DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 17:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,20
122
8
15,20
18,00
0,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bently, 25.08.2020. u 16:14

Sve pise osim onog sto je najbitnije i sto smo svi cekali

https://zse.hr/default.aspx?id=99118

A što je nejasno?,^mali dioničari^ su bez vašeg prisustva ,sve u vasu korist izglasali, ako ste dioničar.

Ne znam čemu čuđenje, na isti način su PPD i INA ušli u PTKM. Država otpisala 500 mil kn.

Jedino mi nije jasno da daju tipu brdo dionica po nominali i onda ga još hoće ovak spaliti.  Valjda misle ako su oni ludi da su i svi ostali…

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

nema umanjenja temeljnog kapitala i gubitci se saniraju iz buduceg poslovanja.

@ Valuewalk

upravo to. ne znam koji su mu planovi ali mislim da sigurno postoji scenarij di nece bit takav haircut. niti njemu niti ostalim dioničarima.

A tko će snositi gubitke osim dioničara?

Lp

Netko će ipak morati konsolidirati male dioničare. Stižu zanimljiva vremena.

Radek

Javljam se i stojim na raspolaganju za konsolidaciju svih malih dionicara. Moze na privat

Postojece gubitke ce svakako snositi dionicari. Kljucna pitanja su koji (postojeci ili i novi/strateski investitori) i na koji nacin – na nacin kojeg je predlozila Uprava i koji nije prosao, ili na teret buducih dobiti.

Pored navedenoga, kljucno je po kojoj cijeni dionice ce RH konvertirati svojih 300M HRK u kapital (nema sanse da Djuro do 31.12.2020. vrati 300M Kn koje je dobio od HBORa i HPBa) te po kojoj cijeni ce strateski investitori uci u Djuru. Ja navijam za to da se oboje provede po postojecoj nominali od 20.00Kn po dionici a ne po 10Kn ili po prosjecnoj cijeni dionice zadnjih 3 ili 6 mjeseci.

Ono sto je po meni u cijeloj ovoj prici super jest kako drzava trenutno nema vecinu glasova kod odlucivanja, i ovom prilikom apeliram na apsolutno sve male dionicare da se maksimalno aktivno ukljuce u rad predstojecih Glavnih skupstina i da svojim dolaskom i glasovima zajedno onemogucimo bilo kakve prijedloge i odluke Uprave i NOa koji bi bili na stetu malih dionicara.

Tko pokriva štetu malim dioničarima ako firma ide u stečaj?

Lp

Prvi korak bi trebao biti da se makne ta bagra iz Đure , a zatim Bakić preuzeti vodstvo i zatim pronaći partnera..

Znači može se i sa 100 ljudi manje odraditi posao, ali kad se radi..a ne od koliko cca 890 radnika njih pola radi, a pola ladi m..a , a plaća svima ista, a ovi na vrhu najviše grabe tzv. menadžeri 🙂 e nebu to tak dugo kao što i nije , tako firma ne raste nego se uništava..

Ako je Viktor Lenac uspio, može i Đuro Đaković samo treba postaviti prave ljude na prava mjesta i dovesti pravednog partnera..

Dugovi se mogu otplatit kroz dvije do tri godine jer ĐĐ ima svjetsku reputaciju i što se tiče posla toga će biti, ali uz obaveznu čistku u firmi..

Kad gledam ovaj video niže ispod teksta bljuje mi se 🙂

Bakića na čelo firme i vozda..

https://m.sbplus.hr/slavonski_brod/gospodarstvo/sa_sto_radnika_manje_proizvodimo_jednak_broj_vagona_mjesecno.aspx#.X0VYuuQj6DY

quote id=”4247752″

Postojece gubitke ce svakako snositi dionicari. Kljucna pitanja su koji (postojeci ili i novi/strateski investitori) i na koji nacin – na nacin kojeg je predlozila Uprava i koji nije prosao, ili na teret buducih dobiti.

Pored navedenoga, kljucno je po kojoj cijeni dionice ce RH konvertirati svojih 300M HRK u kapital (nema sanse da Djuro do 31.12.2020. vrati 300M Kn koje je dobio od HBORa i HPBa) te po kojoj cijeni ce strateski investitori uci u Djuru. Ja navijam za to da se oboje provede po postojecoj nominali od 20.00Kn po dionici a ne po 10Kn ili po prosjecnoj cijeni dionice zadnjih 3 ili 6 mjeseci.

Ono sto je po meni u cijeloj ovoj prici super jest kako drzava trenutno nema vecinu glasova kod odlucivanja, i ovom prilikom apeliram na apsolutno sve male dionicare da se maksimalno aktivno ukljuce u rad predstojecih Glavnih skupstina i da svojim dolaskom i glasovima zajedno onemogucimo bilo kakve prijedloge i odluke Uprave i NOa koji bi bili na stetu malih dionicara.

[/quote]Danas smo natpolovičnom  većinom izglasali protuprijedlog NB i odbacili sve što je loše za male dioničare,dobar zalog za budućnost.

btw provjerite malo Lenca i menadžere koji su vodili Lenac prije, isto su pričali brodogradnja propada, Lenac ne može itd.. došao Talijan, napravio čistku, gospoda kojoj nije odgovaralo kako Palumbo nalaže dali petama vjetra ( menadžeri bivši ) fino Palumbo posložio sve i nema nikakve dividende i sl. nakon nepune dvije godine bogme Lenac ima dobit..

Tako treba i sa ĐĐ i to je ključ uspijeha..

New Report

Close