sve ukazuje na skori povratak cijene na 5 kn,a moguće i ispod (3-4 kn) zbog loših vijesti koje dolaze,pogotovo sada kada se više njih iz top10 počelo iskrcavati iz dionice..iz top10 su samo u ponedjeljak iskrcali po malim ulagačima preko 50.000 dionica!!
Što si mislio pod “klasična distibucija”?
U ponedjeljak prodavali:
PBZ CO OMF 32000 komada
Intercapital skrbnički 16659 komada
OTP indeksni ispao iz top 10, ne vidi se koliko je prodao,
ali sigurno više od 6570 komada, jer je prije bio na 9. mjestu u top 10
Ovo je stvarno alarmantno da čak 3 iz top 10 rasprodaju dionice, a da nitko ne kupuje. Klasična distribucija koja pali crvenu lampicu!
[/quote]
tone kao kamen ! jel ovo top 10 nastavlja rasprodaju?
još 2-3 ovakva udara po bidu i cijena će otići na 4 kn
@ecobarbar
ili “tko zadnji-magarac”
@bently
ne vjerujem da će se trgovati u lipama, ali očekujem pad kao kod uljanika – na oko 1 kunu
ja vjerujem da ćemo uskoro u lipe, za sada daju oko 500lp, kada bi došli do 100lp, e tu bih dosta uložio po teoriji ovih magarećih ulaganja i kao zadnja boodala izgubio možda tih 100lp ili zaradio 500-1000lp,
ali tko će to oteti od ovih znalaca, koji imaju po 1mil. dionica ne znam ni ja od kada, ali možemo ih onda smatrati prvim boodalama, a u magarećoj teoriji nemam pojma kako bi to uopće nazvali, magarad sa slonovskim ušima,
eto toliko, nadam se uspješnosti ove lipa teorije, što prije to bolje, a Đuri svakako oporavak i nastavak rada radnicima, naravno uz plaću, besplatno ne nikako, ne kretati dok se pare ne pojave na računu
@zesko
kako misliš “tko će prodavati”? pa evo ti je top 10 samo u ponedeljak iskrcao preko 50.000 dionica!