Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 122 | 8 | 15,20 | 18,00 | 0,66% |
Sve pise osim onog sto je najbitnije i sto smo svi cekali
A što je nejasno?,^mali dioničari^ su bez vašeg prisustva ,sve u vasu korist izglasali, ako ste dioničar.
Ne znam čemu čuđenje, na isti način su PPD i INA ušli u PTKM. Država otpisala 500 mil kn.
Jedino mi nije jasno da daju tipu brdo dionica po nominali i onda ga još hoće ovak spaliti. Valjda misle ako su oni ludi da su i svi ostali…
@ Valuewalk
upravo to. ne znam koji su mu planovi ali mislim da sigurno postoji scenarij di nece bit takav haircut. niti njemu niti ostalim dioničarima.
Postojece gubitke ce svakako snositi dionicari. Kljucna pitanja su koji (postojeci ili i novi/strateski investitori) i na koji nacin – na nacin kojeg je predlozila Uprava i koji nije prosao, ili na teret buducih dobiti.
Pored navedenoga, kljucno je po kojoj cijeni dionice ce RH konvertirati svojih 300M HRK u kapital (nema sanse da Djuro do 31.12.2020. vrati 300M Kn koje je dobio od HBORa i HPBa) te po kojoj cijeni ce strateski investitori uci u Djuru. Ja navijam za to da se oboje provede po postojecoj nominali od 20.00Kn po dionici a ne po 10Kn ili po prosjecnoj cijeni dionice zadnjih 3 ili 6 mjeseci.
Ono sto je po meni u cijeloj ovoj prici super jest kako drzava trenutno nema vecinu glasova kod odlucivanja, i ovom prilikom apeliram na apsolutno sve male dionicare da se maksimalno aktivno ukljuce u rad predstojecih Glavnih skupstina i da svojim dolaskom i glasovima zajedno onemogucimo bilo kakve prijedloge i odluke Uprave i NOa koji bi bili na stetu malih dionicara.
Prvi korak bi trebao biti da se makne ta bagra iz Đure , a zatim Bakić preuzeti vodstvo i zatim pronaći partnera..
Znači može se i sa 100 ljudi manje odraditi posao, ali kad se radi..a ne od koliko cca 890 radnika njih pola radi, a pola ladi m..a , a plaća svima ista, a ovi na vrhu najviše grabe tzv. menadžeri 🙂 e nebu to tak dugo kao što i nije , tako firma ne raste nego se uništava..
Ako je Viktor Lenac uspio, može i Đuro Đaković samo treba postaviti prave ljude na prava mjesta i dovesti pravednog partnera..
Dugovi se mogu otplatit kroz dvije do tri godine jer ĐĐ ima svjetsku reputaciju i što se tiče posla toga će biti, ali uz obaveznu čistku u firmi..
Kad gledam ovaj video niže ispod teksta bljuje mi se 🙂
Bakića na čelo firme i vozda..
quote id=”4247752″
Postojece gubitke ce svakako snositi dionicari. Kljucna pitanja su koji (postojeci ili i novi/strateski investitori) i na koji nacin – na nacin kojeg je predlozila Uprava i koji nije prosao, ili na teret buducih dobiti.
Pored navedenoga, kljucno je po kojoj cijeni dionice ce RH konvertirati svojih 300M HRK u kapital (nema sanse da Djuro do 31.12.2020. vrati 300M Kn koje je dobio od HBORa i HPBa) te po kojoj cijeni ce strateski investitori uci u Djuru. Ja navijam za to da se oboje provede po postojecoj nominali od 20.00Kn po dionici a ne po 10Kn ili po prosjecnoj cijeni dionice zadnjih 3 ili 6 mjeseci.
Ono sto je po meni u cijeloj ovoj prici super jest kako drzava trenutno nema vecinu glasova kod odlucivanja, i ovom prilikom apeliram na apsolutno sve male dionicare da se maksimalno aktivno ukljuce u rad predstojecih Glavnih skupstina i da svojim dolaskom i glasovima zajedno onemogucimo bilo kakve prijedloge i odluke Uprave i NOa koji bi bili na stetu malih dionicara.
[/quote]Danas smo natpolovičnom većinom izglasali protuprijedlog NB i odbacili sve što je loše za male dioničare,dobar zalog za budućnost.
btw provjerite malo Lenca i menadžere koji su vodili Lenac prije, isto su pričali brodogradnja propada, Lenac ne može itd.. došao Talijan, napravio čistku, gospoda kojoj nije odgovaralo kako Palumbo nalaže dali petama vjetra ( menadžeri bivši ) fino Palumbo posložio sve i nema nikakve dividende i sl. nakon nepune dvije godine bogme Lenac ima dobit..
Tako treba i sa ĐĐ i to je ključ uspijeha..