bravo Arapine iz daleke zemlje…
FIMA ovdje igra i to sam već rekao da je i pokazala tko je glavni ( i svaka im čast kada skužiš što su sve napravili i kako)…
jedino se ne slažem da kada bi htio neki drugi fond ući da bi skupio samo 1-2000 komada do 300 kn…
mogao bi komotno skupiti kojih 10000 komada prije nego se skuži (pa toliko samo tjedno mali uzimaju)
jel moze 5 najbljih k/p. hvala
jel moze 5 najbljih k/p. hvala
Ima za to tema …. ne znam zašto su svi počeli tražiti k/p na temi za pojedinu dionicu….
nemojte ovo kolega shvatiti kao napad na vas …. samo sam se poslužio vašim primjerom za komentar. [smiley2]
lijepo se danas igra sa Đurom, sve se očisti do 260 i onda kreću nalozi na prodaju u apoenima od po 300 ili od po 247 komada….ali vidim da i kupnja ne jenjava.
he he, eto baš pišem kad opet 300 komada na prodaji….unbelievable
i kako vidimo nešto je pojačala kupnja…na ponudi 5000 dionica, ljudi traže 7000.
prvi 5 k/p na strani kupnje…..da li se to nešto sprema ili ljudi kupuju tako bezveze ? 🙂
mudri su znali prije, pametni znaju od prošlog tjedna, a ostali će tek početi 🙂
dodje do 264 pa onda pad na 260! dal to netko drzi cijenu na ovoj razini?
Uzeo si mi riječ iz usta ( ili tipke sa tastature ) , već me nervira ista igra ali to je dobro jer kada se puste uzde onda konj jurne ko blesav . Tko je bio na hipodromu sve zna , samo čekamo da FIMA označi start utrke.
gklemenc: ” jel moze 5 najbljih k/p. hvala ” Ima za to tema …. ne znam zašto su svi počeli tražiti k/p na temi za pojedinu dionicu…. nemojte ovo kolega shvatiti kao napad na vas …. samo sam se poslužio vašim primjerom za komentar. [smiley2]
pa kad tamo ne daju k/p. a ne vjerujem da je bas tesko copy paste. uzet cu i ja pro. sad ucim pa sam jos na simple
nevjerovatno ,Vlada se igra s ovim kao da je nekakva jeftina roba iz Kine !!!
nemaju pojma koliko bi to unaprijedilo gospodarstvo oko Đure!!!
i na kraju osigurala posao ljudima!!!
SRAMOTA!!!!!!!!!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
Pratim sve o Đuri i ne sjećam se da sam pročitao ništa ( nakon Sanaderove izjave od prije nekog vremena koja je objavljena prvo u Jutarnjem ) po ovoj temi o kojoj pišu u Nacionalu. Barem ništa službeno. Ne tvrdim da to nije istina ali tajming je savršen za dokup po ovim cijenama.