DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 22:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,20
122
8
15,20
18,00
0,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako isključimo emocije i entuzijazam, vidimo da ima toliko puno rizičnih investicija koje su puno bolji odabir od DDJH. Nisam špekulant, niti ću ikada biti, ali ovo nema smisla. Ishod svega je potpuno prepušten slučaju. Pravi ruski rulet.

Koji god da bude scenarij, zapamtite da kupac nije lud kupiti firmu s ogromnim dugovima već će prvi uvjet biti brisanje dugova kroz brisanje sadašnjeg “papirnatog” kapitala..a to će vjerojatno biti vrlo slično ovom prijedlogu koji je sada odbijen..a to će izgledno spržiti masu sadašnjih dionica 👎👎👎

Ignore: KressoM, delux

Uprava je ponudila po 2kn platiti i to bez dugova. Sa dugovima ne vjerujem da vrijedi više od nule. Nažalost imam dionice.

Jučer i danas preko 6% dionica promijenilo vlasnika. Netko očito okrupnjuje svoju poziciju. Što taj / ti znaju, a mi ne?

@radek

masa nas je jucer i danas ulazila po nekoliko puta i trejdala nutra van, zato je tolki promet..ja sam sam K/P bar 50.000 dionica a neki moji frendovi i po 70.000-100.000 dionica.toliko o tim “velikim” kupcima

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

yieldchaser, 26.08.2020. u 12:44

Ako isključimo emocije i entuzijazam, vidimo da ima toliko puno rizičnih investicija koje su puno bolji odabir od DDJH. Nisam špekulant, niti ću ikada biti, ali ovo nema smisla. Ishod svega je potpuno prepušten slučaju. Pravi ruski rulet.

Nisam siguran da će dosadašnji vodeći dioničari pustiti državu da im preotme kontrolu. Tu su i potencijalni investitori koji žele imati upliva. I bez obzira na lošu krvnu sliku tvrtke zainteresirani preuzimači vide neku perspektivu. Tako da preuzimanje kontrole tvrtkom po cijenama ispod 5 kuna i nije tako veliki rizik s obzirom na kasnije scenarije. I narednih dana će biti vrlo intezivno na današnjim razinama cijena.

Kapital spaljen ogromni dug, tko će to riješiti?

Hoće li biti srela?

Hoće li dioničari biti nulirani?

Lp

Slabo je ovo danas što nas čeka 🙂

eurekaeu, 25.08.2020. u 20:15

Tko pokriva štetu malim dioničarima ako firma ide u stečaj?

Lp

Nitko, kao sto nitko nije pokrio stetu/gubitak dionicarima Jamnice, Leda, Belja i ostalih Agrokorovih “perjanica”. U teoriji i praksi, svatko moze prodati svoje dionice i minimizirati svoj eventualni gubitak, nitko nas nije pistoljem tjerao da ulazemo u DDJH, niti nam je netko branio da ih prodamo na 200, 100 , 50, 40, 30, 20 ili 10 kuna

eurekaeu, 26.08.2020. u 17:41

Kapital spaljen ogromni dug, tko će to riješiti?

Hoće li biti srela?

Hoće li dioničari biti nulirani?

Za odluku o pokricu gubitaka i odluku o smanjenju TK treba 75% glasova na GS a to drzava nema niti ce ikada moci – to de potvrdilo jucer na GS. Vjerujem da niti Bakic niti Ivanovic nece mirno stajati i dopustiti da ih se brutalno razrijedi. Neka drzava kao dokazana Djurina ,”maceha” i/ili novi strateski investitori ponude otkup dionica od malih dionicara po nominali pa neka se nakon toga medjusobno raskusuraju kako god zele 😉

Lp

Obzirom na macehinski odnos prema Djuri i visegodosnju nebrigu i nepostupanje paznjom dobrog gospodarstvenika, Drzava bi mogla provesti dokap od 300M HRK (HPB+HBOR krediti) po nominali od 20Kn po dionici i nakon toga provesti pokrice akumuliranih gubitaka – doslo bi do spajanja dionica ali ne u omjeru 50:1😉😁😎

YngwieM, 26.08.2020. u 18:55

Obzirom na macehinski odnos prema Djuri i visegodosnju nebrigu i nepostupanje paznjom dobrog gospodarstvenika, Drzava bi mogla provesti dokap od 300M HRK (HPB+HBOR krediti) po nominali od 20Kn po dionici i nakon toga provesti pokrice akumuliranih gubitaka – doslo bi do spajanja dionica ali ne u omjeru 50:1😉😁😎

Tako ce i biti.

New Report

Close