Bio je prilog o Đuri u “Boji novca” na Kapital networku, u najavi je spomenut kontekst skore privatizacije, dok je gazda napomenuo da ih čeka posao s BOV-ovima i direktni offset, za ovu godinu planiraju porast prihoda on 10-ak posto… Onako, pozitivno intoniran prilog.
e moj tenkista,neka tebi porfelj u postocima raste onoliko koliko si postova napisao a za ostalo će mo mi lako!![smiley7][smiley7][smiley7]
ja sesamo nadam da ću i ja ove godine barem doć blizu tvoje brojke postova!!!!!
svaka čast!!!!!!!!!!
Možemi netko reći svoje mišljenje da li prodati Lavčevića i što misli o Banci Kovanici
Toplo preporucujem držati LVCV, a VSK-R-A ne pratim, tako da vam tu ne mogu pomoci..
Bio je prilog o Đuri u “Boji novca” na Kapital networku, u najavi je spomenut kontekst skore privatizacije, dok je gazda napomenuo da ih čeka posao s BOV-ovima i direktni offset, za ovu godinu planiraju porast prihoda on 10-ak posto… Onako, pozitivno intoniran prilog.
O Đuri uvijek sve najbolje,a mora i biti kad su vrijedni…….
Koji bi mogla imati utjecaj , sad već vrlo vjerojatna smjena vlasti na poslove đure i cijenu dionica?
ajme meni, jos uvijek se nemre citati kaj tenkista pise, dokle?!?
Koji bi mogla imati utjecaj , sad već vrlo vjerojatna smjena vlasti na poslove đure i cijenu dionica?
Preuranjeno je govoriti o smjeni vlasti 6-7 mjeseci prije izbora i stim u vezi eventualnog utjecaja na cijenu DDJH.
tenkista: ” Koji bi mogla imati utjecaj , sad već vrlo vjerojatna smjena vlasti na poslove đure i cijenu dionica? ” Preuranjeno je govoriti o smjeni vlasti 6-7 mjeseci prije izbora i stim u vezi eventualnog utjecaja na cijenu DDJH.
preuranjeno i neozbiljno.
ma kakva vjerojatna smjena vlasti?? do izbora ima još…..
A i nije Đuro Đaković HEP da se smjena vlasti drastično odrazi na poslovanje i cijenu dionica
Pozdrav
moze molim vas 5 najboljih k/p. hvala
moze molim vas 5 najboljih k/p. hvala