Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Trebati ce godine i godine da se i Djuro i dionica oporave, strpljen-spasen.
samo je problem što đuro nema godine….pitanje je ima li i mjesece prije nego…
Naravno da ima i mjesece i godine; par mjeseci imaju na raspolaganju za izradu plana restrukturiranja i njegovo slanje u EU, a samo restrukturiranje ce potrajati tri godine – ako sam dobro razumio Kekeza. Ne vidim kako bi Djuro za dva ili tri mjeseca mogao zavrsiti u stecaju. 150M Kn su dobili, preostalih 150M Kn im treba odobriti EU ako EU prihvati plan restrukturiranja a ne vidim zasto ga ne bi prihvatili ako je razuman i ako je ekonomski opravdan a ne vidim zasto ne bi bio opravdan. Ako je PTKM spasena i rasi, ne vidim zasto i Djuro ne bi mogao biti spasen i opstati.
Trebati ce godine i godine da se i Djuro i dionica oporave, strpljen-spasen.
samo je problem što đuro nema godine….pitanje je ima li i mjesece prije nego…
[/quote]
nema smisla prepucavati se kad je jasno da je ovdje game over i samo je pitanje tko će to javno objaviti i pozvati stečajnog
Da bas ce se sada eu bavit isplatom pomoci ddjh da moze i dalje dobivat placu?? Sto nisam prodao na 80.00 kn :). Danas bi bio milijunas a sada sam kao i sve hr firme GUBITAS
nema smisla prepucavati se kad je jasno da je ovdje game over i samo je pitanje tko će to javno objaviti i pozvati stečajnog
Predlazem da upravo Vi pozovete stecajnog upravitelja jer ocito rapolazete sa informacijama o stanju u DDJH koje mi drugi investitori nemamo
U Đuri ništa novo, dok se troše državni novci totalni muk, ne čuje se uprava niti galamđije sindikati, bitno da nezarađena plaća kapa.
Transparentrnost poslovanja i tzv. restrukturiranja prikazana prema ulagačima apsolutna 0.
Kada se novci sprže svi se bude, dakle čekamo taj trenutak.
ma da je po 5kn (petkuna) to uvaljat nekom investitoru, puna šaka brade!!
da je, da je…ali nije niti će biti….ne vidim kako će se spasiti stečaja?
U Đuri ništa novo, dok se troše državni novci totalni muk, ne čuje se uprava niti galamđije sindikati, bitno da nezarađena plaća kapa.
Transparentrnost poslovanja i tzv. restrukturiranja prikazana prema ulagačima apsolutna 0.
Kada se novci sprže svi se bude, dakle čekamo taj trenutak.
Ma goni ih u onu stvar banda komunisticka. Nikad vise u takvo socijalisticko poduzece lovu necu uloziti (i prije su mnogi to ovdje pisali i nije da se nisam slagao ali sam imao neku nadu).
Prodao sam stvarno na najmanjoj cijeni u povijesti i mogu vam reci da me uopce ne boli. Dapace, sasvim se ok osjecam jer vec barem 6g gledam ta obecanja prvo od Mazala, pa onda ovog vise mu ni ime neznam a ovog Kekeza nismo ni upoznali a za sad sve kroz interviewe “premalo sam ovdje, znam za to samo iz novina itd. itd..”.
Mazal je mastao o 100mil dobiti kroz onaj visegodisnji plan. A istodobno su imali paralelna poduzeca za nabave materijala, radnike itd. Jos mi frend koji im je nabavljao taj materijal to prica a ja ne vjerujem. Necu reci da se Mazal okoristio ali sigurno je znao za to a poduzimalo se nije ocito NISTA. Dali se sad nesto promjenilo sumnjam.
Jos kad vidimo sve te dugove (600mil). Plus nova dokapitalizacija jer kapitala od nikuda to mogu lako biti jos deseci miliona novih dionica.
I to sve u optimisticnom scenariju ako se spase uopce i ako netko vidi da to ima neku buducnost.
Dunlop
a sta mislite da Bakic nije znao ovo vezano uz paralelne firme pogotovo sto se tice njegovog prijesnjeg posla?
Dunlop
svima su nam mazali oci od 2008 godine. Zao mi je jedino sto nemam vise love pa da pokrenem kaznene prijave protiv svih Uprava, jer ovako ce jos jednom namagarciti nas male a oni su uzivali velike place, luksuz, putovanja a nisu donijeli ni jedan posao. Dobro je sto ce nastupiti ledeno doba u gospodarstvu kako bi se to sve pocistilo i krenulo iz 0 ko zna kad i ko zna gdje.
Dunlop
a sta mislite da Bakic nije znao ovo vezano uz paralelne firme pogotovo sto se tice njegovog prijesnjeg posla?
Mislim da nije. To je i jedan od problema Djure bio sigurno. Imas ĐĐ grupu kojoj je Mazal CEO i poduzeca od kojih se grupa sastoji svaka sa svojim CEO-o i strukturom. A Mazal sjedi u zagrebu. Ma nema on pojma pola toga sta se desava na toj razini kamoli ce Bakic.
Pa ajde recimo da pretpostavimo da je i znao. Zasto to nije promjenjeno?
Koju su ono maleverzaiciju spominjali sa onim skupim strojem koji su kupili a nije im ni treba pa ga prodali nekoj firmi za sicu (necu tvrditi ne znam detalje ali tako je nekako prica isla).
S druge strane Bakic je tu iako drugi dionicar vjerovatno totalno bespomocan. Dugovi su veliki. Mora se nadati pomoci drzave i svih tih vlasnika dugova da oni kazu sta i kako da bi si eventualno mrvice izvukao nazad. Ne ovisi o sebi niti malo.
Kao i svi mi (odnosno Vi, iako ja imam jos nesto sitno od staraca unutra kupljeno znatno skuplje i to je pushing isto totalni) uostalom.