DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ludila, ovo se i dalje napucava, zadnja 6,90 kn?!

Ignore: KressoM, delux

Puno je ovdje točnih navoda o tome da je napucavanje u pitanju.
Samo se zaboravlja da nije daleko do novih izbora pa vlada sve krpa u ime naroda a za svoje buduće glasače. Gledajte što sve krpa u zadnje vrijeme, ja vjerujem da će i ovo “u ime svih nas iz …”.

Nema me par dana i vidim da je na +30%. Koji se k desava ? Opet neke navlakuse…

Milja kuna prometa i 167 000 dionica…respect!!

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Dali je ovo repriza pod naslovom “Crni čelik” 2…..

Ova priča je trebala doc na red 2020/21 ali posto je đuro spalio svu lovu prije toga i postoji opasnost da dobar dio radnika specijalnih vozila napusti firmu ovo se mora pocet odvijat odma. Drzava ce uletit u kombinaciji sa HPBom i pokrit financiranje do dolaska novih vlasnika ( vjerovatno 2020.)

Posljedni Đurin ratnik

“Isto tako, s obzirom da je blokiran račun, radnici bi trebali potpisati ZNS, obrazac zahtjev za nadoknadu sredstava, s kojim bi oni blokirali račun, ali s obzirom da su zahtjevi, odnosno plaće radnika prioritet, onda će na takav način, a sve u skladu sa zakonom, biti isplaćene plaće radnicima Đure Đakovića“, rekao je Marušić.

dakle, radnici trebaju posebno blokirati račun da bi po prioritetu dobili plaču…budu radnici dobili plače ali ne bu se ova blokada tako brzo skinula…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Dok prvi ranik ne bdue vidio palću an svojem računu ostajemo u štrajku

http://www.brodportal.hr/clanak/unatoc-dogovoru-i-dalje-strajk-u-duri-dakovicu-24292

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

“Jedino da ne bude kakav fijasko, sto cemo onda s ovim papiricima napraviti?”
Ja neću imati problema, dobra mi je probava.

izgleda su mnogi propustli ući ispod 5kn, pa im je sada preskupo plaćati 30% više, samo sačekajte, biti će i 50-70% više

čuj ovog boljševika… opleti po bankama pa opleti po domoljublju pa slavi Lenjina…jadna nam majka s ovakvim populističkim bu*alama… sad je već i borbena gotovost u pitanju ahahhahahahahahhahahahhahahah, nema nama spasa s ovakvim krkanima.

https://sbplus.hr/slavonski_brod/gospodarstvo/industrija/vlada_je_odgovorna_za_ovo_sto_se_dogada_u_duri.aspx#.XcA1jtWvBPY

Naime, osim što su imenovali Upravu, koja, ako je suditi po trenutnoj situaciji, sasvim sigurno nije dobro poslovala, država je kriva i u slučaju banaka, drži Duspara. – Ono što smo napravili privatizacijom naših banaka sada nam se vraća jer ove banke imaju rizik kod tvrtki koje su u RH a ne u Italiji. I tu se Vlada mora malo značajnije uključiti ili uključiti našu jedinu banku koja je ostala. Znači pratiti gospodarstvo RH-a ili ovim bankama dati do znanja da se ne mogu ponašati na način da dobit i milijarde iznose iz Hrvatske a kada treba podnijeti nekakav rizik onda na to nisu spremni – istaknuo je Duspara podsjetivši kako su u Gradu više puta upozoravali na činjenicu da država nije trebala ‘skinuti’ Đuru s liste strateških tvrtki.

– Bila je to pogrešna odluka. Iako se država početkom štrajka Đurinih radnika riješila osam posto svojih dionica oni su uz gospodina Bakića i dalje većinski pojedinačni vlasnici, na kraju krajeva po tri člana Nadzornog odobravaju upravo oni, Oni su doveli ovu tvrtku u poziciju u kojoj jeste i prema tome bi trebali odraditi sve da se problemi u Đuri riješe – poručio je Duspara, dodajući kako bi negativno rješenje cijele ove priče bilo pogubno za Slavonski Brod.

U Đuri radi oko tisuću radnika, što je, ako se uzme u obzir da iza svakog stoje još tri člana obitelji ukupno četiri tisuće ljudi, plus oko tri tisuće ljudi koji dolaze iz kooperantskih tvrtki vezanih uz Đuru. Kada bi se Đuro ugasio bila bi to velika katastrofa i za grad Slavonski Brod i za Brodsko-posavsku županiju, ali i za Slavoniju Mi smo ostali jedina ovakva industrija u Slavoniji i mislim da se to ne smije dopustiti pogotovo što se u Đuri radi i vojni program. Znači sve što se tiče vojske radi se u Specijalnim vozilima tako da bi došla u pitanje i borbena gotovost Hrvatske vojske – zaključio je Duspara nakon sastanka sa sindikalcima.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

sad ovi koji su na poslu bili, vide +30% pa brže bolje treba prodat… srećom da ih je bid čekao cijeli dan.

New Report

Close