DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hahhaah ovaj @forumas je zakon 🤣🤣🤣 čuli smo već 1000 puta spajanje 100 u jednu 🤣🤣🤣 👍

Točno tako kolega 👍

johnwayne, 27.12.2021. u 21:15

forumas, zaboravljaš  bitne činjenice:

1. Mali dioničari sa dioničarem broj 3. drže više od 50% kapitala Đure Đakovića.

2. HZMO ne može sa svojim dionicama glasovati za odluke koje bi mogle u cijelosti poništiti kapital hrvatskih branitelja i građana, jer je to protivno i Ustavu RH i pravilima javnog morala.

Ne može to čak ni CERP u ime HZMO-a.

Sve u svoje vrijeme 😉

Ovo je krematorij kapitala, bez obzira na broj uplakanih smajlića…

Pa već su izgubili… Ovo je tipično lizanje rana, hinjenje neke snage… Tko god je do sada držao ne izgubio.. I sad tvrdi da pravi dobici tek slijede? U najboljem slučaju neka mala amortizacija trenutnih gubitaka. Ne znam kud će cijena ovoga. To nitko ne zna. Onaj tko se pravi kao da zna je sve samo ne dobronamjeran. Nije dobronamjeran ni prema samome sebi, a kud prema drugima na ZSE.

Iduće godine do kraja 1.mj 😉

O ovome se treba razmišljati, kakva će tu lova ulaziti u ĐĐ

Objava od danas:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vojni-vrh-zeli-bradleyje-vlada-zeli-znati-tocan-trosak-u-igri-i-nabava-njemackih-vozila-sjetite-se-mrap-ova-15139172

forumas., 28.12.2021. u 15:59

Ma nije stvar u tome, nego najviše u vrijednosti dionice koja će ispasti nakon spajanja 100 u 1.

Definitivno si najjači na forumu , svaka čast stari !

Evo i mene si natjerao u bijeg na koncu, odustajem od objašnjavanja.

Hbg, spojit će malim dioničarima po 100 u 1 komad, smanjit nazad nominalu sa 500 ili 1000 na 10 kuna,  i bok

Big deal, ni prvi ni posljednji puta.  Česi su vidjeli ruski model na Dalekovodu, sjetili se željezne zavjese i šta će ljudi, pa ne mogu protiv sebe

Na kraju krajeva , netko mora pokriti tolike gubitke nakon svih ovih godina

Ako ih država sama pokrije svojim pravima, onda je to kao da su oni koji državu vode priznali punu odgovornost za nastali kaos u bilanci.

Ako uključe i tih 45% malih dioničara, onda se ipak i odgovornost dijeli na širi horizont.

Isto, ako mali dioničari pristanu na to bez pogovora, onda su priznali odgovornost za sve godine nečinjenja, i nepoduzimanja akcija da se postavi vanjski, apolitični menadžment.

Petoljetku čekat, nema druge.

Rusi su je osmislili, ali i Česi znaju jako dobro šta je i kako se slaže

2025 ova će dionica opet biti 40 kuna!

Ajde kolege pozitive malo 😊 nisu to uplakani smajlići nego suze radosnice 🤣😋 ako netko po vašem ovdje gubi, onda smo to trenutno mi dioničari, što se živcirate vi drugi.

Vama ni u đep, ni iz đepa..

Fino mirno spavajte, a mi dioničari se ne predajemo, ako su mogli radnici pred tenkove 91. možemo i mi stati uz ĐĐ da ga ne pokradu do kraja ❤

sitnariba, 28.12.2021. u 21:49

Ajde kolege pozitive malo 😊 nisu to uplakani smajlići nego suze radosnice 🤣😋 ako netko po vašem ovdje gubi, onda smo to trenutno mi dioničari, što se živcirate vi drugi.

Vama ni u đep, ni iz đepa..

Fino mirno spavajte, a mi dioničari se ne predajemo, ako su mogli radnici pred tenkove 91. možemo i mi stati uz ĐĐ da ga ne pokradu do kraja ❤

Nije vrat nego je šija…

Ja ne ne skrivam svoje motive. Neumorno mlatite post za postom u kojima iznosite podatke i zaključke koji uopće nisu utemeljeni u stvarnosti. Drugim riječima – ne govorite istinu. To izaziva zbunjenost i pomutnju kod ljudi koji su novi na ZSE. Mora netko biti protuteža takvima kao što ste vi, kad vam već ne možemo stati na kraj… To mi je jedini motiv. I s Dalekovodom je bila slična priča… Na Optimi su isto fantazirali o ’11 kuna’…

Pa naravno da gubite. Izgubili ste već i trebate se čim prije otrijezniti. Kompanija je jedno, dionica je drugo. Ledo je uvijek bio i jest odlična kompanija… Prodan je na kraju za veću svotu nego je ikad imao tržišnu kapitalizaciju… Što to znači za dioničare Leda? Apsolutno ništa jer nisu prodavane dionice, nego poduzeće. Dionički kapital je uništen.

https://www.24sata.hr/news/zasto-je-americko-borbeno-vozilo-bradley-odlicno-rjesenje-za-kopnenu-vojsku-hv-a-805746

Ako se Vlada zahvali na Bradleyjima vojna suradnja sa SAD-om mogla bi otići u ropotarnicu povijesti nakon gotovo 25 godina. Taj posao dao bi financijsku injekciju “Đuri Đakoviću”, ali to bi bio i jasan odgovor Srbiji..

Ma nije stvar u firmi Đuro Đaković, nego u dionici DDJH, to trebate razlikovati jer jedno nema veze s drugim.

Kapital je tu -25 kn po dionici, i nitko i ništa to ne može promijeniti osim velikog rezanja svih dioničara.

Država će izgubiti opet jako puno, ali i dioničari moraju podnijeti isto teret, a teret će biti spajanje 100 dionica u 1 nominale 10 kn, dakle prema postojećoj cijeni rezanje na 0,10 kn, nakon početka trgovanja s novim dionicama, možda isto na cca 0,80 kn kao kod DLKV.

Porezno savjetovanje vezano uz gubitak na DDJH. Gubitak je moguće prebaciti i u buduće razdoblje ili ne? Ako da, koliko godina?

Nije moguće.

A to što se tiče spajanja dionica to ti nejde u gubitak. Jedino ako si ih prodao. Ja na dlkv nisam prodao i kraj stavke piše N, dakle neoporezivo. Velik je to lopovluk.

radek, 29.12.2021. u 11:45

Porezno savjetovanje vezano uz gubitak na DDJH. Gubitak je moguće prebaciti i u buduće razdoblje ili ne? Ako da, koliko godina?

Mislim da gubitak možeš uračunati/prebiti s dobiti samo ako ih prodaš s minusom unutar perioda u kojem bi platio porez da si ih prodao s dobiti, a mislim da je to 2 godine od trenutka kupnje.

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close