Kupio danas novih 200 komada. Vjerujem u ovu dionicu, njeno vrijeme tek dolazi. Gledajte HDEL, to je ono što nas čeka, u to ne treba uopće sumnjati
Kupio danas novih 200 komada. Vjerujem u ovu dionicu, njeno vrijeme tek dolazi. Gledajte HDEL, to je ono što nas čeka, u to ne treba uopće sumnjati
Kako sam i rekao, DDJH i HDEL, dobitna kombinacija [smiley2]
sta Vi niste cekali/prizivali korekciju??[smiley1]
pretpostavljam da ste odustali [smiley2]
sta Vi niste cekali/prizivali korekciju??[smiley1] pretpostavljam da ste odustali [smiley2]
Pa kako nismo dočekali korekciju? [smiley9]
Sa 280 na 260.
Ako bude sreće sutra smo na 250!!!!……. da dokupimo. [smiley1]
strpljenja, đurica je u zadnjih 2 mjeseca išao 45% gore, više nego lijep rast
Ne pričaj gluposti
Nažalost, moj tata nema pojma i veze i uopce ga nista ne zanima vezano za ekonomiju,a pored toga ni za kompjutere, a pogotovo nakon rata, izgubio je svaku nadu da ce mu se ulozena lova isplatiti. On je u penziji i posvetio se poljoprivredi i pecanju. A ja eto zavrsila ekonomiju i to me pocelo zanimat, neku lovu sam ulozila u fond, a ovo s cim se moj tata usrecio bih htjela spasiti ako bude moguce, no kako je tako je, ako je stajalo 15 god, moze jos toliko. Hvala na utjesi,nije bas neka,ali svejedno hvala na brzom odgovoru! a ja ode pisat molbe za posao
Ako te može utješiti, za razliku od tvog oca neki su izgubili sve i nemaju šanse više to vratiti (TRC Mihanović, PIK Vrbovec itd.). Uostalom, tvoj otac i nije platio 100 DM za jednu dionicu. Ako uzmemo u obzir da je velika većina privatizacijskih dioničara (barem onih koja je imala priliku) prodavala dionice čim ih se dočepala, a po, za današnja mjerila, smiješnim cijenama, onda je tvoj otac i dobro prošao.
Pozdrav
21.03 zadnja cijena za ddjh je bila 184, molim te reci koliko je to do danas?!
pozdrav
tdm: ” strpljenja, đurica je u zadnjih 2 mjeseca išao 45% gore, više nego lijep rast ” Ne pričaj gluposti
21.03 zadnja cijena za ddjh je bila 184, molim te reci koliko je to do danas?!
pozdrav
ANRICOM:
”
tdm: ” strpljenja, đurica je u zadnjih 2 mjeseca išao 45% gore, više nego lijep rast ” Ne pričaj gluposti
”
Ne zamaraj se sa takvima, evo bas sam pogledao moje stanje sa DDJH: datum kupnje 09.03.2007. , cijena 173kn, današnja tržišna vrijednost 259kn, zarada na dionici 48,83% u 2 mjeseca i 10tak dana, a to je tek početak, ja još dugo ne namjeravam prodavati.
Aneleja, vidiš! Nikica i ja smo ti odaslali istu poruku.[smiley2] Samo sam ja bio malo nježniji. [smiley2][smiley2][smiley2]
Nema nježnosti ipak su to tenkovi[smiley2][smiley2][smiley2]
slušam jutros vijesti da će Bush kad dođe u posjetu Balkanu objaviti primanje Hrvatske u NATO , ali isto tako upozorava Hrvatsku da mora nastaviti reformu vojske!!
Koliko sam ja shvatio nema odgode za BOV jer bi Sanader i Vlada ispali totalni amateri i nesposobnjakovići u očima ekipe iz NATO saveza!!
veliki su novci u pitanju!!!!
jeb… ne možemo u NATO sa T-34!!!![smiley7][smiley7][smiley7]
Nego ljudi!!!
Ja vam mogu do u detalja opisati tehnologiju kako se stvaraju najbolji Posejdonovi trozubi s kojima stvaram potrese, tsunamije i morske oluje.
No, što se tiče NATO-ve tehnologije trebam pomoć drugih stručnjaka.
Dakle, hoće li biti kruha za našeg narodnog heroja i kada ćemo kupovati avione ili njemu samo bojna vozila dolaze u obzir?
Ima li koji vojni znalac među nama? [smiley2]
slušam jutros vijesti da će Bush kad dođe u posjetu Balkanu objaviti primanje Hrvatske u NATO , ali isto tako upozorava Hrvatsku da mora nastaviti reformu vojske!! Koliko sam ja shvatio nema odgode za BOV jer bi Sanader i Vlada ispali totalni amateri i nesposobnjakovići u očima ekipe iz NATO saveza!! veliki su novci u pitanju!!!! jeb… ne možemo u NATO sa T-34!!!![smiley7][smiley7][smiley7]
Svako odugovalčenje moglo donijeti samo dodatne probleme, več su i ova dva mjeseca bila preduga za razmatranje koji če se Bov raditi , a radit če se oba i zbog amera i zbog Eu, i sad ova vijest da čemo u NATO biti primljeni čak i ranije(razlozi su poznati), i probleme rješavati u hodu, i po skračenom postupku.