U jucerasbjem broju Slobodne Dalmacije izasao je clanak o poslovima Djure sa Kuvajcanima. U clanku je napisano da se u lipnju planira posjet kuvajtskog šeika hrvatskoj, njavjerovatnije radi potpisivanja ugovora o modernizaciji njihovih tenkova T-84. Kuvajcanima bi se prema pisanju tog clanka trebale demonstrirati vozne i paljbene sposobnosti nove verzije tog tenka. Nazalost nemam link jer web arhiv Slobodne izgleda otvara clanke tek sa zakasnjenjem od par dana. Buduci da je dogovor u zavrsnoj fazi izgleda da je dolazak Kuvajtskog šeika koji je alfa i omega i koji odlucuje o sklapanju posla prilicno siguran. Takodjer se navodi da je visoka vjerovatnost (gotovo 100%) da se taj posao vrijedan 200 mil. dolara realizira.
N
U jucerasbjem broju Slobodne Dalmacije izasao je clanak o poslovima Djure sa Kuvajcanima. U clanku je napisano da se u lipnju planira posjet kuvajtskog šeika hrvatskoj, njavjerovatnije radi potpisivanja ugovora o modernizaciji njihovih tenkova T-84. Kuvajcanima bi se prema pisanju tog clanka trebale demonstrirati vozne i paljbene sposobnosti nove verzije tog tenka. Nazalost nemam link jer web arhiv Slobodne izgleda otvara clanke tek sa zakasnjenjem od par dana. Buduci da je dogovor u zavrsnoj fazi izgleda da je dolazak Kuvajtskog šeika koji je alfa i omega i koji odlucuje o sklapanju posla prilicno siguran. Takodjer se navodi da je visoka vjerovatnost (gotovo 100%) da se taj posao vrijedan 200 mil. dolara realizira.
Ne vjeruj šeicima i kad poklone nose![smiley1]
Ocito da im mnogi vjeruju kada je cijena otisla danas preko 10 kuna po dionici gore[smiley1]. A siguran sam da ce te vjere u narednim danima biti i jos. Ministar je za taj posao rekao, a to se i u spomenutom clanku citira: golmana nema na golu a mi pucamo penal, pa ako promasimo, ocito da cemo imat za cim zalit. A dotad se vidimu na visinama[smiley1].
Načeo se nalog od skoro 1000kom na 255..gric,gric…koji
je sutra dnevni limit?[smiley1]
Tko zna kada ističe rok za obvezujuču ponudu Patrije i Steyra, ja mislim da je to negdje ovih dana, moždaži danas.
Danas je lijepo biti dioničar Đure Đakovića. Volio bih da nastavimo i sljedećih dana u revijalnom tonu jer ova firma to uistinu zaslužuje. [smiley11]
koliko me pamćenje služi digli su dokumentaciju 14.03.2007
rok je bio 2 mjeseca, a to upravo ističe danas!!![smiley7][smiley7][smiley7]
ljudi globalno zatopljenje, opasno se topi ova santa leda na 255… jos 496 komada
auuuuuu kao da sam znao ja još jutros dokupio po 239[smiley11]