Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Percepcia hvala na tipovima. Moja greska je bila pocetnicka, DDJH je prva dionica koju sam kupio i emotivno sam se vezo za nju a kak je cijena padala isao sam smanjivati ulaz. Al sva sreca na 13 kuna sam prestao, ulaz mi je na 22 kune sad. Najveci dio sam kupio po 25 i mogo sam prodati preko 40 kad je bio crni čelik prica al.eto vjerovao sam u tu pricu i zelio da uspije. Al.svaka se skola.placa, pametni nauče na svojim greškama a pametniji na tuđim zato ljudi citajte forum i slusajte pametne da budete pametniji :))
Osigurac, nisi ti nesto previse pogrijesio. To je vrlo cesta pogreska, ali je i najskuplja. NIKAD, ali NIKAD se ne vezati za dionicu. Racionalno i logicki razmisljati je najvaznije. I uvijek poslusati savjet, bio on los ili dobar, ali ga naravno prvo provjeriti. Jer kad netko pise protiv dionice on je najcesce nema, pa moze biti i objektivniji. Onda treba provjeriti dal je to sta piše tocno. Sad sam bas citao analizu jednog tipa koji je konstantno blatio jednu dionicu od 25$, a sad je 65$. I sad je poceo pisati da je dionica super i da ju je kupio na oko 50$. Kaze fulao sam i krivo procjenio neke stvari. I šta sad? Nista, priznas i ides dalje. Pa neces uvijek zaraditi, ali najvaznije je da si otvorenog uma. Pa ja sam kao i vama ovdje i Bakicu pisao na blogu šta sve krivo racuna i piše i nikad mi post nije objavio. Njemu je bilo najvaznije da se piše pozitivno. Valjda ce pozitiva izvuci dionicu iz krize. Evo sta se na kraju dogodilo. Nedavno sam pisao i na ATPL-u, da ce dionica padati, pa me ekipa razapinjala da pojma nemam. Nitko nije htio poslusati savjet, a svaki dan sam im dijelio nove brojeve i analize. Na kraju vise nikog od tih nickova nema. Osim budfoxa. Uglavnom, nemojte misliti da ako netko piše loše da vam zeli uvijek oteti lovu i kupiti vase dionice jeftinije. Provjerite dal je ono sta se piše tocno, pa sami zakljucite. Eto toliko. Pozzz
Ja sam primijetio da se dosta ljudi ljuti kad netko piše nešto negativno, a u opće ne posjeduje tu dionicu niti je namjerava kupiti.Logika je valjda da prvo moraš kupit pa onda imaš pravo pisat negativno. Ako je drugačije nisi normalan.
Evo pogledajte komotovu logiku. Koliko je to uvrnuto. Znaci, ti prvo moras kupiti dionicu za koju smatras da ne vrijedi ništa, samo da bi mogao na poslovnom napisati kako ta dionica ne valja ništa. Ajde ti meni objasni zasto bi ja kupio dionicu za koju smatram da ce npr. propasti? Samo da mogu na ovom forumu napisati da mislim da ce dionica propasti pa da i ja onda pogubim pare s vama? I onda da jos pisem negativno o njoj da joj vise izgubi na vrijednosti. Stvarno inteligentno razmišljanje. Komot, predlozio bi ti forume vani. Pa malo citaj. Postoje ljudi koji pisu pozitivno, a postoje ljudi koji pisu negativno. Nitko se ne ljuti. To je sasvim normalno dok je argumentirano. Jedino na našoj burzi mozes naci postove bez glave i repa, gdje ako netko piše negativno želi pokupovati tvojih 20 komada dionica za jeftine pare i obogatiti se i zivjeti kao Kuščević.
Eto kako i rekoh prije par mjeseci i dioničari će spušit na kraju, a sve ostalo su nagađanja tko će i da li će pruzeti milijune dugova i pokradenu firmu do temelja
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2199581
Ipak, dio upućenih s kojima smo razgovarali ne vjeruje previše u takva objašnjenja. Štoviše, jedan naš sugovornik koji je molio za anonimnost, a dobro je upućen u poslovanje Đure Đakovića, vjeruje da se tako zapravo priprema teren za preuzimanje Đure Đakovića za mali novac.
“Postojeće dioničare se nastoji razvlastiti kako bi se tvrtka pripremila za prodaju za jednu kunu. U biti, radi se o ucjeni dioničara koji će morati ili pristati na prijedlog Uprave, ili snositi odgovornost za radna mjesta.
Znači upitno je što je uopće ostalo i u kakvom stanju od strojeva i opreme u đđ, znači i tu se treba osim dugova uložit, pa tko bi to normalan preuzeo..
Sve što država preuzme možemo zaboraviti , kao i II i III mirovinski stup kad preuzmu, možemo se pozdraviti sa tom lovom..
Tako da po žalost đđ ni lipu ne dam, a 20 lipa ni u snu..
E bogme ako uđe naš , onda je još gore 🙂 🙂 samo neće ni on jer se nema više što izvući iz firme, ni elektrodi nema , žalosno..
a kako je ono Uljanik na kraju prošao , jel država riješila dubioze, je malo sutra
Sve sam mogao zamisliti ali da ce Debeljak uzet 40 milja Bakicu to nisam mogao zamislt ni u najludjim snovima
Krivo si shvatio komotov post, on baš to naglašava
aha, tek sam sad skuzio. ma zadnjih dana spavam svega nekoliko sati dnevno, pa mi mozak bas ne funkcionira 🙂