DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sskaro
Novi sam pa me zanima gdje se uopće može provjeriti tko je kupio/prodao koliko dionica u jednom danu? Dakle, zanima me npr. top 10 kupovina/prodaja DDJH-R-A danas ili od petka? Hvala

http://www.sda.hr/portal/f?p=100:10:3201108342203440::NO

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

što mislite koliko bi ddjh mogao pasti kad branitelji počnu prodavati svoje jeftino kupljene dionice? [smiley6]
pozdrav

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

što mislite koliko bi ddjh mogao pasti kad branitelji počnu prodavati svoje jeftino kupljene dionice? [smiley6] pozdrav

Otkud tebi da branitelji imaju te dionice

shane54:

što mislite koliko bi ddjh mogao pasti kad branitelji počnu prodavati svoje jeftino kupljene dionice? [smiley6] pozdrav

Otkud tebi da branitelji imaju te dionice

ne samo to….pitanje bi trebalo biti od kuda tebi da će dionice padati? to jedino da branitelji dobiju jedno 100 000 dionca i onda kažu da bi prodali po toj cijeni…ali onda nema padanje, nego stagnacija….ali, nažalost, branitelji neće dobiti ni zajedno 2000 dionca….a to je samo danas recimo protrgovano….

znači, opusti se i uživaj kako bi rekli u onoj reklami….đuro polako svaki dan gore …kad pomnožiš sa radnim danima…lijep prinos…

radnici holdinga koji su 1993 bili u vojsci i nisu sudjelovali u privatizaciji sad imaju pravo na kupnju po povlaštenijoj cijeni , rješenja bi trebali dobiti uskoro pa me samo zanimalo mišljenje koliko bi cijena mogla pasti i da li će uopće padati kkad oni počnu prodavati svoje dionice. pozdrav

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

Neće branitelji dobiti nikakve dionice i prestanite plašit ljude!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Cijena ti je već pala s 263 kune. Da netko nije dao lažne informacije otišla bi najmanje na 300 kn. Tak da ti cijena može ići samo gore. Ustvari trebala bi.[smiley1]

radnici holdinga koji su 1993 bili u vojsci i nisu sudjelovali u privatizaciji sad imaju pravo na kupnju po povlaštenijoj cijeni , rješenja bi trebali dobiti uskoro pa me samo zanimalo mišljenje koliko bi cijena mogla pasti i da li će uopće padati kkad oni počnu prodavati svoje dionice. pozdrav

Porčitaj forum malo unazad pa vidi što je bilo na TV

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Danas prodano skoro 6000 komda ako se nastavi trgovina ovim tempom mogao bi LUCIDUS brzo prseušit.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Po paketu bi trebalo biti oko 700 dionica pa zamislite kad se oni počnu iskrcavat, dovoljno je da ti dnevno dođu 4 takva i da lupe po kupnji pa da vidiš di će ti cijena otići, sjetite se kako je bilo sa ztnj-r-a u vrijeme kad su se branitelji iskrcavali, srušili su je na 350 kn, tek se na toj razini stvorila kakva takva obrana. Al opet mogu ja biti u krivu, vrijeme će pokazat. I sam sam dioničar ddjh i namjeravam ga držati još najmanje godinu dana al mislim da će biti pada cijene. [smiley6]

shane54, čiji si ti “konj” i za koga pokušavaš rušiti cijenu ĐĐ, ljiepo te uputili da pročitaš da branitelji neče
dobiti naknadno dionice ĐĐ, kao i zbog čega.
Pojavljuju se stari “igrači” pod novim nickovima i pokušavaju unijeti smutnju kod potencijalnih kupaca ove
dionice. Ni prvi ni zadnji puta.

Dobit će ih radnici đure koji su bili na ratištu 93. i nisu sudjelovali u privatizaciji, to lako provjeriš ako nazoveš sindikat specijalnih vozila ĐĐ. Ja nepokušavam rušiti cijenu već sam samo pitao mišljenje da li će cijena pasti kad oni budu prodavali dionice. A ako ja svojim postovima mogu srušiti cijenu holdinga onda se stvarno morate zapitati u šta vi to ulažete. Pozdrav!

New Report

Close