DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 12:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

coffey, 15.06.2020. u 11:10

zvonar, 13.06.2020. u 16:05

Zar vi mislite da ce bas đuro propast. Ja na ovom forumu vidim samo negativu. Zasto se ne bacite da nesto pozitivno,da vidimo kakve su alternative ovoj firmi/dionici.

Ja sam uvjeren da ce đuro stati na noge, bolno ce biti ali nema teorije da ce propast.

Ovo stanje je rezultat lose uprave,uhljeba i nerada. Dali se pitate kako sve profunkcionira kad dode privatni vlasnik ili stranac.bas čudno zar ne. Imate milion primjera.

Privatizacija đure je neupitna,i desit ce se. Nece vise biti lopovluka.i firma ce stabilno poslovati.

Najgore su prosli ljudi koji su ulagali kad se nije smjelo,nisam među njima.

Lose vođenje ove firme nije stanje samo firme,pa ova drzava je tako lose vođena da je to strasno.

Kad bih samo netko preuzeo ovu firmu,pametne glave bi znale napravit čudo,pa nije vrag da mi ne mozemo nista normalno napravit i prodat.

Sjecam se dana i godina svog rada u njemackoj,ti ljudi su uspjesni jer imaju mentalitet rada i uspjeha. A nasi guzicari u upravi piju kave na kredit.

Moje misljenje da treba firmu prodati za nula kuna privatniku koji zna sta radi i hoce radit.to ce svima donijeti bolje dane.

Ostanite pozitivni bit ce sve ok.

Pozdrav forumasima i.izvinite na dugoj poruci al jednostavno me motivacija pukla haha

Slazem se s tobom potpuno, razlika u ekonomski naprednijim zemljama nije u znanju (mi smo daleko obrazovaniji od prosjecnog Svede ili Njemca), nego u mentalitetu i pravnoj drzavi. Sveda i njemac radi ne bi vjerovali MANJE i sa daleko MANJIM opterecenjem od nas (ovo kod nas na portalima da mi radimo najmanje u EU ili da su hrvati lijeni su totalne floskule i uvrede), ali je vise orjentiran na dodanu vrijednost (da od onoga sto radi, napravi dobar proizvod), kako ne bi morao raditi vise).

A hrvatski “manageri”, poslovodje i sefovi, koji misle da je horizontalna hijerarhija kad prilegnes nakon rucka na racun firme, bi vjerovatno naucili sta je trziste rada kad bi na HRTu bilo iskljucivo govora o industriji, proizvodnji i trzistu, umjesto reklamirali politicare i vezali razmisljanje prosjecnog podanika na to dali ces kroz porez uplatiti svoj zaradjeni novac HDZu, SDPu, crkvi, Uljaniku ili nekom trecem lihvaru koji parazitira na tvojoj grbaci (jer se SVI financiramo iskljucivo iz proracuna koji direktno puni 65% turizam na ovaj ili onaj nacin, a turizma ove godine izgleda nece bas biti).

Kolega, radio sam u Njemačkoj i Dansko nekoliko mjeseci i slobodno vas mogu demantirati, Tamo se RADi svih 8 sati, i radnici i šefovi, I to PUNO više nego u Hrvatskoj. Zato i jesu toliko ispred.

Još jedna Corona i ode Đuro.

Projekt Crni celik, again.

system2, 16.06.2020. u 21:29

Kolega, radio sam u Njemačkoj i Dansko nekoliko mjeseci i slobodno vas mogu demantirati, Tamo se RADi svih 8 sati, i radnici i šefovi, I to PUNO više nego u Hrvatskoj. Zato i jesu toliko ispred.

Poceo sam ti objasnjavati al ne da mi se. Ukratko….

Usporedi omjer broja zaposlenih ljudi koji rade u privatnom i drzavnom sektoru u HR, onda to isto napravi za bilo koju drugu zemlju EU.

U HR ce ti taj broj biti daleko manji nego u bilo kojoj drugoj zemlji EU.

To ti govori koliko kod nas u privatnom sektoru ljudi moraju vise raditi i zaraditi nego drugdje.

Čini mi se da današnji rast nije bezveze 😉 nesto se sprema.

Sprema se izlazak pametnih i ulazak manje pametnih!

maneken, 17.06.2020. u 20:16

Sprema se izlazak pametnih i ulazak manje pametnih!

Pa sad mislim da si malo preuvelicao

u ovoj situaciji možda najpametnije pričekati dokap da se ne bi ponovila petrica i 15:1. ili sa manjom cifrom zavrtjeti nekoliko bureka jer se kotač pokrenuo.

Pogurajte to na 1€, pa da mi dinosauri izadjemo van.

Bently, 18.06.2020. u 08:03

Pogurajte to na 1€, pa da mi dinosauri izadjemo van.

Nedam ispod 50 kuna 🙂

Zvonar nisam se ovako nasmijao od 2008 godine kada sam prvi puta kupio ddjh!!!!!

Bently, 18.06.2020. u 11:03

Zvonar nisam se ovako nasmijao od 2008 godine kada sam prvi puta kupio ddjh!!!!!

Stari moramo se smijat zdravo je. Ja nedam ispod 50 kuna stvarno.  Triba se strpit, to je najbitnije. Na burzi je sve moguce.kupija sam đuru po 2,4 kune. Ako ne dobijem 50 za 5 godina nisan ništa napravija.

New Report

Close