DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mali kupuju od fonda 800.000 dionica i preuzimaju DDJH? odvalit ću od smijeha 😆

mali kupuju od fonda 800.000 dionica i preuzimaju DDJH? odvalit ću od smijeha 😆
4 milijuna kuna? Neš ti para😲 nas 10 na forumu možemo rasteretiti fond kad se sjetimo. I hoćemo kad za to dođe vrijeme.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

iskrcaj na 5,14 kn traje

Kakav je to iskrcaj ako se udara po prodaji? Prije bi rekao ukrcaj

iskrcaj na 5,14 kn traje

[/quote]

ma je li?…ti bi rekao “ukrcaj”?…tako ti je bio “ukrcaj” i kad su pred par mjeseci fondovi iskrcavali dionice uljanika, a ti si zadovoljno trljao ručice jer kao bit će para jer će nakon fondova ULJN nebu pod oblake….a kad ono stečaj-delist-likvidacija…game over…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zbog cega znate da fond ide u prodaju svih dionica ?

Posljedni Đurin ratnik

iskrcaj na 5,14 kn traje

[/quote]

Danas se je dalo zaraditi i na Đuri , a nadam se uskoro i više . Male tajne burek majstora !
Sutra je novi dan , nove prilike . Cairos is clever .

Sad vidim kako sam jeftino onaj dan sve pobacao… a sada se gura cijena gore, znaci jos neko vrijeme ce se tu oko 5-5,5kn bitka voditi! Poslije toga budemo vidjeli!
P.S. ako sam dobro vidio prije fond nije nize od 5,14kn prodavao

Gledam prosvjed radnika ĐĐ, samo što mi suza ne krene. U Titova vremena svi bi uživali u zasluženoj mirovini, a danas uzvikuju parolu “Ne damo Đuru”. A kome? Ja jedino ne znam tko bi uopće radio da nisu propali svi HR giganti (uljanik,dioki,kamensko, Željezara Sisak, bagat, staklenici, konstruktor, viadukt…)

Gledam prosvjed radnika ĐĐ, samo što mi suza ne krene. U Titova vremena svi bi uživali u zasluženoj mirovini, a danas uzvikuju parolu "Ne damo Đuru". A kome? Ja jedino ne znam tko bi uopće radio da nisu propali svi HR giganti (uljanik,dioki,kamensko, Željezara Sisak, bagat, staklenici, konstruktor, viadukt…)

….a ,da nađeš neko drugo mjesto za naricanje za nečim što je moralo propasti, ne mislim na ddjh …..

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2136230

Posljedni Đurin ratnik

Najavio je da će doći poznata austrijska tvrtka Palfinger, “koja će analizirati mogućnosti Đure Đakovića i sigurno doći s konkretnim prijedlozima”.

Osim toga, prema informacijama Ministarstva obrane, na stolu je nova narudžba Patrijinih vozila, njih 19, za koja bi se moglo osigurati avansno financiranje do 50 posto.

“Također nam je prioritet dogovoriti s američkom vladom jedan dugoročan ugovor temeljem kojega bismo Đuru Đakovića pretvorili u logistički centar za servisiranje vozila posebne namjene kakva trebaju Hrvatskoj vojsci, a nakon toga za sve zemlje članice NATO-a”, kaže ministar.

Posljedni Đurin ratnik

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2136230

Kuha se nešto

New Report

Close