Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
Hahahhah. Koliki su tu propustili uci. Auch. Sad ce i najokorjeliji samozvani “trejderi’ pocet linkove stavljat i probat rusit cijenu. Dobar je duro. Dobar dobar
@joda
bit će “auch” kad ti spoje 3 dionice u jednu nominale 10 kn….
Ako ova prica prode bit ce tak svejedno jel se kupovalo po 6,9,15 ili 20. Tako da ima jos dosta vremena za ulazak. Jos kad americki investitori udu u jednađbu koji ionako nemaju vise gdje ulagati ( kod njih je sve na ATH) ovdje ce se vrtiti trocifrene cijene.
Ovo je prilika za izaći iz dionice, progutati g…. i krenuti dalje…
Ima još dobrih prilika na ZSE koje bi mogle uskoro potegnuti…
Osigurac
dajte molim vas nemojte bulazniti. ako amerikanci udu, a dao bog, jer ce jedino tako kompanija opstati, onda oni neće htjeti kupiti po 100kn nego po 1kn. To je valjda svakome jasno tko kupuje dionice. Ja jos nisam doživio da je netko pametan išao kupovati firmu (a smatram da ameri znaju što rade) koja je u ovolikim problemima, i da su na tu cijenu ponudili premiju. To bi bilo van svake pameti. DDJH je drzavna firma, i siguran sam da kad bi se dublje pogledale knjige, da tu ima više materijala za uskok, nego za ulagace. A vjerujte mi da će ameri sve prečesljati. Zato bi svi trebali smanjiti doživljaje, jer je ovdje zec jos duboko u šumi. Kako rekoh, bolje i da ameri uđu po kunu, pa da vam tokom vremena dionica poraste, nego da mislite da će ameri ponuditi cijenu od 50kn, jer to se neće dogoditi ni u najljepsim snovima. Kako rekoh, ovako ćete tokom vremena, s rastom firme, barem vratiti uloženo. Kad će to biti pitaj boga.
Ovdje su euforični samo oni koji su ulazili prije par dana.
Kako su ušli tako će brzopotezno istrčati. Uzeti za burek ili skratiti gubitak nebitno.
Trocifreni iznosi …
Nemam đđ niti kanim kupovati , volio bi da dioničari prođu što bolje ali ovakvo drukanje …
Osigurac
dajte molim vas nemojte bulazniti. ako amerikanci udu, a dao bog, jer ce jedino tako kompanija opstati, onda oni neće htjeti kupiti po 100kn nego po 1kn. To je valjda svakome jasno tko kupuje dionice. Ja jos nisam doživio da je netko pametan išao kupovati firmu (a smatram da ameri znaju što rade) koja je u ovolikim problemima, i da su na tu cijenu ponudili premiju. To bi bilo van svake pameti. DDJH je drzavna firma, i siguran sam da kad bi se dublje pogledale knjige, da tu ima više materijala za uskok, nego za ulagace. A vjerujte mi da će ameri sve prečesljati. Zato bi svi trebali smanjiti doživljaje, jer je ovdje zec jos duboko u šumi. Kako rekoh, bolje i da ameri uđu po kunu, pa da vam tokom vremena dionica poraste, nego da mislite da će ameri ponuditi cijenu od 50kn, jer to se neće dogoditi ni u najljepsim snovima. Kako rekoh, ovako ćete tokom vremena, s rastom firme, barem vratiti uloženo. Kad će to biti pitaj boga.
100% točno…
kada bi ovu državu vodili ozbiljni ljudi a ne cirkusantske bitange, ovakvi slučajevi bi bili nepoznanica…ma zamisli molimte shebati jednog ovakvog giganta koji je bio temelj vojne industrije prije samo 20etak godina a još veća šteta je izgubiti svo to operativno znanje koje se stjecalo generacijama…što nije u redu sa nama da njemo dozvoljavamo ovakve svinjarije i uljanik i dlkv i riz i dkvs i vdkt i tvrtke grupe agrokor i sve druge pokradene i devastirane od tzv hr političara koji su godinama klali bikove(uništavali dobre tvrtke) da bi si uzeli po jedan šnicl???
Ukoliko krene u pravcu da BAE Systems uđe oni će ići do 100%. Mislim da će prije toga mirovinci, banke i državi bliski fondovi odraditi koncentraciju dioničara. Tako da je za očekivati rast i u budućnosti bez obzira na loše stanje.
Osigurac
100% točno…
[/quote]