DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam mislila ništa loše o vašim ulaganjima, nego da neki kuže i koliko kod nekih investitora znači “koliko ćeš dugo držati dionicu”. Pozdrav !

to može biti primjer na pitanje : ‘koliko… blabla’ ali ne može biti konstatacija o mojim transakcijama čisto iz jednostavnog razloga – to ne možete znati! A ako to ne možete znati onda sve takve izjave sa sigurnošću govore puno o vama [smiley4]

nema mi druge nego se zae..ti

to može biti primjer na pitanje : ‘koliko… blabla’ ali ne može biti konstatacija o mojim transakcijama čisto iz jednostavnog razloga – to ne možete znati! A ako to ne možete znati onda sve takve izjave sa sigurnošću govore puno o vama [smiley4]

– pa lijepo sam ti napisala, ne mislim ništa loše i o takvim investitorima.
– kako znam ?
– pa jednostavno čitam forum i neke stvari memoriram, pamčenje me dobro služi.
Pozdrav !

Elvar: ” to može biti primjer na pitanje : ‘koliko… blabla’ ali ne može biti konstatacija o mojim transakcijama čisto iz jednostavnog razloga – to ne možete znati! A ako to ne možete znati onda sve takve izjave sa sigurnošću govore puno o vama [smiley4] ” – pa lijepo sam ti napisala, ne mislim ništa loše i o takvim investitorima. – kako znam ? – pa jednostavno čitam forum i neke stvari memoriram, pamčenje me dobro služi. Pozdrav !

ako čitate forum trebate i vjerovati što piše sve tamo…
u mom slućaju možete i vjerovati tako da onda sigurno znate da sam u DDJH još od 105kn, pa 150kn, pa 180kn, pa 230kn… a to što paralelno još i prodajem i kupujem je moja dodatna taktika
– u FNVC sam previše vremena

= jel to znači onda da su sve moje transakcije takve?

Do not warry………!

marcello

i do not warry – i barry [smiley4]

Na internetu sam našao članak iz Novog lista:

“ARZ preuzima upravljanje nad relacijom od Rupe do Križišća, s obvezom dovršetka riječke zaobilaznice. Preuzet će i naplatu i moguću gradnju novog Krčkog mosta

RIJEKA – Društvo »Autocesta Rijeka – Zagreb« trebalo bi prema planu Ministarstva prometa osim obveze gradnje dodatne trake na riječkoj obilaznici između Diračja i Orehovice u svoju nadležnost preuzeti i Krčki most, odnosno upravljanje cijelim prometnim pravcem na relaciji Rupa – Jušići – Diračje – Orehovica – Sv. Kuzam – Križišće – Krčki … ” Novi list

Most će se graditi sigurno i to čelični ….naravno ne sutra!

Preneseno od “Gastajbajtera”:
Zavirnite malo u FINU, pa potražite financijska izvješća za ta SPECIJALNA VOZILA, pa pogledajte kolika im je knjigovodstvena vrijednost dionice, pa pogledajte kolike su im dugoročne, a kolike kratkoročne obveze, pa pogledajte koliki im je ukupni kapital i rezerve, a onda izračunajte koliko tenkova i vagona trebaju napraviti da bi im knjigovodstvena vrijednost dionice dostigla njezinu nominalu.

Cijena dionice nije, njena nominalna vrijednost nego njena tržišna vrijednost.

------------------------------------------------------------------------------------------------- [b]"Smije li čovjek na burzi donositi zaključke pod utjecajem alkohola?"[/b] "Da.Alkoholizirano stanje može stimulirati fantaziju i odstraniti kolebanja, a to je često osobito dobro." Kostolany

Most će se graditi sigurno i to čelični ….naravno ne sutra!

i naravno nitko drugi osim đure 🙂

Preneseno od “Gastajbajtera”:
Zavirnite malo u FINU, pa potražite financijska izvješća za ta SPECIJALNA VOZILA, pa pogledajte kolika im je knjigovodstvena vrijednost dionice, pa pogledajte kolike su im dugoročne, a kolike kratkoročne obveze, pa pogledajte koliki im je ukupni kapital i rezerve, a onda izračunajte koliko tenkova i vagona trebaju napraviti da bi im knjigovodstvena vrijednost dionice dostigla njezinu nominalu.

E moj m@rkiša, bilo bi bolje malo razmisliti svojim glavom pa nešto napisati a ne prenositi gastarbajterska nahuškavanja… [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Obale Drave do kolovoza će biti povezane sa 1.400 tona čelika!

http://www.glas-slavonije.hr/trazi2.asp?ID=73010

poslova koliko hoćeš a dionica i dans u crvenom

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Obale Drave do kolovoza će biti povezane sa 1.400 tona čelika!

http://www.glas-slavonije.hr/trazi2.asp?ID=73010

poslova koliko hoćeš a dionica i dans u crvenom

a čuj…rekao bi da je to loše, ali zašto…čekam i čekam taj cash da sjedne da mogu u dokup đure, ako ode u zeleno, loše za mene….tako da navijem da đuro baš još 3 dana bude crveno ili ispod 260….a poslije i ja navijam za rast 🙂

Novi sam pa me zanima gdje se uopće može provjeriti tko je kupio/prodao koliko dionica u jednom danu? Dakle, zanima me npr. top 10 kupovina/prodaja DDJH-R-A danas ili od petka? Hvala [smiley2]

www.adriagate.co | www.apartmentsinsplit.info | www.adriagate.info

New Report

Close