@mmarkovic
ti to ozbiljno pitaš zašto se nitko novi ne vidi u top10? pa zato jer 3 velika iz top 10 distribuiraju hrpetine dionica na puno malih ulagača koji se naravno ne vide u top 10 jer imaju premale količine! to je ono što je avax napisao-klasična distribucija tj veliki se iskrcavaju po malima koji misle da rade dobar posao jer je dionica kao jeftina..nije, tek će biti jeftina kad otkliže još dosta dolje
Croato
Kad stigne do 1 kn, tanka je granica do krenemo prema lipama. S obzirom sto sam procitao na linku kojeg je stavio Pongo, manje vise sve je receno u tekstu kad kaze da mu rade u holdingu 3 sina. Naravno da mu rade. Da je mogao zaposlio bi on tamo jos vise clanova svoje obitelji. Siguran sam da ne treba radit cijela obitelj. Toliko strucni nisu!!
još 4.000 dionica distribuirano je (iskrcano) po bidu
Meni iskreno nije jasno kako su Vam uz priču o Crnom čeliku još jednom uspjeli prodati priču sada sa amerikancima?
Pa čak da i iza te priče nešto i postoji, ne mislite valjda da će eventualni novi dioničar investirati u DDJH kojem će vrlo vjerojatno do kraja godine Kapital i rezerve biti negativni na način da trenutne dionice nešto vrijede?
Ne razumijem zašto netko kupuje dionice koje teško mogu opravdati trenutnu cijenu na burzi. Jedino ako se vodi logikom CRNO-CRVENO ili VELIKA-MALA, tj. kocka ali onda opet morate biti spremni i izgubiti sve. 🙁
Ovdje će se svaka nova “pozitivna” vijest iskoristiti za napucavanje u cilju iskrcavanja. Može se trejdati ali samo na dnevnoj bazi. Ne daj Bože dočekati novi dan u poziciji, naročito oko odmah pri kupnji ostvarite minus. Ovo ima samo jedan smjer, na dole sa povremenim kratkotrajnim usponima, pa tko ima filing nek izvoli. Uvijek čekajte duboko na bidu i jedino ako tu nešto upecate možete na brzinu pokušati prodati na asku i nešto zaraditi.
Slijedeći kratkotrajni bull bi mogao biti kad se dojavi da su plaće isplaćene i račun kao odblokiran.
jeste skužili lika kako nakon svakog iskrcavanja par tisuća dionica po kupnji, nakon toga skine 30-40 dionica s prodaje da isfingira rast? valjda time misli nekoga navući da kao kreće promjena trenda 🤣😂
glavni smjer je ovdje jasan, pamet u glavu…
zorangutan,
a vidiš, ja opet mislim da to upravo radi da bi pomislili upravo to što ti pišeš, a u stvari misli da će biti obrnuto,
uglavnom, ako se ne dogodi nekakav rast cijene dionice, predlažem da organiziramo i mi štrajk
dok je cijena na 5 kn nema razloga za štrajk…kad bude ispod 1 kn, onda već može 😁
Ovdje će se svaka nova "pozitivna" vijest iskoristiti za napucavanje u cilju iskrcavanja. Može se trejdati ali samo na dnevnoj bazi. Ne daj Bože dočekati novi dan u poziciji, naročito oko odmah pri kupnji ostvarite minus. Ovo ima samo jedan smjer, na dole sa povremenim kratkotrajnim usponima, pa tko ima filing nek izvoli. Uvijek čekajte duboko na bidu i jedino ako tu nešto upecate možete na brzinu pokušati prodati na asku i nešto zaraditi.
“računajte na nas” kaže vlada.
Najava vlade da istovremeno pregovara na tri strane (SAD, i još dvije europske firme) govori sama za sebe. Nitko ozbiljan ne pregovara istovremeno sa tri strane ako je samo jedna strana pokazala obećavajući interes, očito da ako i netko uđe to će učiniti u situaciji kada mu netko pokloni firmu, dionica ne bude vrijedila ništa a firma u stečaju. SAD ne pregovara, osobito sa malima, oni uvjetuju. Trenutno opća bježanija na top 10, kako izgleda ostati će samo VETERINARSKA STANICA ZLATAR BISTRICA kao vlasnik. Izgleda da sve ovisi o najvećem privatnom dioničaru, koliko je spreman na razvodnjavanje a da se firma spasi. Svi su se izjasnili osim njega, izgleda da je njegov ego veći od interesa firme.