Koje sra…… od clanka. Kada sam nudio svima malima da organiziram bus za skupstinu nije mi se javio nitko. Ponavljam NITKO!!!!!!! 6 dana prije skupstine uzalud nam trud sviraci. Mozemo samo cekati sto ce izaci u medijima slijedeci tjedan i vidjet koliko smo popusili i zavrsiti pricu. Ako uzme to Debeljak za kikiriki neka nakon toga pogleda svoju obitelj svaki dan i da nikada ne taboravi da nam je ukrao svu ustedjevinu pa i ustedjevinu nase djece koju smo ulozili u ddjh. Kako kazu na kraju ipak onaj gore podvlaci crtu kada im se sudi.
Koje sra…… od clanka. Kada sam nudio svima malima da organiziram bus za skupstinu nije mi se javio nitko. Ponavljam NITKO!!!!!!! 6 dana prije skupstine uzalud nam trud sviraci. Mozemo samo cekati sto ce izaci u medijima slijedeci tjedan i vidjet koliko smo popusili i zavrsiti pricu. Ako uzme to Debeljak za kikiriki neka nakon toga pogleda svoju obitelj svaki dan i da nikada ne taboravi da nam je ukrao svu ustedjevinu pa i ustedjevinu nase djece koju smo ulozili u ddjh. Kako kazu na kraju ipak onaj gore podvlaci crtu kada im se sudi.
Bently, ja sam i vise nego zainteresiran za odlazak na GS, medjutim pitam se kakav utjecaj mojih 7980 dionica ili necijih 20 000 ili 50 000 dionica moze imati na rezultat glasanja? Kljuc je u rukama g. Bakica i g. Ivanovica jer ako oni budu glasali protiv prijedloga Uprave (Drzava/CERP ce 100% glasati ZA) prijedlozi Uprave nece proci jer jer je potrebno 75% + 1 glas na GS.
Nadam se da ce g. Bakic i g. Ivanovic glasati protiv suludog prijedloga Uprave i da ce na taj nacin stiteci svoju imovinu i svoje vlasnicke interese, posredno zastititi nas male dionicare od legalne otimacine privatnog vlasnistva kakva u Hrvatskoj ali i sire nije vidjena.
Ako ne uspije varijanta sa autobusom, spreman sam i na varijantu zajednickog prijevoza autom uz podjeli troskova cestarine i beznina :-))
Mail kontakt: virtuoso666@yahoo.com
Bez uvrede kolega, ali nitko vam nije uzeo nista. Djuro objektivno ne vrijedi nista pa oni dobit nemaju 10 godina i odavno su trebali biti u stecaju. Ako je netko pokraden ovdje to su porezni obveznici a vasa stvar je da ste ulagali u Djuro. Ljudi trebaju prestati plakati da im je netko drugi kriv.
Ako nadjete nekoga da ovo kupi imate sanse dobiti ovdje barem neki novac.
P.S. Djuru jos uvijek mozete prodati na burzi i izaci van. Nitko vas nije pokrao.
danas malo akcije nakon dugo vremena. ako nece bit nekakvih muljaza/dogovora ispod stola možda ova suluda ideja nabode prošla na skupštino.
kapla!
Joda
ne znam otkuda toliko dinamita da cijena ode na 1.8 kn :). No svejedno za par dana lihvari koji su odlucili nam oduzet dionice moraju sakupiti 75% da im to prodje. Nisam bas siguran da ce Bakic glasat protiv sebe. Cekamo sljedeci tjedan
slaba je to dinamitlija :). kad bude promet par stotina tisuća onda mozemo pričat o dinamitu. ali dobro, ne mogu svi brat kad je jeftino, strah je to. pratimo razvoj zituacije.
Javio se NB na Eclectici nakon godinu dana, ali ništa konkretno nije napisao ni za ni protiv smanjivanja temeljnog kapitala i pretvaranja 50 dionica u 1, već samo da je za izglasavanje potrebno 75% glasova na GS.
Ono što je zanimljivo je da je jedan od radnika Đure Specijalnih Vozila napisao poduži post u kojem je sadržana sva bit o propasti ovog nekadašnjeg giganta i nikada nije ni bilo šanse da se spasi…
Vrlo lako je zamislit oba scenarija. I da se izglasa i da to ne prodje. Postavlja se pitanje ako ne prodje- sta onda? Čak i ako prodje je upitno kud i kako dalje.
Spominju se nekakvi investitori i strateski partneri. Nista ozbiljno i konkretno. Ili to mozda tako mora biti s obzirom sta je ova firma (i dionica sve prosla).
Do guše sam u ĐĐ.
Smanjili oni kapital ili ne, budućnost dioničara ovdje nije sjajna. Čista kockarnica već duže vrijeme.
Hoće ĐĐ ispoštovati taj ugovor hm..
nešto se dešava u Đuri samo se šuti, malo čudno da radnici nisu izašli ponovno u javnost izrazit nezadovoljstvo i sl.. a sumnjam da među njima nema dioničara, hm živi bili pa vidjeli još malo..