Cim se Klaus ukljucio u obranu ovo nece ispast dobro 🙁
Radnici Đure Đakovića opet kreću u štrajk: Ministar Horvat dolazi u Brod obratiti se radnicima
znači od danas opet štrajk..
računi su blokirani, radnici napuštaju firmu i nalaze nove poslove, a potpisani ugovori su pred raskidom jer nitko ne radi. e da, još i fond rasprodaje dionice a ostalo mu je 800.000 komada
razumijem dioničare što pokušavaju širiti nekakav lažni optimizam ali ovdje je optimistična samo cijena dionice koja se za sada nekako drži oko 5 kn, za što po mom sudu nema nikakvog razloga
Ovdje će izgleda biti parabolic reli.
Inačica short squeeza. Svi koji su izletili gledati će se pokriti, barem to tako jutros izgleda, gledajući ask i bid.
Samo poslije ne cvilite. Umri muški, četvrti nastavak 🙃
smiješni ste….DDJH u ovakvom stanju neće dobiti nikakav posao jer
-računi su blokirani
-radnici štrajkaju
-keša/para nema
-prijeti raskid svih ugovorenih poslova, a kamo li da ugovaraju nove
-kredite im ne želi više nitko dati
-radna snaga odlazi
znači da bi se uopće moglo razgovarati o nekakvim novim poslovima, najprije treba riješiti dokap i to po mojem mišljenju od bar 100 milijuna kuna za početak….problem je što im te pare nitko neće dati bez da dobije većinski udio…i sad dolazimo do glavnog pitanja za vas koji mislite da je novi posao tik pred vratima: kako zamišljate da novi vlasnik uđe u DDJH, tj s kojim kapitalom i pod kojim uvjetima???
molim samo konkretne odgovore
Malo će više potegnuti u remontu M84 dok ne dođu Bradley na red … osim planiranih 48 kom. koji su u upotrebi mogu ako žele modernizirati i 24 kom. iz rezerve. Ako im se baš i hoće mogu modernizirati i T-55 (što su recimo Slovenci učinili).
Gledao sam svojim očima i čuo što je Medved rekao…
Ovo mi nije bistro baš, jer prijevod nisam našao ali ovako nešto:
Sa T84 ćemo braniti Đuru! E, sada što je mislio ja stvarno ne mogu dokučiti!
pa evo prodaju i po 4,77.
@Osigurač
The command of the Kuwait Land Forces (KLF) is said to have reactivated a project to purchase 8×8 military vehicles fitted with gun turrets.
The options are still unclear, though there is talk about Patria 8×8.
podsjeti me, ako Patria dobije ovaj mega deal, kakve veze ima ĐĐ s tim?