Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 122 | 8 | 15,20 | 18,00 | 0,66% |
Pokrivanje gubitaka iz buducih dobiti, kao sto je i izglasano
Kakve dobiti? Ksd bi moglo iz gubitaka bilo bi dobro
U niti 4 dana trgovanja protrgovano preko 8% dionica. Poprilično dobro za firmu na samrti.
Sjeti se trgovine kod Uljanika (ULJN-R-A), koliki udio firme je u par dana protrgovan i kako je to završilo..a i tamo je kao netko zobože ulazio jer je kao nešto tobože znao i isto se debeljak i tamo vrtio i na kraju – stečaj!
Ne mozes usporedivati kruske i jabuke iako je oboje trulo.
Prodajte onda kolege , ako već i niste 🙂
Ne znam što čekaju, za 3,90 mogu odmah iskrcati 20.000
U niti 4 dana trgovanja protrgovano preko 8% dionica. Poprilično dobro za firmu na samrti.
Sjeti se trgovine kod Uljanika (ULJN-R-A), koliki udio firme je u par dana protrgovan i kako je to završilo..a i tamo je kao netko zobože ulazio jer je kao nešto tobože znao i isto se debeljak i tamo vrtio i na kraju – stečaj!
Po tebi koliko vrijedi tržišni udio ĐĐ? Radi se o 8. proizvođaču vagona na svijetu. Koliko vrijedi monopol na vojni program i potencijalni monopol u SLO / BiH/ CG? Dugoročno mislim. Nisam to našao u bilanci.
Čekamo ovaj scenarij samo po 20 kn 🙂
Enna Grupa je, pak, preuzimanjem kutinske Petrokemije u suradnji s Inom u manje od dvije godine ostvarila iznimne rezultate, pa je nekadašnji gubitaš iz Kutine u prvih šest mjeseci ove godine ostvario 239 milijuna kuna neto dobiti. Novi su vlasnici Petrokemiju krajem 2018. dokapitalizirali sa 300 milijuna kuna po cijeni od deset kuna po dionici. Kako se dionicom Petrokemije u ovom trenutku trguje po cijeni od 75 kuna, ispada da se samo kroz vrijednost “equityja” ulaganje usedmerostručilo.
Moje mišljenje je da je bolje za radnike i nas male dioničare , a i sam brend ĐĐ da uđe stranac, iskreno se tome i nadam..
I ponavljam se opet, onaj tko je u toj branši, ti dugovi ne pretpostavljaju problem, jer posla ima i ugovora potpisanih, a za cca dvije godine čisti +
Tako se Viktor Lenac preporodio pod vodstvom Talijana..
Svi sretni i zadovoljni, radnika se cijeni i plati pošteno za njegov rad, ali je bilo rezova i čistke, a tako će biti nadam se i ovdje..
Naravno vec sam pisao prije skupštine da se ne prodaje za siću dionice. cak sam i sam dokupio. Stvari se odvijaju u Pozitivnom smjeru i cekamo tko ce preuzeti đuru. Ne moze se gledati samo trenutno stanje, buducnost je budućnost i u pravim rukama to je prava firma. Jos jednom samo strpljivo. Vise novosti sredinom 9 mjeseca.
Do 15.09. trebaju stići neobvezujuće ponude. Do tada bi dionica mogla samo lagano cjenovno prema gore, a poslije tog datuma s cijenom dionice može se svašta dogoditi.
Tko god uđe, a ući će jer je ĐĐ brend i to 100 godišnji, onaj tko će ulaziti svjestan je tog i da posla ima, samo treba posložiti tvrtku, dugovi su najmanji problem znaju to i vodeći 🙂 zato su ponudili mizerne 2. kn po dionici, jer su u pitanju puno veći iznosi..