DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/hrvatskoj-vojsci-stigla-prva-patria-s-izraelskim-topom/ar-201331/

Ovo je odlično i zbog referenci.

Vrijednost posla je u opremi, znaci vrhnje ce pobrati izraelci. Ugradnja kao jeftiniji dio posla radimo sami, zasto bi se izraelci zezali sa tim? Kada sam prije spominjao Doking kao alternativa Đuri, tvrdilo se ovdje da samo Đuro moze tu vrstu posla raditi. Koga su izraelci izabrali za ugradnju stanice, Đuru ili Doking? Još smješnije zvuči izjava sindikalnog predstavnika u štrajku da Đuro radi najkvalitetnij vagone NA SVIJETU ali eto ne može živjeti od toga. Po kojem je on to svijetu hodao da bi to zaključio? Koje ste firme u regiji obišli pa došli do zaključka da je Đuro najbolji izbor za regionalni servisni centar Bradleya.
Ljudi, dajte uozbiljite se.

jel može malo po bidu pliz https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-hrvatska-vojska-testirala-novo-mocno-naoruzanje-stizu-patrije-s-izraelskim-topom-8-sofisticiranih-stanica-instalirat-ce-u-dok-ing-u-i-dakovicu/9683932/

Bit ce zanimljivo u Đuri iduce godine..

možda..ako će đuro još postojati iduće godine
tko ima slabo pamćenje neka se sjeti državnih obećanja oko spasa Diokia i crnih limuzina koje su se tamo vozale
ili se može sjetiti Crnog čelika i kako su ljude ošišali baš na ovoj dionici
il najsvježiji primjer Uljanika gdje je Horvat šetkao po puli i davao obećanja, a Uljanik ja otišao u stečaj i likvidaciju..hoću reći-svašta će ministri ovdje obećavati s figom u žepu samo da ispadne da oni nisu krivi kad sve propadne

Sad kad je pred izbore voda došla do grla, sad je državi Đuro dobar. Sad će graditi nove Partije, sad će ugrađivati top, a do kraja godine očekujem i narudžbu HŽ carga za jedno 200 vagona, đđ ulazi na LNG terminal, a kreće i modernizacija tenka na D razinu…

Ne znam bih li se smijao ili plakao

ako u ponedjeljak otvori na 6 kn plakati ćeš a mi ćemo se smijati.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Horvat: Siguran sam da smo našli sredstva za još jednu plaću u Đuri Đakoviću

Posljedni Đurin ratnik

Za jos jednu placu
Pa ovoje ludilo vise
Pa daj se vise trgnite u tom mi istarstvu. Pa vi dajete pare poreznih obveznika!!!!!!!
Svi vi koji dajete nemate ni 1 f…….g dionicu ddjh.
Pa dokle vise???????????
Halooooooooooooiiiiiiii

Ali za još jednu, a dalje… nema od tog ništa meni se čini

Koliko je to tocno love za 2 place ddjh?
Bolje da se ta lova dala uciteljima i podigla djelic koeficijenta.
Ucitelji bi malo smanjili svoj zahtjev ova lova koja je spaljena bi se dala njima i od sutra sve po starom.
Tako se rjesavaju problemi a ne jao u stara dobra vremena. Ionako ce tocno pred izbore opet jaukati da ne mogu kupiti puricu jer opet nemaju za placu
Pa gospodo sindikalisti izaberite medju sobom upravu oa zaradite lovu
Drzava ce sigurno objerucke podrzati vas prijedlog uprave

Za jos jednu placu
Pa ovoje ludilo vise
Pa daj se vise trgnite u tom mi istarstvu. Pa vi dajete pare poreznih obveznika!!!!!!!
Svi vi koji dajete nemate ni 1 f…….g dionicu ddjh.
Pa dokle vise???????????
Halooooooooooooiiiiiiii

Nikakve pare ne idu iz proračuna nego se radi o otpuštanju depozita koje je Đuro dao kao jamstvo pri poslovima s državnim firmama, u ovom slučaju s HEPom.

Ne postoji nikakav legalan način da se iz državnog proračuna isplaćuju plaće niti je to rađeno. Država jedino može, u slučaju otvaranja stečaja, isplatiti tri minimalca, što je zakonom regulirano

Mikromakro
Kako god da bilo, nevezano odakle kapaju stotine milijona, ovo nije rjesenje.
Sve uprave koje su vodile holding danas su nagradjene po politickoj liniji i dobili su jos bolja radna mjesta.
Pogledajta Mazala. Od holdinga do odrzavanja dimnjaka.
Dajte molim vas pa kako ga nije sram? A da zaboravih da oni srama nemaju.
Zato i je Hr pusti otok u crnoj rupi po svim pitanjima.

Koliko vidim, sada smo sa Đuricom u situaciji u kakvoj smo sa Uljanikom bili u rujnu i listopadu 2018.

https://www.vecernji.hr/vijesti/drzava-vise-ne-moze-davati-novac-za-place-radnika-uljanika-1270959

Koji mjesec kasnije pojavili su se spasioci u obliku Kineza. Pandan Đuri su spasioci u obliku Amerikanaca.

Tri mjeseca poslije toga i uz beskonačna izmotavanja ministra Horvata, Uljanik je u otišao u stečaj.

Što mislite, jesu li ove sličnosti, samo plod puke slučajnosti ili će isti ljudi iste probleme rješavati na iste načine???

Pitanje je sada.

La vita e bella!

Koliko vidim, sada smo sa Đuricom u situaciji u kakvoj smo sa Uljanikom bili u rujnu i listopadu 2018.

https://www.vecernji.hr/vijesti/drzava-vise-ne-moze-davati-novac-za-place-radnika-uljanika-1270959

Koji mjesec kasnije pojavili su se spasioci u obliku Kineza. Pandan Đuri su spasioci u obliku Amerikanaca.

Tri mjeseca poslije toga i uz beskonačna izmotavanja ministra Horvata, Uljanik je u otišao u stečaj.

Što mislite, jesu li ove sličnosti, samo plod puke slučajnosti ili će isti ljudi iste probleme rješavati na iste načine???

Pitanje je sada.

ne znamo odgovor na tvoje ‘pitanje’ ali ako sno u toj tvojoj fazi ja ču dići minimalno 10 prosječnih plaća do konačnog rješenja za ĐĐ a ako bude i pivoljnog scenarija onda barem x3 na to.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close