DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad kažeš da si pogledao ,a onda si napisao da nisi pogledao .

Ne trabunjaj gluposti nisam ti ja kriv što si prodao Đuru i sad ti je krivo

Evo Djuro skoro pa 300 kn.

Evo Djuro skoro pa 300 kn.

Sad će počet ‘kokošarenje’ na prodaji. [smiley3]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Joj čovječe, postaš staro sto godina. 14 mil je za cijelu grupaciju, zajedno sa DDJM i ostalima a 9 je bilo u planu za DDJH. A ispalo još bolje, 10 mil. Čitao sam na 100 mjesta a i gledao Stipetića na tv kad je isto izjavio. Ali bitnije je to da se je sad potvrdilo, miljun gore, dolje nije bitno jer skeptici se opće nisu nadali dobiti. Oni će preksutra dok malo prouče kupovati po 350 kn. pozdrav!

gospodo , po meni ne bi uopće trebalo biti blokade jer je FI veoma pozitivno i naravno investitori žele dionicu koja je krenula svjetlom stranom!!!!!!![smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

Sad kažeš da si pogledao ,a onda si napisao da nisi pogledao .

Ne trabunjaj gluposti nisam ti ja kriv što si prodao Đuru i sad ti je krivo

[smiley2] nema odgovorajuceg smajlija ovdje za tebe.. nisam gledao izvjesce ali sam procitao ovdje da je dobit 10 miliona kuna.. isto tako sam procitao pred 4mj. na djurinoj stranici da je ocekivana dobit 14 miliona kuna..

prema tome, manje od ocekivanog..

djuru nisam prodao, nego kupovao po 185 i 257, za tvoju info… i prodajem ne bas na xxxx ali ne ni mnogo nize..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Burza je jako lijepo reagirala na pozitivan pravac poslovanja DDJH.Ovaj tjedan ce pokazati koliko smo ugodno “iznenadjeni”!Kvartalno izcjesce ima veliku ulogu u cijelo prici,on je kamen temeljac za 300kn pa nadalje…[smiley1]

Novac je kisik burze!

Joj čovječe, postaš staro sto godina. 14 mil je za cijelu grupaciju, zajedno sa DDJM i ostalima a 9 je bilo u planu za DDJH. A ispalo još bolje, 10 mil. Čitao sam na 100 mjesta a i gledao Stipetića na tv kad je isto izjavio. Ali bitnije je to da se je sad potvrdilo, miljun gore, dolje nije bitno jer skeptici se opće nisu nadali dobiti. Oni će preksutra dok malo prouče kupovati po 350 kn. pozdrav!

nemam HTV, ali postoji 1) nekonsolidirano koje je bilo 7 miliona dobiti i 2) konsolidirano, s 10 miliona.. sad, mozda sam ja u zabludi da pod konsolidirano ocekujem sva drustva grupacije?
recimo da ddjh nema 100% u montazi pa da treba biti dva miliona manje.. znaci jedno 12.. s druge strane.. mozda oni jos racunaju TEP u svojoj grupaciji, tko zna[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

a kakao bi drugacije trziste i reagiralo na 50% rast prihoda koji su sad 780 mio kuna a kapitalizacija je 950 mio na ovim cijenama! ako se jos gleda koje karte stoje neizvucene jos cijena moze biti 400 kuna bez problema ako se stvari posloze kako se vec dugo ocekuje…ove cijene nisu uklakulirale previse buducnost, tako da je potencijal jos veeeelik

bilo kako bilo.. ja sam za to da cijena ide gore, ma sto vi mislili[smiley1]

Super24,sto ti pokusavas sada?Obajsni!
Ako nisi zadovoljan i vidis bolju priliku,sretan ti put![smiley2]

Novac je kisik burze!

Ponavljam:
Ljudi, moze li mi netko objasnit sta je ovo?

Pokrenut arbitražni postupak pri HGK, Stalno izabrano sudišta,Zagreb; Tužitelj: Same Deutz Fahr; Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora:62.486.490,83 kuna

hate red

New Report

Close