DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rocky:

Pajdo zovi Varaždin i pitaj kakvi su planovi.Varaždinci ti drže ovu dionicu u šaci a ne brođani[smiley1]

Mirko Topalovic: E nece oni tako jos dugo boga mi! [smiley2]

Oće, oće…(BP)

U protekle četiri godine Đuro Đaković-Specijalna vozila sklopile su s Hrvatskim željeznicama šest ugovora za proizvodnju 952 teretna vagona.

Ohrabreni ambicioznim planovima modernizacije HŽ-ova Carga, kojima se i u sljedećim godinama predviđa opremanje teretnim vagonima zbog ekspanzije teretnog prometa u cijeloj Europi, u Đakoviću vide priliku za još veći zamah te uhodane proizvodnje. Budući da se posljednji ugovor za izradu 300 vagona završava u rujnu, kontinuitet proizvodnje trebao bi se zadržati skorim ugovaranjem novih isporuka.

No da ne bude zastoja, na temelju referenci stečenih u Hrvatskoj Specijalna vozila uspjela su se nakon višemjesečnih pregovora probiti i na europsko željezničko tržište u žestokoj konkurenciji osobito proizvođača vagona iz novih članica EU (Poljske, Slovačke, Rumunjske, Bugarske). S njemačkim kupcem ORV-om ugovorena je narudžba 100 teretnih vagona za prijevoz kolutova lima vrijednih osam milijuna eura s veoma kratkim rokovima isporuke, od rujna ove godine do veljače 2008. godine.

Sklopili smo ugovor s njemačkom leasing kućom jer se one sve češće pojavljuju kao kupci koje cargo operaterima daju vagone na leasing. U ovom će slučaju krajnji korisnik biti luksemburški željeznički operater CFL.

Očekujemo da ćemo taj projekt ostvariti bez većih problema, iako je riječ o modelu vagona kakav dosad nismo proizvodili za HŽ. Stoga su u tijeku intenzivne aktivnosti naše razvojne službe o finalizaciji dokumentacije. Druga je specifičnost da su u EU od 1. veljače važeći novi propisi koji jamče interoperabilnost vagona (TSI norme) po kojima svaki vagon mora certificirati mjerodavno tijelo jedne od zemlja članica EU.

– Certificiranje je važna aktvnost, a dosad niti jedan europski proizvođač nema taj certifikat pa ćemo doslovno biti u fazi probijanja leda u vezi s tim kriterijem.

To je ugovor koji nam je veoma važan ne samo zbog veličine, nego i prilike da nam na izbirljivom tržištu omogući natjecanje i s nekim drugim proizvodima te dokaže da je ta tvornica dosegla sve norme kvalitete – kazao je predsjednik Uprave ĐĐ-Specijalnih vozila Bartol Jerković.

Novac je kisik burze!

Odlučio sam: sutra upadam u Djuru pa šta košta da košta.
Neće se valjda do zime istopit svih 150 posto prinosa od Podravke…

hate red

O tome sam danas i ja razmišljao ali nisam htio pisati da nebi ispalo da navlačim. Da, oko 15.5.2007. Finci i Amerikanci(Austrijanci) trebaju dati ponude i znat će se cifre i uvjeti. Onda ćemo vidjeti koja je dionica hit ove godine. Bit će volumena više nego na JDOS-u!

E Tenkista, nadam se i ja…sretno!

Mirko Topalovic: E nece oni tako jos dugo boga mi! [smiley2]

Oće, oće…(BP)

E nece! (TRAS!!!) (MT)

No respect

Lucidus prodao još oko 3000 komada. Da li se može vidjeti stanje top 10 od prethodnih dana?

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1.
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU
956.130 29,54 Osnovni račun
2.
HZMO
660.000 20,39 Zast. račun
3.
MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE
609.578 18,83 Osnovni račun
4.
PBZ D.D.
210.199 6,49 Skrb. račun
5.
DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU
104.771 3,24 Zast. račun
6.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND
98.879 3,05 Skrb. račun
7.
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D.
47.186 1,46 Osnovni račun
8.
LUCIDUS D.D.
28.813 0,89 Osnovni račun
9.
HPB D.D.
18.233 0,56 Skrb. račun
10.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND
15.050 0,46 Skrb. račun

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

nadam se da fondovi vise nece moci manipulirati kao do sada. iluzija ili?

http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2007,5,2,ragulator_brokeri,72727.jl

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ako danas krene gore, na kojoj cijene nastupa blokada ?

Ako ovako ponuda naspram potražnji danas izdrži cijeli dan mogao bi Đuro poskočiti malo bolje 🙂

DDJH-R-A Vrijeme: 10:09:09
Kupnja
Ukupno ponuda 35
Ukupno dionica 6285

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 45
Ukupno dionica 9848

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
240,00 24
237,50 35
236,59 210
236,58 500
236,56 40

241,00 40
243,00 25
243,49 19
244,00 100
245,00 15

www.iznajmljivaci20.com

A ja budala kupio po 255!!! Bas kad je dosegao maximum!!

www.adriagate.co | www.apartmentsinsplit.info | www.adriagate.info

A ja budala kupio po 255!!! Bas kad je dosegao maximum!!

Nisi budala ,ide Đuro gore

ako danas krene gore, na kojoj cijene nastupa blokada ?

blokada je na prosječnoj cijeni od prethodnog dana trgovanja + 10%….

New Report

Close