Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Đuro je sad na dnu,imaju ugovorenih poslova a sigurno ce ih biti i vise. Racionalizacija poslovanja i gasenje neperspektivnih dijelova firme. Ulazak strateškog partnera. Definitivno ce đuro ići naprijed. Najgore su prosli ovi sta su ranije ulazili. Ja sam se nakupovao i sad cekam. Malo po malo ice to na bolje.
7.80 kn stoji cijena dionice na sluzbenim stranicama holdinga. Totalni kolaps kada od 9 mjeseca 2019 godine nitko to ne azurira. Uzalud vam restrukturiranje kada svi podaci iz aviona ukazuju da je titanik udario u stijenu i da se na palubi cuju posljednji taktovi muzike.
nitko ništa ne unovčava. cerp ne prodaje te dionice preko burze. to su otpuštanja dionica po nekim njihovim rješenjima po kojima obeštećuju nekoga ili neke. imate friško top 10 dioničara koji je silom prilika to postao zato jer ga je država morala obeštetiti, i dala mu je pravo dionice Đure.
to bih rekao ima smisla..zahvaljujem
Ja cu definitivno iskazat ponudu. Ponudit cu 1 lipu za sve dionice koje zele staviti na prodaju.
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/YCX4f8lGe0P65BEPKnp77g==.pdf
Ništa od Đure dok ga netko ne preuzme, ali i to teško jer su ga dotukli u velike minuse..
Tu preostaje stečaj i kupnja klasična za 1kn pogona i radnika, na žalost..
sitnariba
pa o tom ja i pricam. Neka vide kada im posaljem ponudu koliko zaista vrijede na trzistu. 1 lipa je realna cijena za sve novoizdane dionice.
Ništa od Đure dok ga netko ne preuzme, ali i to teško jer su ga dotukli u velike minuse..
Tu preostaje stečaj i kupnja klasična za 1kn pogona i radnika, na žalost..
U najboljem slučaju za sadašnje dioničare bilo bi cijepanje dionice 10 za jednu i onda ulazak strateškog partnera koji bi kao i na Petrokemiji za sitne pare postao većinski vlasnik. Tu bi dioničarima ostala barem neka vrijednost. Drugog izlaza ne vidim jer oni će ovu lovu što su dobili potrošiti do kraja godine za krpanje starih dugova i tekućih obaveza. A šta poslije toga? Jer nitko im više pod nikakvim uslovima neće dati novi kredit, to je jasno svima.
amarananab
ako ce bit po vasem dionicar Bakic bit ce bas sretan kad ta objava bude i ako bude sluzbene od strane ddjh.
Zar vi mislite da ce bas đuro propast. Ja na ovom forumu vidim samo negativu. Zasto se ne bacite da nesto pozitivno,da vidimo kakve su alternative ovoj firmi/dionici.
Ja sam uvjeren da ce đuro stati na noge, bolno ce biti ali nema teorije da ce propast.
Ovo stanje je rezultat lose uprave,uhljeba i nerada. Dali se pitate kako sve profunkcionira kad dode privatni vlasnik ili stranac.bas čudno zar ne. Imate milion primjera.
Privatizacija đure je neupitna,i desit ce se. Nece vise biti lopovluka.i firma ce stabilno poslovati.
Najgore su prosli ljudi koji su ulagali kad se nije smjelo,nisam među njima.
Lose vođenje ove firme nije stanje samo firme,pa ova drzava je tako lose vođena da je to strasno.
Kad bih samo netko preuzeo ovu firmu,pametne glave bi znale napravit čudo,pa nije vrag da mi ne mozemo nista normalno napravit i prodat.
Sjecam se dana i godina svog rada u njemackoj,ti ljudi su uspjesni jer imaju mentalitet rada i uspjeha. A nasi guzicari u upravi piju kave na kredit.
Moje misljenje da treba firmu prodati za nula kuna privatniku koji zna sta radi i hoce radit.to ce svima donijeti bolje dane.
Ostanite pozitivni bit ce sve ok.
Pozdrav forumasima i.izvinite na dugoj poruci al jednostavno me motivacija pukla haha