Ako je LKRI na 600kn onda mi recite na koliko bi trebao DDJH biti???Ovo je jos jeftina dionica kad pogledam okolo!
Ako uzmeš 1Q2007 i 2,3,4Q 2006. npr. P/S je 1,05, P/B 2,3. (Cijena 283 kn).
Do 300 kn – 433 kom.
nisam gledao izvjesce, ali cemu euforija? pa dobit je 4 miliona manja od najavljene.. da bi trebao biti na 1000 u usporedbi sa lkri, to stima, ali to nije mjerilo [smiley2]
Ne prijatelju , najava je bila 9 miliona. Ali bitno je sad da je to i potvrđeno pa će moći fondovi u kupovinu. Upravo sam lupio po asku dok je još jeftino. Čudo bi se moralo dogoditi da dionica ne ode u blokadu.[smiley1]
Zanimljivo, onaj nalog od 750 komada po cijni od 286,00 neko je naglo i brzo maknuo sa prodaje, ocito da je procjenjeno da ta dionica trenutno vrijedi puuuno, puuuno vise[smiley2]
nisam gledao izvjesce, ali cemu euforija? pa dobit je 4 miliona manja od najavljene.. da bi trebao biti na 1000 u usporedbi sa lkri, to stima, ali to nije mjerilo [smiley2]
Prvo pogledaj ,pa onda komentiraj
282 ??
Kakvo je ovo mlaćenje kupnje? Čija je to igra? Tko me nervira?
Ljudi, ste vidjeli koliko još ima ispod 300? Ja sam čekao dnas IPKK ispod 1300 pa nisam dočekao. Ali sam zato ovo lupio na vrijeme, po asku. I to ja, koji sam pun ko šipak Đure.[smiley1]
Svaka cast,Tenkista!
Ja sam prizeljkivao dobro kvartalno izvjesce i to se i dogodilo,sad jos trebaju kuvajcani dodati narudzbu i brzo smo na 350kn.
Nije u redu da nam LKRI ovako bjezi!
pozdrav
Svaka cast,Tenkista!
Ja sam prizeljkivao dobro kvartalno izvjesce i to se i dogodilo,sad jos trebaju kuvajcani dodati narudzbu i brzo smo na 350kn.
Nije u redu da nam LKRI ovako bjezi!
pozdrav
LKRI je popiz**la radi najave gradnje nove pruge, pa mislim da u ovimokolnostima nije usporedivo
evo za sve nevjernike,, đurica raste,, svaka čast za fimu i svaka čast dioničarima đurice,,,do proslavit…a di mi je target…daleko..daleko
Svaka cast,Tenkista! Ja sam prizeljkivao dobro kvartalno izvjesce i to se i dogodilo,sad jos trebaju kuvajcani dodati narudzbu i brzo smo na 350kn. Nije u redu da nam LKRI ovako bjezi! pozdrav
Mi smo i bez njih na 350
super24:
”
”
Prvo pogledaj ,pa onda komentiraj
pogledao sam ja puno bolje od tebe:
Očekivani rezultat poslovanja društava grupacije za 2006.godinu je dobit od 14 mil kn, te je održana stabilnost poslovanja, a broj zaposlenih se kretao unutar 2.100 radnika.
izvor:http://www.duro-dakovic.com/aktualnosti/novosti/rijec_uprave_duro_dakovic_holdinga_dd/default.aspx