DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lojtra varas se ,jaki igrači sa zanimljivim ponudama su u igri…

Prodat ili ne sto mislite? Objektivno za 3 mjeseca sta ocekivati?

Sa kojim brojem treba ovih 5kn podijeliti? Koliko je TK našega Djurice po 5kn?

Zar ce stvarno netko preuzeti dugove i još nesto platiti dionicarima, to mi je nestvarno.😳😳

zvonar, 16.09.2020. u 11:45

Cca 25 kn

Posljedni Đurin ratnik

Bitno da su ponude stigle, ne jedna već više 🙂 što je već dobar znak , znači interesa ima to je već veliki plus..

Obzirom da dioničari ne pristaju na 50/1 opciju što se dalo zaključiti od zadnje skupštine, sumnjam da će do takve podjele i doći.

Ugl. dalje također odlučuju dioničari kojima je puna kapa nazadovanja tvrtke..

Uprava, naime, “dodatno naglašava da su zaprimljene ponude potencijalnih investitora isključivo neobvezujuće naravi te da bilo kakva odluka o restrukturiranju Đuro Đaković grupe dokapitalizacijom spada isključivo u domenu glavne skupštine, odnosno dioničara društva”.

https://www.seebiz.eu/tvrtke/duro-dakovic-grupa-zaprimila-neobvezujuce-ponude-investitora-za-dokapitalizaciju/241018

Ma ovo je sad dobra priča koja  ima glavu i rep.

Do sad sam se nadao, al sad vjerujem da nije više pitanje da li će netko dokapitalizirati Đuru nego tko.

Najviše me veseli su potencijalni kupci ozbiljni i imaju novac, a jos više sto ima stranih pot. kupaca.

Broj radnika se smanjuje tako da nakon 10 godina propadanja sad vjerujem da dolazi bolje sutra.

Po pričama ljudi ovdje u Brodu šanse za stečaj sada su nikakve, ali to su priče tako da svatko neka sam prosuduje.

Zbog ovakvih HNS-ovaca je i Djuro zavrsio tu gdje je zavrsio

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/uhicen-sef-janafa-i-jos-desetak-osoba-pod-sumnjom-i-hdz-ov-saborski-zastupnik-15019510

A ovako su ga uništavali:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/uhicen-sef-janafa-i-jos-desetak-osoba-pod-sumnjom-i-hdz-ov-saborski-zastupnik-15019510

gule, 17.09.2020. u 07:09

bio je i “crni čelik”,,tako će i ovo,a onda zna se što sljedi

Dali je moguce da ne dode do smanjivanja temeljnog kapitala?

jaro, 17.09.2020. u 11:03

gule, 17.09.2020. u 07:09

bio je i “crni čelik”,,tako će i ovo,a onda zna se što sljedi

Opreza nikad dosta,ali o Crnom Čeliku se nije znalo ništa. Firma bila tek registrirana. ( i opet sam p…. šio priču).

Po meni sad je bitno drugačije jer ponude su stigle, ozbiljni kupci su tu tako da sam optimist.

Osigurac, 16.09.2020. u 15:18

zvonar, 16.09.2020. u 11:45

Cca 25 kn

Misliš ta cijena nakon spajanja dionica?

New Report

Close