DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

He, ali vas je Bakić sve preveslao i prodao ljudima koji znaju i hoće.

Naravno da je bolje da su Česi ušli, jer bi tko god da je ušao proglasio stečaj i kupio za 1.kunu!! I sje.sve dioničare..

Pričamo vojnoj industriji, za koje HR boli du.e, a i sve se poslalo na EK kako ovi naši ne bi mešetarili i dalje..

Još malo 👌

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/dusan-sesok-vlasnik-iskre-meni-je-industrija-sve-15117838

Đuro Đaković je bio naša želja. Međutim, možda je ulazak u Đuru Đakovića za nas, ipak, bio previše složen. U Đuri Đakoviću su privatni vlasnici, državni fondovi i mali dioničari, a tvrtka je imala sve uvjete za stečaj. Imala je ogroman negativni kapital. Situacija je bila takva da bi svi trebali izgubiti sve, da bismo onda mi ili netko drugi ušli i dokapitalizirali kompaniju. Ili da završi u stečaju pa da je onda netko kupi. Osobno nisam imao snage da dođem pred dioničare i kažem im da su izgubili sve. Ne mogu doći u neku sredinu a da me ne prihvaćaju. Meni to ne treba. Inače, mislim da proizvodni program Đure Đakovića ima perspektivu. Koliko znam, to sada preuzima kompanija D. D. Acquisition, čiji su češki vlasnici iz iste djelatnosti tako da je to svakako plus za Đuru Đakovića. Nije mi teško priznati da je to bolje za Đuru Đakovića nego da smo mi ušli.

sitnariba, 09.11.2021. u 08:40

He, ali vas je Bakić sve preveslao i prodao ljudima koji znaju i hoće.

Naravno da je bolje da su Česi ušli, jer bi tko god da je ušao proglasio stečaj i kupio za 1.kunu!! I sje.sve dioničare..

Pričamo vojnoj industriji, za koje HR boli du.e, a i sve se poslalo na EK kako ovi naši ne bi mešetarili i dalje..

Još malo 👌

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/dusan-sesok-vlasnik-iskre-meni-je-industrija-sve-15117838

Đuro Đaković je bio naša želja. Međutim, možda je ulazak u Đuru Đakovića za nas, ipak, bio previše složen. U Đuri Đakoviću su privatni vlasnici, državni fondovi i mali dioničari, a tvrtka je imala sve uvjete za stečaj. Imala je ogroman negativni kapital. Situacija je bila takva da bi svi trebali izgubiti sve, da bismo onda mi ili netko drugi ušli i dokapitalizirali kompaniju. Ili da završi u stečaju pa da je onda netko kupi. Osobno nisam imao snage da dođem pred dioničare i kažem im da su izgubili sve. Ne mogu doći u neku sredinu a da me ne prihvaćaju. Meni to ne treba. Inače, mislim da proizvodni program Đure Đakovića ima perspektivu. Koliko znam, to sada preuzima kompanija D. D. Acquisition, čiji su češki vlasnici iz iste djelatnosti tako da je to svakako plus za Đuru Đakovića. Nije mi teško priznati da je to bolje za Đuru Đakovića nego da smo mi ušli.

I tebi je ovo pozitivna vijest? Kako kolega? Jasno je opisao stanje. Danas je samo još gore za male dioničare.

Jasno je opisao stanje točno, jesu Česi proglasili stečaj, nisu, otpili su 12 uhljeba iz Ind.rješenja i čiste dalje..

Koliko su Česi već u ĐĐ skoro pola godine

Zašto je sve otišlo prema EK da oni odobre ? zato da ih ovi naši ne mogu hebat , da ih skinu s k… i započnu gigantske poslove..

Hoćete ostati u ĐĐ vratite u ĐĐ što su vaši zdrpili, sve čisto

sitnariba, 09.11.2021. u 12:19

Jasno je opisao stanje točno, jesu Česi proglasili stečaj, nisu, otpili su 12 uhljeba iz Ind.rješenja i čiste dalje..

Koliko su Česi već u ĐĐ skoro pola godine

Zašto je sve otišlo prema EK da oni odobre ? zato da ih ovi naši ne mogu hebat , da ih skinu s k… i započnu gigantske poslove..

Hoćete ostati u ĐĐ vratite u ĐĐ što su vaši zdrpili, sve čisto

Sve OK si ti zaključio osim očitog i već javno izrečenog. Plan restrukturiranja je morao u EK na odobrenje. Česi ne žele preuzimati stara dugovanja, a da bi se to dogodilo mi postojeći dioničari smo prošlost.

Za manje od 10 dana eto i godine dana od kad je tvoj heroj NB izašao. Nadam se da će tada prozboriti malo o Đuri. Do tada nitko ne trži.

Ako imaš malo konkretniji info podjeli s kolegama.

Cim sluzbeno dođe da je prosao plan rekonstrukiranje od EU dionica ide momentalno na 1€.

A tko zeli dugorocno je bolja investicija. Ja sam Inace za dugorocno, ali ovaj put sam za kratkorocno.

Danas je sve jasno gdje zapinje. Nije EK, već naša vlada. Đuro je moneta za podkusurivanje u nabavci vojne opreme.

Česi uz 41% malih dioničara su u prednosti pred državnim uhljebima, tako da vlada može ništa, a Česi da su mislili sje.male već bi na početku to odradili

ĐĐ specijalna vozila traži dvoje ljudi za planiranje u proizvodnji

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx?trazi=1&pojam=DIPLOMIRANI+STROJARSKI+IN%C5%BDENJER&top=1

PLANER/PLANERKA PRIPREME U PROIZVODNJI

Radno mjesto

SLAVONSKI BROD, BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

@sitnariba

Traze dvi fakultetno obrazovane osobe, radi povecanog obima posla.

sitnariba, 10.11.2021. u 07:59

Česi uz 41% malih dioničara su u prednosti pred državnim uhljebima, tako da vlada može ništa, a Česi da su mislili sje.male već bi na početku to odradili

Česi me nisu još kontaktirali tako da ništa od zajedničkog djelovanja 😉

Kolega budite ozbiljni od jučer je jasno da je Đuro taoc situacije u nabavi VBA gdje SAD opet zatežu. Dok se ne otpetlja nabava Rafala nema ni sljedećeg koraka za Đuru, koji god to bio. Gledajte širu sliku. Sve je na čekanju dok SAD ne popusti oko odobrenja za dio tehnike koji se koristi u Rafalu. Kad čujete da Macrone stiže u Hrvatsku tad će se pokrenuti i ostali kotačići.

Bradley? Za sada ništa od toga, onda pitanje za Kekeza zašto je u zadnjem izvješću to uopće spominjao.

citat PRH Milanović:”Mi smo se obvezali dati jednu brigadu NATO-u. Američka ponuda je na stolu i iznimno je povoljna. Nema uopće plana. Kriminalni nemar.”

@radek

Sta mislis da Česi ovise o Bredeyama?!

New Report

Close