DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

razumljiv je bijes i gorčina zaglavljenih u DDJH nakon nove blokade računa…možda je tek jedna u nizu, a možda bude i zadnja pa potraje sve do mogućeg otvaranja stečaja …kod ovakvih situacija bitno je ne biti špekulativno pohlepan i nadati se da ćete se obogatiti na odbijancu kad kupite u padu …sjetite se recimo leda kako su tamo spaljeni novci (sa 8000 na 200 kn pa nulovanje)…i kod ULJN također je pad sa 10 na 5 kn bio kroz malo duže vrijeme, ali je zato pad sa 5 kn na 0,5 kn bio brz pa stečaj pa delist……
ovdje je sada potreban enorman oprez jer kao što su mirovinci na ULJN žestoko prodavali kad je cijena pala ispod 5 kn pa sve do 0,5 kn, slična opasnost postoji i ovdje (fond sa preko 850.000 dionica koji prodaje danima)…
čak i špekulativno, po meni nema smisla ovdje riskirati iznad 2 kn…a vi kako hoćete, svatko je gospodar svog novca, dobitaka i osobito gubitaka….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

otvorite mi trgovanje!!!!
oćem trgovati!!!!!

Vec sutra vidim odblokiran racun!
Tako to biva na ZSE!
P.S. samo da se rasprodaja jos malo potakne!

@pongo
kad te ovdje iznuliraju ko na uljaniku..
čekamo ostvaranje stečaja pa ćemo viditi kako dalje

joda, strpite se još samo 30min.
nakon toga svi čemo imati priliku pokazati tko što misli
najdraži su mi ovi što skaču s teme na temu i nigdje nemaju dionice, a druge nazivaju špekulanti, mislim da će oni biti među prvima na bidu

jaro,
ovdje 100% nema govora o stecaju, a vi mislite sto god hocete!

prodavaci su lukavi i cekaju sa stavljenjem prodajnog naloga do zadnjih sekundi tako da ih ne preskacu prema dolje
medjutim kad se trgovanje otvori letjet ce nalozi po bidu i perje na sve strane.iskusni ce uteci van dok je cijena jos ovako visoko, a oni drugi ce..hm

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

Pa vec je bio blokiran racu i cijena preko 6kn

amadeo,
pa zar nije račun već bio blokiran,
ovdje je već vruće, a vi još dolijevate ulja na vatru
osobno mislim da je 4,5 granica gdje ćemo mi “špekulanti” sve pokupovati
pa i te rasipničke fondovske

A jel blokiralo kad su prvi put imali blokirani račun?

Ako je blokirani račun razlog prrkida trgovanja onda bi trebala biti blokada trgovanja cijelo vrijeme dok se račun ne odblokira.

Inače je ovo namjerno izazivanje panike od strane Hanfe.

https://zse.hr/default.aspx?id=94492

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

@ZESKO
govori u svoje ime, ja ovo ne diram iznad 2.00

New Report

Close