliko MORH odustane od BOV-a, a obzirom da smo u izbornoj godini sve je moguće. I ovo nije nikakvo drukanje kontra Đure nego razmjena mišljenja i informacija, pa kome se ne sviđa taj će po asku, a onaj drugi po bidu.
Nebi me uopce cudilo da Fima zaigra svoju igricu ,kao sa cijenom izmedju 170 i 173 kn.
Znaju oni put ove dionice ,a sada imaju i potvrdu toga ,pa zasto nebi drzali cjenu na ovom nivou da se mogu dokrcati koliko im treba.
Iskreno se nadam da nisam u pravu ,samo glasno mislim.
Niste u pravu vi koji napadate kolegu super24. Postavio je logično pitanje, a vi ga tu pljujete da ruši cijenu. Arbitražni spor nije nevažna stvar jer se radi o sporu teškom 62 mil kuna, a kakve posljedice u slučaju da bude negativno riješen po Đuru može imati….. e mislim da je to jako važno za dioničare DDJH. Super24 je također u pravu kad kaže da je uprava najavljivala dobit od 16 mil. tako da je izvješće nažalost lošije od očekivanog. Meni se čini da vi precjenjujete ovaj forum i njegov utjecaj na cijenu dionica. Ukoliko arbitraža HGK presudi kontra Đure odosmo svi lijepo u PM skupa s Đurom, isto tako će biti ukoliko MORH odustane od BOV-a, a obzirom da smo u izbornoj godini sve je moguće. I ovo nije nikakvo drukanje kontra Đure nego razmjena mišljenja i informacija, pa kome se ne sviđa taj će po asku, a onaj drugi po bidu.
Čuj pak ovog sada ,pa mislim stvarno ste ……
Pa šta niste o Hgk pisali jučer npr. nego sad kad je došlo izvješće ,a čuj ovo još če se i odustati od bovova .
Plitki ste