DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Impresivno

1.5 225kn
1.6 279kn
za mj dana 20%

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Ništa novo, o vjetroelektranama i Dancima zna se već godinu dana.

Ljude na Elki brine top 10. A bogme se ni naš na Đuri ne pojačava što me brine. Tamo se bar krca RBA skrbnički a tu je i Fima maximim prestao…

Dragi naš Juščenko!Šta bi ustvari Đurrica mogao radit za Ukraince?

Upravo sam pogledao,Tenkista je napisao 400 postova i još je na moderiranju.
Molim moderatera da dopusti Tenkisti da slobodno piše , pa barem zbog imena.
Unaprije hvala.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Nije bilo loše danas…..ali može to i bolje…………..barem Đuro to zaslužuje……[smiley2]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Ja ovo nisam jos vidio, malo sa zakašnjenjem…….http://www.vecernji.hr/home/manager/794354/index.do

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Impresivno 1.5 225kn 1.6 279kn za mj dana 20%

pa lijepo,
znaci ako nastavi tako,a nema razloga da ne, evo nas za godinu dana( 12×20)=240%, hah-pristojno
a sto tek kada se i potpisu svi ugovori i lova pocme sjedati na djuricin racun –moze li bolje i vise..sumnjam!

Upravo sam pogledao,Tenkista je napisao 400 postova i još je na moderiranju. Molim moderatera da dopusti Tenkisti da slobodno piše , pa barem zbog imena. Unaprije hvala.

Pridružujem se ovoj molbi.
OVO NEMA SMISLA.
Zašto se trenura strogoća?????[smiley9]

La vita e bella!

Možemi netko reći svoje mišljenje da li prodati Lavčevića i što misli o Banci Kovanici

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

zato samo pratim jer nema smisla čekat nekoga da ti dopusti pisat ako si korektan

Tenkistu za gradonačelnika….!!!!!!!!!!!!![smiley1]

New Report

Close