Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
trgovanje po 2,x kuna
sjećam se nekih likova ovdje kako su pisali hvalospjeve nedavno i hvalili se povoljnim kupnjama na 5 kn,a ovdje je sve bliže nulovanje kao kod uljanika. sad samo čekamo info o novoj blokadi računa i to je to
Bently
Pusti provokatora, gledaj kako se sto vise nakrcati ddjh kad padne na 30 – 50 lipa, pa kud puklo da puklo
10k komada dlkv, 10k komada ddjh, 10k kom magma i 10k kom hhld, i nemoj zaboraviti dodati jos malo optime koju tisucu, pa ako nista ostace kukuruzista za prodati kasnije, a zamisli kolika je mogucnost dobitka, nesto kao u kladionici kad stavis 20 parova na listic, gledas svaku utakmicu i strepis za tih miljon i pol kuna moguceg dobitka sto pise na listicu
Sigurno. Kupio ih je davno po jako niskim cjenama. Ali ako bude cekao kao u djuri (iz kojeg on moze niti izaci s tim brojem dionica da ne srusi cijenu na nulu na ovim prometima) bit ce i na turistima nulovanje ubrzo.
Cini mi se da grdi dani stizu za svjetsku ekonomiju a znamo kako mi tu prolazimo. Nismo se jos niti od zadnje krize oporavili a stize kataklizma.
Bakić je tu izgubio ali znate koliko je milijuna zaradio na turistima? Jako puno.
meni se čini da je sad na turistima izgubio do kraja tj.ono što je prije zaradio i da je sad u povećem minusu. a ovo očajničko dizanje cijene sa 8 na 10,x kuna je vjerojatno netko branio svoj margin kredit jer mu je voda došla do grla..sigurno ne jer je to sada dobra kupnja..
Žao mi Bakića iako on ima od čega živjeti a ja sam izgubio milijun kuna i sad sam bankrot što se tiče burze. Pošteni ljudi u Hr nažalost loše prolaze.
Mos mislit kako mi ga je zao. Puno je nama veci gubitak parsto tisuca nego kad se on spusti sa 100milja na 10. To je i dalje velika lova a mi smo na ovom djurici gace ostavili.
skupo placena skola. Vise nikad u tako rizicne dionice. Dijelom jer je i on kupovao i hvalio takva ulaganja. Pokazao se totalni analfabeta u procjeni i firmi i ljudi koji ih vode i sveg ostalog. Sad vise odavno ne pise o “Barceloni”. Svaka mu cast na drustvenom angazmanu.
Od djurice odustajem skroz. Mislim da ce mu ovaj virus biti zadnji cavao u ljes. Tako i tako mu je vrijeme najveci neprijatelj a sa ovim virusom se sve jos prolongiralo. Mislim da za to premostiti on nece imati snage. Jel netko ocekuje da ce sad netko teretne vagone kupovati? Ili da ce se ameri angazirati na Bradleyima? O kojima predsjednik uprave (po zadnjem interview-u) zna samo iz novina.
Sretno …
jučer ameri zaustavili malo trgovanje na burzi što se desilo 5x u povijesti. Ovim potezom rekli su sve što nas čeka. Kriza 2008 bit će mala beba spram ovoga što nas čeka, kako same proizvođače, tako i nas ulagače koji smo zaglavili u svim dionicama na zse. Zadnje moguće informacije koje komunicira ministar zdrastva da će ovo stanje biti i do 7 mjeseca daje jasnu matematiku za ddjh da neće nažalost doći do spajanja dionica več do stečaja. Izaći danas van i uzeti par tisuća kuna a svi smo uložili stotine tisuća kuna po meni nema smisla. Čak i nedavno razmišljanje posljednjeg napada da kupujem u lipama sada sam sveo na najmanju moguću šansu jer neće biti vremena za takav razvoj situacije. Sada vrijeme radi protiv svih nas i što reći na kraju. Bila je ovo životna škola koja jasno i dalje pokazuje da više ne bih uložio u hr i hr kompanije ni 1 lipu!
10 najveći dioničar je urednik radio Splita?
Interesantno bi bilo vidjeti prvih 20 dioničara kada bi postojala ta mogućnost.
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/novi-urednik-radio-splita-je-karlo-reitober/42113
Ja sam progutao g..o i proda valjda na najnizoj razini u povijesti. Svjestan sam da u normalnom trgovanju i ako ne bude kojim slucajem stecaja da ljudi kao i ti razmisljaju i da puno nize niti nece od ovog ali mislim da je bolje uzeti 2.5kn po dionici nego 0. Iako da sad svi krenu prodavati ode cijena u bezdan ali kako tko zeli.