bilo kako bilo.. ja sam za to da cijena ide gore, ma sto vi mislili[smiley1]
Onda uživaj u plodovima svog ulaganja
pazi ovo, istina nije dobrodosla na ovom forumu..[smiley1].. pa sta se bojite kad ste toliko sigurni u svog djuricu? ja se ne bojim pa mi nije problem iznositi CINJENICE
Ponavljam:
Ljudi, moze li mi netko objasnit sta je ovo?
Pokrenut arbitražni postupak pri HGK, Stalno izabrano sudišta,Zagreb; Tužitelj: Same Deutz Fahr; Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora:62.486.490,83 kuna
vjerojatno HGK
Dok se vi svađate,eto nas natrag na 2%…
kamenac:
”
Ponavljam:
Ljudi, moze li mi netko objasnit sta je ovo?
Pokrenut arbitražni postupak pri HGK, Stalno izabrano sudišta,Zagreb; Tužitelj: Same Deutz Fahr; Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora:62.486.490,83 kuna
”
vjerojatno HGK
Mi živimo u Hrvatskoj, ovdje sporovi nikad ne završavaju. A koja firma nema spor? Jasno je jedino da hoćeš kupiti dionicu pa pokušavaš rušiti cijenu. pozdrav!
Same Deutz Fahr je bivša Djurina firma, Tvornica Kombajna Županja, sada privatizirana od strane Deutz fahra
Počeli su kokošari pljuvati dionicu i rušiti cijenu .Gdje si sad to izvukao baš sada o HGK.
Kad god dionica raste onda se nađu ovi biseri
Ko se ovo igra sa cijenom , i sa koliko komada evo nas opet na 285 ,00 [smiley3]
Ko se ovo igra sa cijenom , i sa koliko komada evo nas opet na 285 ,00 [smiley3]
Ovo je kratkog daha a i bilo je za ocekivati[smiley1]
pazi ovo, istina nije dobrodosla na ovom forumu..[smiley1].. pa sta se bojite kad ste toliko sigurni u svog djuricu? ja se ne bojim pa mi nije problem iznositi CINJENICE
sada vidiš kako je meni [smiley2]
Nevera:
”
”
Ovo je ktakog daha a i bilo je za ocekivati[smiley1]
Nisu naučili od danas pouku na Belju. Istresanje drveta da plašljivci popadaju i da se može jeftinije dokupiti.
ajde ljudi smanjite malo megalomaniju.. djuro je narastao 60% od kad sam ga ja prvi put kupio nema tome ni 3 mjeseca..pa kolko bi trebao rasti da vi budete zadovoljni.. kad dodju kuvjacani ide preko 350, poslije BOVA preko 400 i onda polako naprijed.. to je 300% u godinu dana.. koliko dionica je u zadnje vrijeme odradilo takvo sto?