Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
da koji… pa fond naravno. istalo im je vjerojatno jako malo ako i išta uopće, vidjet ćemo večeras. Kao i na DLKV i ovdje očekujem zanimljivo trgovanje narednih tjedana. Lijep profit zarađen, idemo dalje. Žilava je ZSE.
Pogledajte koliko su azurni na stranica ddjh kad od proslo godine stoji cijena dionice 7.80 kn. Posljednja injekcija dobivena prosli tjedan, izbori u 7 mjesecu tako da ce ddjh prije negoli se formira vlada ostat bez placa, ponovo u strajk a sko sdp opcija pobijedi tada to znaci game over. Sto bih dao da se ova cijena koja je neazurirana pa da izadjem van na 1€ i kupim novi auto, da barem nesto ostane kao podsjetnik da ne treba ulagati u hrvackoj!!!!!!!!
“Game over” će biti i ako HDZ pobjedi, radi corone država uskoro neće imati niti za biber a kamoli za ušutkavanje galamđija.
icem
slazem se ja u potpunosti sa vama jer clanak od jucer s Horvatom govori samo jedno a to je dobili smo lovu, imamo za place pa cekamo kraj. Vec jucer su morali imati strateskog partnera da je uprava imalo sposobna a ne podobna kao sto su bile i sve dosadasnje uprave koje bi trebalo kazneno goniti za laganje nama dionicarima i navodjenje na ulaganje u ono sto nikada nece ispuniti. Stoga u meni tinja taj mali plamen da se nesto ludo desi i da izadjem van na 1euro da imam nesto za uspomenu i dugoooooo sjecanje na bezvrijedno ulaganje u hrvatsku koje se nikada desiti vise nece.
Pa govorim i dalje. Pazljivo citajte postove. Govorim kako vise nikada ne bih ulozio u hrvatske kompanije i da se nadam da ce cim prije u stecaj. Sve uprave kazneno goniti jer su nam pricali bajke o poslovima stoljeca a vidi se da nemaju ni za posten svas aparat!!!
Đuro je sad top ulaganje, 3 kune po dionici. Ovo je zlatna koka za buducnost.
a zašto?
neki argumentić…bez obzira kako mali ili nerealan bio?
Đuro je sad top ulaganje, 3 kune po dionici. Ovo je zlatna koka za buducnost.
Zlatna koka koja je požderala puno kukuruza. Koliko nese jaja vidi se u FI za prvi kvartal 2020. Tko vjeruje u floskule neka ulaze, idealna je prilika a biti ce jos bolja kada cijena bude oko 1 kn a naknadno se juha od koke razvodni u omjeru 3:1