DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je LKRI na 600kn onda mi recite na koliko bi trebao DDJH biti???Ovo je jos jeftina dionica kad pogledam okolo!

Ako uzmeš 1Q2007 i 2,3,4Q 2006. npr. P/S je 1,05, P/B 2,3. (Cijena 283 kn).

Do 300 kn – 433 kom.

nisam gledao izvjesce, ali cemu euforija? pa dobit je 4 miliona manja od najavljene.. da bi trebao biti na 1000 u usporedbi sa lkri, to stima, ali to nije mjerilo [smiley2]

Ne prijatelju , najava je bila 9 miliona. Ali bitno je sad da je to i potvrđeno pa će moći fondovi u kupovinu. Upravo sam lupio po asku dok je još jeftino. Čudo bi se moralo dogoditi da dionica ne ode u blokadu.[smiley1]

Zanimljivo, onaj nalog od 750 komada po cijni od 286,00 neko je naglo i brzo maknuo sa prodaje, ocito da je procjenjeno da ta dionica trenutno vrijedi puuuno, puuuno vise[smiley2]

nisam gledao izvjesce, ali cemu euforija? pa dobit je 4 miliona manja od najavljene.. da bi trebao biti na 1000 u usporedbi sa lkri, to stima, ali to nije mjerilo [smiley2]

Prvo pogledaj ,pa onda komentiraj

282 ??
Kakvo je ovo mlaćenje kupnje? Čija je to igra? Tko me nervira?

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Ljudi, ste vidjeli koliko još ima ispod 300? Ja sam čekao dnas IPKK ispod 1300 pa nisam dočekao. Ali sam zato ovo lupio na vrijeme, po asku. I to ja, koji sam pun ko šipak Đure.[smiley1]

Svaka cast,Tenkista!
Ja sam prizeljkivao dobro kvartalno izvjesce i to se i dogodilo,sad jos trebaju kuvajcani dodati narudzbu i brzo smo na 350kn.
Nije u redu da nam LKRI ovako bjezi!
pozdrav

Novac je kisik burze!

Svaka cast,Tenkista!
Ja sam prizeljkivao dobro kvartalno izvjesce i to se i dogodilo,sad jos trebaju kuvajcani dodati narudzbu i brzo smo na 350kn.
Nije u redu da nam LKRI ovako bjezi!
pozdrav

LKRI je popiz**la radi najave gradnje nove pruge, pa mislim da u ovimokolnostima nije usporedivo

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

evo za sve nevjernike,, đurica raste,, svaka čast za fimu i svaka čast dioničarima đurice,,,do proslavit…a di mi je target…daleko..daleko

Svaka cast,Tenkista! Ja sam prizeljkivao dobro kvartalno izvjesce i to se i dogodilo,sad jos trebaju kuvajcani dodati narudzbu i brzo smo na 350kn. Nije u redu da nam LKRI ovako bjezi! pozdrav

Mi smo i bez njih na 350

Meni osobno je target xxxx ,četiri znamenke i ne izlazim van do tada [smiley2]

super24:

Prvo pogledaj ,pa onda komentiraj

pogledao sam ja puno bolje od tebe:

Očekivani rezultat poslovanja društava grupacije za 2006.godinu je dobit od 14 mil kn, te je održana stabilnost poslovanja, a broj zaposlenih se kretao unutar 2.100 radnika.

izvor:http://www.duro-dakovic.com/aktualnosti/novosti/rijec_uprave_duro_dakovic_holdinga_dd/default.aspx

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close