Sa kojim brojem treba ovih 5kn podijeliti? Koliko je TK našega Djurice po 5kn?
Zar ce stvarno netko preuzeti dugove i još nesto platiti dionicarima, to mi je nestvarno.😳😳
Prodat ili ne sto mislite? Objektivno za 3 mjeseca sta ocekivati?
Cca 25 kn
Bitno da su ponude stigle, ne jedna već više 🙂 što je već dobar znak , znači interesa ima to je već veliki plus..
Obzirom da dioničari ne pristaju na 50/1 opciju što se dalo zaključiti od zadnje skupštine, sumnjam da će do takve podjele i doći.
Ugl. dalje također odlučuju dioničari kojima je puna kapa nazadovanja tvrtke..
Uprava, naime, “dodatno naglašava da su zaprimljene ponude potencijalnih investitora isključivo neobvezujuće naravi te da bilo kakva odluka o restrukturiranju Đuro Đaković grupe dokapitalizacijom spada isključivo u domenu glavne skupštine, odnosno dioničara društva”.
Ma ovo je sad dobra priča koja ima glavu i rep.
Do sad sam se nadao, al sad vjerujem da nije više pitanje da li će netko dokapitalizirati Đuru nego tko.
Najviše me veseli su potencijalni kupci ozbiljni i imaju novac, a jos više sto ima stranih pot. kupaca.
Broj radnika se smanjuje tako da nakon 10 godina propadanja sad vjerujem da dolazi bolje sutra.
Po pričama ljudi ovdje u Brodu šanse za stečaj sada su nikakve, ali to su priče tako da svatko neka sam prosuduje.
Zbog ovakvih HNS-ovaca je i Djuro zavrsio tu gdje je zavrsio
Ma ovo je sad dobra priča koja ima glavu i rep.
bio je i “crni čelik”,,tako će i ovo,a onda zna se što sljedi
bio je i “crni čelik”,,tako će i ovo,a onda zna se što sljedi
Opreza nikad dosta,ali o Crnom Čeliku se nije znalo ništa. Firma bila tek registrirana. ( i opet sam p…. šio priču).
Po meni sad je bitno drugačije jer ponude su stigle, ozbiljni kupci su tu tako da sam optimist.